Napi motíváló

Vidámat!
Esernyőt szerintem ne hagyjátok otthon..
Esernyőt szerintem ne hagyjátok otthon..

A szélsőségek is a klímaváltozást jelzik.
Kevesen tudják, de sivatagosodik az ország, sorra száradnak kifelé sekélyvízű tavak, patakok, a Duna és a Tisza egyre mélyebbre ássa a medrét, a talajvíz szintje egyre lentebb... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Kevesen tudják, de sivatagosodik az ország, sorra száradnak kifelé sekélyvízű tavak, patakok, a Duna és a Tisza egyre mélyebbre ássa a medrét, a talajvíz szintje egyre lentebb... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Június 10-20 között szoktak "virágozni" , mikor hogy érzik jónak. Van egy-kettő nap, amikor milliószám, s előtte meg utána is, csak kevesebben.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 15. hétfő 16:57

Szerintem a kérészek megvannak keveredve időjárásilag,úgy hallom hogy elvétve virágoznak csak páran,nem nagyon bandáznak,bár nem tudom pontosan mihez kötni...hogy korán van vagy...
3 fokkal melegebb? Eltüzelted a karifát mi?
Halloween-i,vágom,elég csak töklámpással fűteni
Hajnalban én is vakartam a fejem,hogy hogyan öltözzek,melóba menet,volt mindenféle időjárás,a hóesést leszámítva,egyből eszembe jutott hogy nálad ősz van
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Halloween-i,vágom,elég csak töklámpással fűteni

Hajnalban én is vakartam a fejem,hogy hogyan öltözzek,melóba menet,volt mindenféle időjárás,a hóesést leszámítva,egyből eszembe jutott hogy nálad ősz van

Karácsonyi lebontva, 3 fokkal melegebb lett.
Halloween-i lett
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 15. hétfő 16:59
Halloween-i lett

Kellett neked előszedni a karácsonyi díszeket,mégjobban összekeverted az időjárást

Kellett neked előszedni a karácsonyi díszeket,mégjobban összekeverted az időjárást
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem a kérészek megvannak keveredve időjárásilag,úgy hallom hogy elvétve virágoznak csak páran,nem nagyon bandáznak,bár nem tudom pontosan mihez kötni...hogy korán van vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 21:26
Törölt felhasználó (4170242)

Cimborámnak grátisz felajánlottam 100-150 kiló cseresznyét szigorúan pálinkának. Nem kellett neki... így szedték vitték mások.
Sporttársak, esznek a pontyok!
Tegnap kicsurogtunk a Tiszára megnézni a virágzást. Erről a kérészek nem tudtak. Pár kósza kérészecske szédelgett még csak...

Tegnap kicsurogtunk a Tiszára megnézni a virágzást. Erről a kérészek nem tudtak. Pár kósza kérészecske szédelgett még csak...
#Bekukucska
Látom hogy Gézának szorulása van
Katjánál meg talán már tél van,és inkább ki sem dugja az orrát,vagy fél a jegesmedvéktől
Látom hogy Gézának szorulása van

Katjánál meg talán már tél van,és inkább ki sem dugja az orrát,vagy fél a jegesmedvéktől

Szép jó reggelt a nappali lakóinak.
A cimbora ingyé kapta volna a cserkót, csak magozni majd főzni kellett volna. El van havazódva... Így meghirdettük ismerősöknek, kollégáknak, hogy szedjék, vigyék. Szedték és vitték.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 15. hétfő 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 15. hétfő 06:04
A cimbora ingyé kapta volna a cserkót, csak magozni majd főzni kellett volna. El van havazódva... Így meghirdettük ismerősöknek, kollégáknak, hogy szedjék, vigyék. Szedték és vitték.

Jó reggelt! Tegnap a belvárosban lehetett volna csónakból is kávézni, mint Velencében
A cseresznyét leszedni és magozni is kell, igen drága nedű házilag. Lehet ezért futamodott meg.

A cseresznyét leszedni és magozni is kell, igen drága nedű házilag. Lehet ezért futamodott meg.
Vidámat!
A naptejet szerintem lehet ma hanyagolni
A naptejet szerintem lehet ma hanyagolni

Jó reggelt! Tegnap a belvárosban lehetett volna csónakból is kávézni, mint Velencében

Cimborámnak grátisz felajánlottam 100-150 kiló cseresznyét szigorúan pálinkának. Nem kellett neki... így szedték vitték mások.
Tegnap kicsurogtunk a Tiszára megnézni a virágzást. Erről a kérészek nem tudtak. Pár kósza kérészecske szédelgett még csak... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 13:20

Tegnap kicsurogtunk a Tiszára megnézni a virágzást. Erről a kérészek nem tudtak. Pár kósza kérészecske szédelgett még csak... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Öcsy!
Cseresznye eső volt?
Saját?
Gondolom hogy azért három hordó magozottnak jobban örültél volna
Itt is fekete az ég,meg morog,tök olyan mint az ufós filmekben,ilyen felhőkből jönnek elő a rosszarcú ufógyerekek,oszt riogatnak mindenkit..fel is függesztettem a kinti tevékenységet.
Virgács masszázs...azt én is bírom
Cseresznye eső volt?

Saját?

Itt is fekete az ég,meg morog,tök olyan mint az ufós filmekben,ilyen felhőkből jönnek elő a rosszarcú ufógyerekek,oszt riogatnak mindenkit..fel is függesztettem a kinti tevékenységet.

Nincs strand.
Ősz van :( (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 13:21
Ősz van :( (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Oszt sikerült grillezni,vagy megint strandot kaptál kiszállítva?

Oszt sikerült grillezni,vagy megint strandot kaptál kiszállítva?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 07:34

JóReggelt♡♡
Strandidő elNapolva... Napersze... pedig vasárNap van
Majdnem grilleztünk ma
Majdnem grilleztünk ma

Szeva Öcsy!
Cseresznye eső volt?
Saját?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 12:51
Cseresznye eső volt?

Saját?

Üdv! Felénk most szakadt le az ég, lehet úszni benne
Azért sikerült szedni 3 kisrekesznyi cseresznyét.
Tegnap vettük a vírgács masszírozást. Jó lesz ez!

Elvileg augusztusban lesz 3 szabad hétvége. Ezt az évet erre áldoztam.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 13. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 07:08

Reggeli üdv!
Valóban strandidő
Nekem már vakáció van Öcsy, neked nem lesz már?
Valóban strandidő

Nekem már vakáció van Öcsy, neked nem lesz már?
Üdv! Felénk most szakadt le az ég, lehet úszni benne

Szia csajszi!
Ne add fel,lehet hogy csak lazít még a nap,oszt minnyá kirittyen, aztán mehet a grill.
Ha meg esik,csinálj bográcsgulyást meg iszapbirkózást,ne hagyd magad
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 07:34
Ne add fel,lehet hogy csak lazít még a nap,oszt minnyá kirittyen, aztán mehet a grill.

Ha meg esik,csinálj bográcsgulyást meg iszapbirkózást,ne hagyd magad

JóReggelt♡♡
Majdnem grilleztünk ma
Majdnem grilleztünk ma