#csókosszmájlicsokorvirág
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)

oh... naneizéjjmán... velem...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 16:37

Szia Pille
Nagyon szimpi a fürdőrucid,hát még a poharad
Kmh...pszt,figyu,lehet hogy nem vetted észre...kifordítva vetted fel,belül a latex,kívül a bunda..
De persze így is nagyon csini

Kmh...pszt,figyu,lehet hogy nem vetted észre...kifordítva vetted fel,belül a latex,kívül a bunda..

Sziasztok szép napot mindenkinek
Szalmából egér nekem hirtelen ez ugrott be róla ez ilyen faksui dolog Csoki bácsi szerint
Szalmából egér
Szalmából egér nekem hirtelen ez ugrott be róla ez ilyen faksui dolog Csoki bácsi szerint
Szalmából egér
♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 16:44

Nem unatkoztam,de csináltam neked :
Jájj.....már vágom..jóvanna,reggel volt még...
Te csináltál?

Te csináltál?

Nekem pont ilyen bikinim van
Több színben
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 14:43

valami ílyszerű, csak képzejj a gyöngyök alá melltakarót.
biztos nehéz lesz.

Több színben

Nem unatkoztam,de csináltam neked :
Te csináltál?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Te csináltál?

Szia Pille
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 13:36

mit harckocsi!
16 éves koromban latexgatyába jártunk. idővel az is likadt, de utána le lett vágva rövidgatyának, hát akként használtuk tovább.
úgy egy hónapja aszonták barátaim: esóes, ma velence!
esóes, úgyhogy kétségbe is estem: nincs fürdőrucim... há akkó én kimaradok a lubickolásból?...
anyám előkotorta az ősi latexrövidgatyát, s műkszik!!!
mondjuk, lehet, az oroszok gyújtózsinórnak tervezték...
amúgy sziasztok.
csodás cséntek délutáni pihenést...

amúgy sziasztok.

De bizonyos pillanatokban,pont elég!

no, ezt nem mondhatjuk a nem nudistrandon fürdőzőknek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 15:34

Törölt felhasználó (4382602)

Minek oda mindenféle textil és nedves latexdarab, azaz egy gyöngysor is pont tökéletesen öltöztet...
Minek oda mindenféle textil és nedves latexdarab, azaz egy gyöngysor is pont tökéletesen öltöztet...
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 14:43

biztos nehéz lesz.

szíja.
no, az én mesém csak a fürdőruha alsajáról szólt...
az ősi fürdősmelltartó még műkszik, ki is hímeztem rögvest gyöngyökkel, s emígyen divatos is lett.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 14:25

Szia Pille! Hogy a latex maradvány még jó volt fürdőnacinak,azt vágom,de felül???
Szia Pille! Hogy a latex maradvány még jó volt fürdőnacinak,azt vágom,de felül???
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 13:36

mit harckocsi!
16 éves koromban latexgatyába jártunk. idővel az is likadt, de utána le lett vágva rövidgatyának, hát akként használtuk tovább.
esóes, úgyhogy kétségbe is estem: nincs fürdőrucim... há akkó én kimaradok a lubickolásból?...
amúgy sziasztok.

amúgy sziasztok.

mit harckocsi!
amúgy sziasztok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 29. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 29. szerda 17:18

amúgy sziasztok.

Régen a cocializmot,most meg ez a hivatalos duma, bár régen bármit gyártottak,építettek összerakva harckocsi lett belőle

Szalmából egér
Szalmából egér
Szalmából egér
Szalmából egér
Ha az segít, ma épp lebontok egy nagy kályhát
Aztán ha marad időm fonok egeret is. Csak legyen mire fogni a sikongatást a csajsziknak
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 06:12

Aztán ha marad időm fonok egeret is. Csak legyen mire fogni a sikongatást a csajsziknak

Szia Öcsy,jó reggelt! Szép napot mindenkinek! Öcsy,ha tudsz a "nagy kályhán" valami kellemeset állíts be, légyszi!
Szia Crazy! Távoli integetés Fehérvár magasságából!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 08:06

Szasz Kutyu!
Mondjuk én sem unatkozom,de érdekel
Hallottam már,de most nem ugrik be..
Mondjuk én sem unatkozom,de érdekel

Hallottam már,de most nem ugrik be..