Hát az meg egyértelmű...
Azért jönnek az ufó gyerekek is a csészeljakkal sunyiban,bundást lopni
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért jönnek az ufó gyerekek is a csészeljakkal sunyiban,bundást lopni

És fejlett inteligencia környezetében bundáskenyer
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 12:51

A vicces emberek tuti hogy hiányoznának a földnek, különben minek lenne annyi?
A szabadban hancúr meg főleg
Védjük is a Földünket,tudomásom szerint az egyetlen bolygó ahol van sör,csülökpöri meg csinos lányok

Védjük is a Földünket,tudomásom szerint az egyetlen bolygó ahol van sör,csülökpöri meg csinos lányok

A vicces emberek tuti hogy hiányoznának a földnek, különben minek lenne annyi?

Kicsit elmerengtem. A vicces emberek és a csajok biztos hiányoznának a földnek. Így Én is.
Lehet, hogy ezért vagyunk itt? Ez az. Irány ki a szabadba szeretkezni a föld örömere. Ez sokkal jobb, mint a közös meditáció

A földnek, nem hiányoznánk, az biztos. Egyes gondolkodók szerint csak azért teremtettünk, hogy műanyagot csináljunk. Na azt nem tud a föld magának
Ha nem változtatunk, akkor nem sok generáció kell a megvalósulásához. Én sajnálnám, igazán remek bolgó és szeretni is kiválóan lehet rajta. (Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 08:42

Ha nem változtatunk, akkor nem sok generáció kell a megvalósulásához. Én sajnálnám, igazán remek bolgó és szeretni is kiválóan lehet rajta. (Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi kihagyjuk a locsolást.
Ebben a helyzetben mi nem indulunk útnak.
Milyen erdekes amúgy... Az emberek többsége otthon marad, és el kezd magához térni a természet. Lehet tényleg jobb lenne a Földnek, ha nem élne rajta ember???
Milyen erdekes amúgy... Az emberek többsége otthon marad, és el kezd magához térni a természet. Lehet tényleg jobb lenne a Földnek, ha nem élne rajta ember???
Támogatom a képes kezdeményezést
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 05:57

Jó reggelt! Túl a kávén, nyúlon innen van-e leány ki várja a locsolót? Esetleg locsolókat? Persze asszony is lehet, csak sorjában. S ki korán kel, az korán is lesz locsolva, ahova kívánja a virágszál a frissítő öntözést
Bevállalósabbak képen is elküldhetik hova kérik a locsolást

Én is csak virtuálba locsolkodom,asszonykát persze hagyományosan
Valahogy azért tudatom a számomra kedves hölgyeményeknek hogy gondolok rájuk,így hamarabb letudom,kimozdulás nélkül,home officeban,viszont saját költségen kell berúgni
Természetesen csak hülyülök a végén.
Nem hiszem hogy jobb lenne ha nem lenne ember a földön,viszont mindenképpen elgondolkoztatásra késztet minket a jelenlegi helyzet, vehetjük figyelmeztetésnek.
Pszt,figyu,állj csak be középre a legények közé,virágszálak nem hervadhatnak el
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 08:42

Valahogy azért tudatom a számomra kedves hölgyeményeknek hogy gondolok rájuk,így hamarabb letudom,kimozdulás nélkül,home officeban,viszont saját költségen kell berúgni

Nem hiszem hogy jobb lenne ha nem lenne ember a földön,viszont mindenképpen elgondolkoztatásra késztet minket a jelenlegi helyzet, vehetjük figyelmeztetésnek.
Pszt,figyu,állj csak be középre a legények közé,virágszálak nem hervadhatnak el

Reggelt!
Zöld erdőben voltam,meglocsolok mindenkit,oszt jóvan!
Kedves megmaradt csajszikáink,és akik leléptek,(de tudom hogy idekukucska néha
) ne hervadjatok el,sok e-locsolót nektek,és persze minden csajszinak
Zöld erdőben voltam,meglocsolok mindenkit,oszt jóvan!

Kedves megmaradt csajszikáink,és akik leléptek,(de tudom hogy idekukucska néha

Jó reggelt! Túl a kávén, nyúlon innen van-e leány ki várja a locsolót? Esetleg locsolókat? Persze asszony is lehet, csak sorjában. S ki korán kel, az korán is lesz locsolva, ahova kívánja a virágszál a frissítő öntözést

Szerintem el is vesztettük....
Egy ilyen gyöngyszemre máris lecsaptak a jobbnál jobb pasik,persze hogy nem az öreg Kettyós Medvével bandázik
Érthető
Majd azért később biztos benéz, ha nem,majd becsalom bundáskenyeret gyártani,meg kunyizunk tőle sört
Most kipödörtem a bajszom,kifényeztem a gumicsellóm,farba húztam a föcskét,oszt megkörnyékeztem a mókás lányokat az oldalon.Türelmesen várom a válaszokat,...ha lesz
Oszt rúzsos tojás festés volt már nálatok?
Megfőzni ne engedjétek előtte

Egy ilyen gyöngyszemre máris lecsaptak a jobbnál jobb pasik,persze hogy nem az öreg Kettyós Medvével bandázik

Majd azért később biztos benéz, ha nem,majd becsalom bundáskenyeret gyártani,meg kunyizunk tőle sört

Most kipödörtem a bajszom,kifényeztem a gumicsellóm,farba húztam a föcskét,oszt megkörnyékeztem a mókás lányokat az oldalon.Türelmesen várom a válaszokat,...ha lesz

Oszt rúzsos tojás festés volt már nálatok?
Megfőzni ne engedjétek előtte

Betoltam mindet,már ki voltam éhezve rá
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Öcsy! Csak bundáskenyér igéret volt tegnap,jó lenne ha Szalag megmutatná mit tud!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, van még bundáskenyér?
Nem küldte el,na mégegyszer! Igen,láttam tegnap este Szalagot,igéretes csajszi,remélem visszanéz még! Tegnap csak gyors méretpróbára volt idő,azóta élezem a szerszámot!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 12:22

Szeva Kutyu!
Viszont Nektek is!Oszt "locsolkodj" ám...
Próbáltam csajszit ide csalni,meghívtam vendégségbe szalagot,dögös,szexy,humoros,fiatal,szöszi,formás cickókkal,és sok söre van,és bírja a bundáskenyeret
Mi kell még?
Mondtam neki hogy itt tök jó hangulat és társaság van...oszt erre szinte csak én vagyok mostanában,ti meg karanténban...végül is így is igaz volt...
Te befaragtad már a nyulat?

Próbáltam csajszit ide csalni,meghívtam vendégségbe szalagot,dögös,szexy,humoros,fiatal,szöszi,formás cickókkal,és sok söre van,és bírja a bundáskenyeret

Mondtam neki hogy itt tök jó hangulat és társaság van...oszt erre szinte csak én vagyok mostanában,ti meg karanténban...végül is így is igaz volt...

Szeva Kutyu!
Mi kell még?

Szia Cazy! Boldog Húsvétot Mindenkinek! Szerintem bármelyik nap,amilor a "nyúl" vagy a " talp" megkívánja a " faragást"!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Melyik nap kell befaragni a nyulat a talpba?
Melyik nap kell befaragni a nyulat a talpba?

Hmm...bundáskenyér fan vagyok..minnyá szerelmes leszek...
Tiszteletbeli nappalissá avatlak ezennel
Amúgy tényleg arról volt szó
Jó képed...szép a két egyforma....
Téged ábrázol,vagy csak dublőr?

Amúgy tényleg arról volt szó

Jó képed...szép a két egyforma....

Téged ábrázol,vagy csak dublőr?
Jól csinálom. Semmi több. Ha kell lehet jó szaftos is