Jó reggelt! A szombat reggeli kávé különlegessége, hogy csak mert jólesik
Akár le is feküdhetünk utána
Jó! Ássunk medencegödröt Katja kertjébe, mellé egy déli tájolású napozó dombbal. Egy koktél bár és egy Dj pult...

Jó! Ássunk medencegödröt Katja kertjébe, mellé egy déli tájolású napozó dombbal. Egy koktél bár és egy Dj pult...

Bekukucskás.
Én a nagyvízben áztattam a zacsit,bícseztem,gyöngysor nélkül
.Nem volt rossz,de egy otthoni meckónak bizony nincs párja,én jobban szeretem.
Srácok,nem építünk egyet Katjának?
Visszavisszük az üvegeket,abból veszünk egy gödröt,letesszük a nappali terasz elé, beletesszük a medencét és kész is.Hm?
Bevállalom a Baywatch vízimentős,úszómester fiú szerepét is,csak ne kelljen piros naciban csúfkodnom
Én a nagyvízben áztattam a zacsit,bícseztem,gyöngysor nélkül

Srácok,nem építünk egyet Katjának?
Visszavisszük az üvegeket,abból veszünk egy gödröt,letesszük a nappali terasz elé, beletesszük a medencét és kész is.Hm?
Bevállalom a Baywatch vízimentős,úszómester fiú szerepét is,csak ne kelljen piros naciban csúfkodnom

Jajjdejóóó (könnyes szemű szmájli) ♡♡♡
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 31. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 16:49
Törölt felhasználó (4382602)

Itt van egy, gyere
27 fok körül lehet a vízhőfok és van jégkrém alakú matracom

Hozz nekem is kérlek
annyira jól kifeküdtem, h nincs kedvem felállni pedig ilyen melegben a folyadékpótlás elengedhetetlen
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 31. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 16:51

Sziasztok! Egye fene lazuljunk! Nincs medencém,iszok egy sört pihenésképp,aztán irány a zuhany!
Sziasztok! Egye fene lazuljunk! Nincs medencém,iszok egy sört pihenésképp,aztán irány a zuhany!
Itt van egy, gyere
27 fok körül lehet a vízhőfok és van jégkrém alakú matracom
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 31. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 16:26

Sziasztok ♡♡♡
Húdevártammár... végre péntek délután, itthon, lazulás, nemrohanós kávézás, holnap vekkermentes ébredés ♡♡♡
Vannak pillanatok, amikor nagyon vágyok egy medencére a kertben, most ilyen pillanat van
Húdevártammár... végre péntek délután, itthon, lazulás, nemrohanós kávézás, holnap vekkermentes ébredés ♡♡♡
Vannak pillanatok, amikor nagyon vágyok egy medencére a kertben, most ilyen pillanat van

Sziasztok ♡♡♡

Akkor engedjük el magunkat, péntek délutánnal kúszik be a hétvége. Keverjünk egy italt és mindenki vegye fel a leglazább ruháját

Szia Crazy, teljesen igazad van!
Viszont egy buta nőt aki folyamatosan próbál sértegetni de Te nem szólsz neki vissza mert tiszteled a hölgyeket, na azt el kell engedni!
Viszont egy buta nőt aki folyamatosan próbál sértegetni de Te nem szólsz neki vissza mert tiszteled a hölgyeket, na azt el kell engedni!

Szeva feric!
Azért nem mindegy mit engedsz el..
Azért nem mindegy mit engedsz el..

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Ma az elengedés művészetét kell gyakorolnom.
Ma az elengedés művészetét kell gyakorolnom.

Bekukucska
Nagyon dolgoztok,hagyjátok már,legyintés és irány haza

Nagyon dolgoztok,hagyjátok már,legyintés és irány haza

Abból gondoltam hogy kevés vizet rakott a pancsolóba,tippem szerint hogy biztosan leérjen a lába
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt
1-et aludtam és péntek,facca
Én délután csobbanok a nagy vízben,a bundát persze majd otthon hagyom

1-et aludtam és péntek,facca

Én délután csobbanok a nagy vízben,a bundát persze majd otthon hagyom

Jó reggelt! Péntek, a hétvége ugródeszkája
Ennek megfelelő lendületes a kávé is ma reggel.
Végre nem kell bunda a strandra, jó idő lesz
" Szombaton strandok éjszakája...

Végre nem kell bunda a strandra, jó idő lesz

mi az, hogy csajszi nem tud úszni? ...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 21:14

Valamiért úgy gondolom hogy a csajszi nem tud úszni...
Van itt aki nem tud?
Már csak egyet kell aludni és hétvége..
Jóéjt

Van itt aki nem tud?

Jóéjt

Valamiért úgy gondolom hogy a csajszi nem tud úszni...
Van itt aki nem tud?
Jóéjt

Van itt aki nem tud?

Jóéjt