Persze hogy nagyobb,ha véletlenül sikerül,akkor meg az ember nem tudja élvezni...
Nekem is van tériszony,elég erősen,de így sosem mertem kipróbálni hogy van-e repülős képességem...landolós egész biztosan,az meg kell hozzá..
Nah,vissza a földre
Nem fogsz leégni?Nem kell bekenni?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 09:41

Nekem is van tériszony,elég erősen,de így sosem mertem kipróbálni hogy van-e repülős képességem...landolós egész biztosan,az meg kell hozzá..

Nah,vissza a földre

Nem fogsz leégni?Nem kell bekenni?

Ja, a tériszony nagyobb probléma, mint a repülés képességének hiánya

Ja, a tériszony nagyobb probléma, mint a repülés képességének hiánya
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 09:40

Ááá,nem hinném hogy sárkányos természeted van...
Ha érdekel a repülés,és nincs tériszonyod,napozás közben gyakorold a felszállást
Ha érdekel a repülés,és nincs tériszonyod,napozás közben gyakorold a felszállást

Ááá,nem hinném hogy sárkányos természeted van...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha tudnék repülni, az masszív sárkányeregetés lenne
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 09:07

Viszont te nem tudsz sárkányt eregetni...
Jóvan,neked könnyű,te kifekszel lengén, persze hogy kivirul még a nap is,én reggel kimentem toplessben kávézni,azóta nincs nap
Tartson ki a pazar idő,élvezzétek,Kíváncsiék,jó keripartit!Ha nem bírtok a grill cuccokkal meg a gulyással,akkor csak dobjátok be ide

Jóvan,neked könnyű,te kifekszel lengén, persze hogy kivirul még a nap is,én reggel kimentem toplessben kávézni,azóta nincs nap

Tartson ki a pazar idő,élvezzétek,Kíváncsiék,jó keripartit!Ha nem bírtok a grill cuccokkal meg a gulyással,akkor csak dobjátok be ide

Viszont te nem tudsz sárkányt eregetni...

Nálunk pazar az idő ♡♡
Üdv a napozó ágyról
Kiváncsi páros, remélem nálatok is napsütéses lesz a kertiparti ♡♡
Üdv a napozó ágyról

Kiváncsi páros, remélem nálatok is napsütéses lesz a kertiparti ♡♡
Vidámat!
Itt mindenféle idő van,süt a nap meg nem is,szél,hűvös,felhős stb...
Sárkányt fogok eregetni nagykabátban,ahhoz a leginkább alkalmas

Itt mindenféle idő van,süt a nap meg nem is,szél,hűvös,felhős stb...
Sárkányt fogok eregetni nagykabátban,ahhoz a leginkább alkalmas

Jóreggelt!♡♡♡
Jó reggelt! Egy jó kávé indításnak, a mai nap sem lesz unalmas. Már süt a nap!
Nagy tanulság, nem mindíg azt kell csinálni amit legjobban szeretnél, hanem amire alkalmas az idő is. Crazy gyakorold a szinkron úszást
Ha leparkol Noé a kertedben légy hozzá kedves
Nagy tanulság, nem mindíg azt kell csinálni amit legjobban szeretnél, hanem amire alkalmas az idő is. Crazy gyakorold a szinkron úszást

Itt jó idő lesz, hozzátok a motyót
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 21:08

Itt is már egy hete csak esik, de ma végre már újra kisütött a nap és holnap is jó időnek ígérkezik.
Ha nem akkor "megszívtuk" , mert egy csomó húst kell holnap sütni a grillen + bogrács gyulyást főzni...
Ha nem akkor "megszívtuk" , mert egy csomó húst kell holnap sütni a grillen + bogrács gyulyást főzni...

Itt is már egy hete csak esik, de ma végre már újra kisütött a nap és holnap is jó időnek ígérkezik.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 20. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 18:20

Hát jó hogy nem nálam kertészkedtünk,én bele sem vágtam,a szomszéd igen,oszt megfuttatta az eső
Ennyi esőt baszki....nálatok nem tapossák le a halak a virágokat?

Itt kedden volt Sharknado

Hát jó hogy nem nálam kertészkedtünk,én bele sem vágtam,a szomszéd igen,oszt megfuttatta az eső

Dehogynem kreatív
Jól is hangzik,finom lehet, gondolom hogy nem adtál neki nevet,ilyen "Katja on the Beach" valami hasonlót..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 17:24

Jól is hangzik,finom lehet, gondolom hogy nem adtál neki nevet,ilyen "Katja on the Beach" valami hasonlót..

Szénsavas hideg gyümölcstea
Koktélnak fagyasztott gyümivel
Ja, nem túl kreatív

Ja, nem túl kreatív

Szénsavas hideg gyümölcstea
Ja, nem túl kreatív
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 20. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, nem túl kreatív

Kamupezsgő,kamukotél?hátazmilyen??
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 09:36

Akkor kollektív fűnyírós nap lesz
Nekem kész a kamupezsgő a kamukoktélhoz
úgyhogy hajrá
Jó munkát, pusz nektek ♡♡

Jó munkát, pusz nektek ♡♡
Akkor csak keveset kell inni belőle
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 08:55

Júj a pálesztől csak rosszúl vagyok. De a kávé után jöhet a tea is. Köszönöm.
Tudtam hogy rád lehet számítani.
Ma nekem is kertészkednem kell. Megnőtt a fű, le kell vágni a holnapi családi összeröffenésre.
Majd gondolok rád is....
Csodás napot nektek...
Ma nekem is kertészkednem kell. Megnőtt a fű, le kell vágni a holnapi családi összeröffenésre.
Majd gondolok rád is....

Csodás napot nektek...
Hm..mindenki füvet nyír,meg kertészkedik..mi lenne ha nálam csinálnátok?Tudnánk közben beszélgetni..

Szuper, akkor egy erős fűnyírós nap lesz ez, nálunk is aktuális

Akkor kollektív fűnyírós nap lesz
úgyhogy hajrá
Jó munkát, pusz nektek ♡♡ (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 08:55

Jó munkát, pusz nektek ♡♡ (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Júj a pálesztől csak rosszúl vagyok. De a kávé után jöhet a tea is. Köszönöm.
Majd gondolok rád is....
Csodás napot nektek...
Majd gondolok rád is....

Csodás napot nektek...