Én sem vetkőzős snapszeroztam még sosem... tényleg eltekinthetnénk a harisnyától,én milyen hülyén néznék már ki harisnyában?
Tényleg,ha én eleve meztelenül kezdek,akkor hogyan tudok kikapni?

Tényleg,ha én eleve meztelenül kezdek,akkor hogyan tudok kikapni?

Sosem játszottam még vetkőzős snapszert... Nem bánom legyen vetkőzős, ágyban de én nem vagyok hajlandó harisnyában lenni, annál talán csak a fűző utálatosabb ruhanemű
Bizony az első szerelmemet is azon a bulin ismertem meg sok idő múlva
mikor már nem voltunk együtt akkor mesélte h hagyott nyerni engem is
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor már nem voltunk együtt akkor mesélte h hagyott nyerni engem is

minden bizonnyal mennyei emlék...
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 18:20

Hát igen ez igaz de nehéz volt úgy a játékra koncentrálni mikor felnézel a lapból
és szemben ül egy csinos lány aki az egyik kezével a lapot fogja a másikkal pedig a gyönyörű
cicijét próbálja eltakarni hálisten sikertelenül
és szemben ül egy csinos lány aki az egyik kezével a lapot fogja a másikkal pedig a gyönyörű

Hát igen ez igaz de nehéz volt úgy a játékra koncentrálni mikor felnézel a lapból
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 18:13

megtanultuk a játékot, hogy ne nekünk kelljék állandóan vetkezni...

megtanultuk a játékot, hogy ne nekünk kelljék állandóan vetkezni...
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:56

Sziasztok szép napot mindenkinek
A snapszer nagyon rendben van órákig játszottuk sulis koromban, és ahogy a csajok is beszáltak átment vetközős játékba, hát mit ne mondjak voltak olyan csajok aki nem vesztettek és az összes ruhát lenyerték rólunk fiukról
aztán ha ők is akarták a vége felé hagytak minket is nyerni egy két partiban ( amikor kézbe felveszed a negyven,
tizes, ászt az a mámor)
A snapszer nagyon rendben van órákig játszottuk sulis koromban, és ahogy a csajok is beszáltak átment vetközős játékba, hát mit ne mondjak voltak olyan csajok aki nem vesztettek és az összes ruhát lenyerték rólunk fiukról
aztán ha ők is akarták a vége felé hagytak minket is nyerni egy két partiban ( amikor kézbe felveszed a negyven,
tizes, ászt az a mámor)

Sziasztok szép napot mindenkinek
tizes, ászt az a mámor)
tizes, ászt az a mámor)

Jogos,igazad van
Amelyik kényelmes,szerintem az ágyast válaszd,meghajlítva rohadt kényelmetlen,kávé-cigivel meg tele van a kezed

Amelyik kényelmes,szerintem az ágyast válaszd,meghajlítva rohadt kényelmetlen,kávé-cigivel meg tele van a kezed

Kávéval-cigivel, vagy cipővel az ágyban, vagy meghajlítva?
Mostanság nem vagyunk képtelenek...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:42

Mostanság nem vagyunk képtelenek...

Szia Katja.
Hanem kecsesebben?
Először azt hittem hogy a balettost...
Snapszerozni megtanítunk,úgy kell kezdeni ahogy a képen....
Hanem kecsesebben?

üdvözlégy a snapszer negyedikjének.
két perc alatt megtanulod.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:41

Éppenpont ezt csinálom, csak nem ilyen kecsesen
Meg snapszer nélkül, azt nem tudok

Szia Katja.
Hanem kecsesebben?
Hanem kecsesebben?

Éppenpont ezt csinálom, csak nem ilyen kecsesen
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡
Szimpatikus a téma
Takaró alatti snapszer
A fickóra hasonlítok is,ööö..nekem is két fülem van és kb ennyi.Ja és sokkal nagyobb a homlokom
Reggelre csak a bundám maradna az ágy elé terítve szerintem
No de lányok,cipővel az ágyon?? Vegyétek le,a cipőt is

A fickóra hasonlítok is,ööö..nekem is két fülem van és kb ennyi.Ja és sokkal nagyobb a homlokom

Reggelre csak a bundám maradna az ágy elé terítve szerintem

No de lányok,cipővel az ágyon?? Vegyétek le,a cipőt is

egyelőre hármas...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:13

Törölt felhasználó (4382602)

Kettesben vagy emeljük a tétet és 4es partit tartunk??
Kettesben vagy emeljük a tétet és 4es partit tartunk??
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bundaskenyér, kávé, snapszer szuper hármas
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:07

Tessék parancsolj,
Bundáskenyerünk is szokott lenni,de az hamar elfogy.
Szereted?
Bundáskenyerünk is szokott lenni,de az hamar elfogy.
Szereted?
Végül is elmegy a zöld izé is pókerarcnak a snapszerhoz
Szeretsz kártyázni? (Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:07

Szeretsz kártyázni? (Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

boccs... a látásom csalóka mán...
azt gondoltam, ez a zöld izé napszemcsis...
erre csak pillog...

boccs... a látásom csalóka mán...
azt gondoltam, ez a zöld izé napszemcsis...
erre csak pillog...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:03

Persze,tudtam hogy nem te vagy a képen,te sokkal csinibb vagy,és a fejed is magasabban hordod
A snapszerhoz elég hajlékony vagyok,a képen látható műveletet viszont meg sem próbáltam, szerintem úgy maradnék

A snapszerhoz elég hajlékony vagyok,a képen látható műveletet viszont meg sem próbáltam, szerintem úgy maradnék