JóReggelt♡♡
Hétköznap csak kávéval koccintok, de azzal reggeltől-estig
Hétköznap csak kávéval koccintok, de azzal reggeltől-estig

Jó reggelt
Koltél csak meló után

Koltél csak meló után

Jó reggelt! A tegnapi fürdős-koktélos party után egy kicsit lágyabb kávé jó lesz mára indulasnak.
Szép álmokat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 28. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
#jóéjtcsá

Nem igazán fröccsözöm,de rozéfröccsben benne vagyok én is
Tess:
Khm..az ott a pohárban kellék,nem úgy pottyant bele
Tess:
Khm..az ott a pohárban kellék,nem úgy pottyant bele

nincs a fröccsnél mennyeibb koktél!
csak rozé legyen...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 28. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 18:43

csak rozé legyen...

Szeretek csobbanni,de ezer örömmel járok a kedvetekben
Vizimentősködök és koktélt is keverek,egye fene,gyártok vacsit is,ha adtok belőle.
Viszont a koktélnál...a legkomolyabb ital amit kevertem eddig, az talán a kisfröccs..
Majd szerzek receptet meg imprózok
Kinek mi a kedvenc koktél?
Látom hogy várakozás közben cigiszünet.Dohányzol amúgy?

Vizimentősködök és koktélt is keverek,egye fene,gyártok vacsit is,ha adtok belőle.
Viszont a koktélnál...a legkomolyabb ital amit kevertem eddig, az talán a kisfröccs..

Látom hogy várakozás közben cigiszünet.Dohányzol amúgy?
Szeretek csobbanni,de ezer örömmel járok a kedvetekben
Látom hogy várakozás közben cigiszünet.Dohányzol amúgy? (Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 28. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 16:26

Látom hogy várakozás közben cigiszünet.Dohányzol amúgy? (Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 28. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

ó, dehogy!
de ha nem csobbansz, keverhetnél nekünk mennyei koktélokat.
egy hossz - egy koktél...

no? benne vagyon, kedves Medvénk?

várok... egyszer csak megérkeztek...

Egy pancsolós-napozós koktélozásra bármikor kapható vagyok

ó, dehogy!
de ha nem csobbansz, keverhetnél nekünk mennyei koktélokat.

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:59

Szia Pille
Csak a lányok?
Na jó,én meg majd leszek a vízimentő,oszt sörözök az árnyékban

Csak a lányok?

Szia Pille
Csak a lányok?
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:39

Csak a lányok?

szép napot mindenkinek.

lányok, a napozás helyett inkább jertek, csobbanjuk egyet.

napernyők készenlétben...

Nagyon szívesen ugranék egy fejest
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:39

szép napot mindenkinek.

Tudod az a fajta aki vasárnap templomba jár de a gyerekével úgy beszél, h abban nyoma sincs a szeretetnek. Hát aztán lehet a hálónk is túl közel van hozzájuk
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

szép napot mindenkinek.

Neked is BunkóNéni a szomszédod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:16

Törölt felhasználó (4382602)

Szuper ötlet, megyek én is kifelé. Egy kis szín nem árt. De csak egyenletes szép barna uh biztos megint kapok pár gyilkos tekintetét a szomszédasszonytól. De hát nem szerethet mindenki

Hát a comcéd asszonyt miért zavarja?Tán aptyuknak is mindig akkor van kint dolga?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 28. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 15:16

Törölt felhasználó (4382602)

Szuper ötlet, megyek én is kifelé. Egy kis szín nem árt. De csak egyenletes szép barna uh biztos megint kapok pár gyilkos tekintetét a szomszédasszonytól. De hát nem szerethet mindenki

Nekem is vége a melónak mára
Azért sokat ne hemperegjetek a napon csajszik,inkább többször kevesebbet,nehogy leégés legyen,gyilkos a nap.
Ha esetleg nincs kéznél aki benaptejezzen titeket,én épp ráérek

Azért sokat ne hemperegjetek a napon csajszik,inkább többször kevesebbet,nehogy leégés legyen,gyilkos a nap.
Ha esetleg nincs kéznél aki benaptejezzen titeket,én épp ráérek

(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 28. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 28. kedd 14:38

Én a kertben heverek, lavórnyi kávéval
A tiéd úton, vigyázz, forró

A tiéd úton, vigyázz, forró