Szeva Mókus!
Van havad? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 24. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 24. kedd 14:01
Van havad? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 24. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Helloka..
Helloka..
Üdvözlet!
Minnyá megint itt a tavasz
Minnyá megint itt a tavasz

Jó reggelt! Ma nem jár hópihe a kávéhoz.
Készítettem képet a barackfáról. Virágzik és befútta a hó... Ilyen idők járnak, bármi is lehet
Készítettem képet a barackfáról. Virágzik és befútta a hó... Ilyen idők járnak, bármi is lehet

#kukucskás
Egy hét múlva nyári időszámítás
Egy órával többet szánkózhatunk...

Egy hét múlva nyári időszámítás

Egy órával többet szánkózhatunk...

Én általában eltrógerkodom áprilisig a cserét mindig
Most is bejött
Hétvégére jobb időt ígérnek,jó lesz az akkor is Kutyu

Most is bejött

Hétvégére jobb időt ígérnek,jó lesz az akkor is Kutyu
Szia Öcsy! Jól tetted,ez komoly már nem lesz,de ilyen szar időben neki nem állok!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én lecseréltem a múlt heti tavaszon felbuzdulva
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 23. hétfő 08:18

Jó reggelt srácok! Picsába,tényleg havazik. Pedig azért mozdultam ki otthonról,hogy átcseréljem a kerekeimet! Asszem egyelőre felejtős! Vigyázzon mindenki magàra! Sok szerencsét,kitartást!
Jó reggelt srácok! Picsába,tényleg havazik. Pedig azért mozdultam ki otthonról,hogy átcseréljem a kerekeimet! Asszem egyelőre felejtős! Vigyázzon mindenki magàra! Sok szerencsét,kitartást!
Vidám reggelt,remek hetet
Én inkább a kávét kérném
Este már nálunk szállingózott a pelyhes,de mondtam neki hogy játszon mást,már nincs itt az ideje
Hideg,az van..

Én inkább a kávét kérném

Este már nálunk szállingózott a pelyhes,de mondtam neki hogy játszon mást,már nincs itt az ideje

Hideg,az van..
Persze kávé is van, de erre ne számítottam, amikor kinéztem az ablakon írás közben

Jó reggelt! Esik a hó!
#bekukucska
A nappaliba kijöhettek ám játszani,csak ugye kézmosás előtte stb..
Kitakarítottam,steril minden mint a pics

A nappaliba kijöhettek ám játszani,csak ugye kézmosás előtte stb..

Kitakarítottam,steril minden mint a pics

Hát igen, mindenkinek joga van hülyének lenni,de sokan visszaélnek ezzel
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 22. vasárnap 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 22. vasárnap 05:59

Sok minden át értékelődik. Illetve át értékelődhet... Mert nem mindenki menthető. Az ember megkapta a legnagyobb ajándékot a Teremtőtől. A szabad akarat, amivel együtt ját a hülyeség és okosság lehetősége is. Sőt még ennek megítélése is egyéni, ekkora a szabadságunk lehetősége... De ez csak lehetőség! Ehhez pedig tisztán kell tartani gondolatainkat. Az élethez a testünket, környezetünket.
Napot!
Remek kávét is
Remek kávét is

Sok minden át értékelődik. Illetve át értékelődhet... Mert nem mindenki menthető. Az ember megkapta a legnagyobb ajándékot a Teremtőtől. A szabad akarat, amivel együtt ját a hülyeség és okosság lehetősége is. Sőt még ennek megítélése is egyéni, ekkora a szabadságunk lehetősége... De ez csak lehetőség! Ehhez pedig tisztán kell tartani gondolatainkat. Az élethez a testünket, környezetünket.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 21. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 21. szombat 15:46

Úgy látom hogy ennek a járvány helyzetnek jó oldala is van,a rossz mellett
Kicsit belassítottunk,egyre többen értékelik mások munkáját,és ki is nyilvánítják,az emberek összefognak,többet vannak együtt a családok stb.
Sajnos még ez nem megy mindenkinek...most kellene félre tenni a marakodást,a politikát,egymás cseszegetését,és követni a szabályokat,összefogni.Nem nehéz,csak akarni kell. Nézzük úgy hogy kaptunk egy esélyt javítani.
Baszki,lassan nem találni olyan netes fórumot,ahol nem "ölnék" meg anyáznák egymást,ezt most hanyagolni kéne.

Kicsit belassítottunk,egyre többen értékelik mások munkáját,és ki is nyilvánítják,az emberek összefognak,többet vannak együtt a családok stb.
Sajnos még ez nem megy mindenkinek...most kellene félre tenni a marakodást,a politikát,egymás cseszegetését,és követni a szabályokat,összefogni.Nem nehéz,csak akarni kell. Nézzük úgy hogy kaptunk egy esélyt javítani.
Baszki,lassan nem találni olyan netes fórumot,ahol nem "ölnék" meg anyáznák egymást,ezt most hanyagolni kéne.
Gyerünk kávé.
Jó reggelt! Kávé, pálinka? Csak, hogy ha kinyílt a szemünk lássunk már tisztán. Ahogy hallottuk régen, Nyugaton a helyzet fokozódik! Hát most itt is.
Úgy látom hogy ennek a járvány helyzetnek jó oldala is van,a rossz mellett