Szép nyárias napsütéses napot kívánok mindenkinek. Ma talán nem esik se hó, sem eső.

Üdv Mókus!
Már fárad,csak 60 km/h-val suhan
Hétvégére már remek időt jósolnak.
Addig takaríts fusiban autókat,használd ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 23. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 23. kedd 08:26
Már fárad,csak 60 km/h-val suhan

Hétvégére már remek időt jósolnak.
Addig takaríts fusiban autókat,használd ki

Törölt felhasználó (3802852)

Jó reggelt!
Szél fúj-sz@r az egész...
Jó reggelt!
Remek reggelt!
Kávé,tea lesütve,mehettek melózni
Kávé,tea lesütve,mehettek melózni

#Jóéjtcsá

Nekem a Retro mobil állt 6 hónapot. A légszűrőházba beköltöztek az egerek...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 17:15

Rafkós
Az én kocsimba meg bevonzza a nyestet...a motorházszigetelés nagy részét ledarálta centis csíkokra,fészket rakott alatta belőle,meg telehordta kövekkel..mi a tosznak? Ki akarja kelteni? Vagy szalonnasütőt épít?? Ez a menyus tök hülye...nem kell? Elviheted
Gondolom a vadászat most hanyagolós mi?

Az én kocsimba meg bevonzza a nyestet...a motorházszigetelés nagy részét ledarálta centis csíkokra,fészket rakott alatta belőle,meg telehordta kövekkel..mi a tosznak? Ki akarja kelteni? Vagy szalonnasütőt épít?? Ez a menyus tök hülye...nem kell? Elviheted

Gondolom a vadászat most hanyagolós mi?
Rafkós
Gondolom a vadászat most hanyagolós mi? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 16:54

Gondolom a vadászat most hanyagolós mi? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Én autókat takarítok. Kinyitok mindent, a szőnyegeket a kerítésről leszedem... A szél kivisz mindent!
Én autókat takarítok. Kinyitok mindent, a szőnyegeket a kerítésről leszedem... A szél kivisz mindent!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 16:28

Bekukucska
Egyetlen bajom az ősszel,hogy júniusban van
Ma simán mehettem volna vitorlással melóba
Katja,beköltözök a kertedbe ha nincs harapós kutyád,tigrised,madarpókod stb,meg ha néha leengedsz a pincébe
Cserébe legyezlek pálmalevéllel mikor napozol,bekenegetlek,hozok kamukoktélt,sütök kávét...
Amúgy ott remek még az éghajlat?

Katja,beköltözök a kertedbe ha nincs harapós kutyád,tigrised,madarpókod stb,meg ha néha leengedsz a pincébe

Cserébe legyezlek pálmalevéllel mikor napozol,bekenegetlek,hozok kamukoktélt,sütök kávét...
Bekukucska

Kitartás
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 10:32

Ne is kérdezd Medve koma...
Sok a meló, itthon, távol...
Sok a meló, itthon, távol...
Füvezni nem füvezek...
Grill az volt, nem kevés majd minden hétvégén. Fergeteges garázsbulik (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Grill az volt, nem kevés majd minden hétvégén. Fergeteges garázsbulik (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne is kérdezd Medve koma...
Sok a meló, itthon, távol... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok a meló, itthon, távol... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidámat!
Seráfütty hogy seggfejhétfő
Aki poszka,az tegyen súlyt a zsebébe,brutál szél szórakozik...
Seráfütty hogy seggfejhétfő

Aki poszka,az tegyen súlyt a zsebébe,brutál szél szórakozik...
Jó reggelt! Mindenki szépen lenyírta a füvet, megérdemeljük a hétfőt és egy jó kávét! Talán Mackó is könnyeben küzdi le az ősi ellenséget
Szeretem a hosszú nappalokat ilyenkor napforduló környékén. Illetve most már utánna.

Szeretem a hosszú nappalokat ilyenkor napforduló környékén. Illetve most már utánna.
Szia Mókus,
Nyírtál füvet, grilleztél? ♡♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 18:54
Nyírtál füvet, grilleztél? ♡♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Hellóka....
Jajj, dehogynem! Mindig kenhető vagyok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 14:42

Persze hogy nagyobb,ha véletlenül sikerül,akkor meg az ember nem tudja élvezni...
Nekem is van tériszony,elég erősen,de így sosem mertem kipróbálni hogy van-e repülős képességem...landolós egész biztosan,az meg kell hozzá..
Nah,vissza a földre
Nem fogsz leégni?Nem kell bekenni?

Nekem is van tériszony,elég erősen,de így sosem mertem kipróbálni hogy van-e repülős képességem...landolós egész biztosan,az meg kell hozzá..

Nah,vissza a földre

Nem fogsz leégni?Nem kell bekenni?

Szeva Mókus!
Mi a pálya?
Mi a pálya?
Hellóka....