Fagyimatracot soha nem hagyunk egyedül,ezt még én is tudom
Eléggé nehezen veszem rá magam bármi nemű hazimelóra ebben a melegben szintén...megértelek.
Zene...zenében mindenevő vagyok,de szerencsére nem én fogok pompomtáncolni...rátok bízom.Mondjuk Katja elég jó zenében,hátha mond valami jót.
Te mit javasolsz?

Eléggé nehezen veszem rá magam bármi nemű hazimelóra ebben a melegben szintén...megértelek.
Zene...zenében mindenevő vagyok,de szerencsére nem én fogok pompomtáncolni...rátok bízom.Mondjuk Katja elég jó zenében,hátha mond valami jót.
Te mit javasolsz?
Elgurult az orsó kedves Medve de keresheted én nem kapkodtam összeszedni
ma fontos medencezni valóm volt, mégsem úszhat szegény fagyimatrac egyedül. Holnap én is tervezek kis takarítást, de ilyen melegben komoly rákészülés kell ám... Ja meg a kéne valami jó zene a popom csapatnak. Ötlet mire ropjuk?

Szerintem egyedül lehet ezzel..
Mi mindig szívesen látunk,sőt!És többen vagyunk
Aki meg piszkál,azt elverem vizes strandpapuccsal
Mással meg ne is törődj,#csókosszmájli
Csábtánc?
Hát igen,szeretek udvarolgatni a Múzsáknak,aranyos,humoros csajszi,ide is meginvitáltam
No de hol van Irda? Dobálja az orsót?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 18:11

Mi mindig szívesen látunk,sőt!És többen vagyunk

Mással meg ne is törődj,#csókosszmájli

Csábtánc?

Hát igen,szeretek udvarolgatni a Múzsáknak,aranyos,humoros csajszi,ide is meginvitáltam

No de hol van Irda? Dobálja az orsót?

Törölt felhasználó (4389762)

Szia Szepseg! ♡♡♡
Hat eddig birtam. Irtak is rosszaloan egy levelben, hogy hamar visszatertem....Hat ez van. Nem mindenki orul nekem. De ez igy kerek szerintem.
Latom Macko csabtancot lejt mas forumban. Nem tudom, hogy most a nappaliba vagy a haloba csabitgat epp?
Hat eddig birtam. Irtak is rosszaloan egy levelben, hogy hamar visszatertem....Hat ez van. Nem mindenki orul nekem. De ez igy kerek szerintem.
Latom Macko csabtancot lejt mas forumban. Nem tudom, hogy most a nappaliba vagy a haloba csabitgat epp?

Helló Csajok! Mindegy Crazy hol ropja az esőtáncot,ha hatásos!!!
Szia Szepseg! ♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 14:59

Sziasztok♡♡♡
After, drága! Húdeörülökneked ♡♡♡♡
Ennek örömére "olyan" kávét iszok ♡♡♡

Szia csajszi
Jó napod volt?
Napfényes meg lazulós kávés? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 14:59

Jó napod volt?
Napfényes meg lazulós kávés? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok♡♡♡

Sziasztok♡♡♡

Persze,a "mi csajszikáink" a legjobbat érdemlik mindenből

Naná,hogy házhozszállítom!! De formás gödröket vegyél,a "formás" csajoknak!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 09:42

Ha már épp meckót építünk,csináljuk egyet Afternek is,hódolatunk jeléül,aztán meghívatjuk magunkat egy partyra
Akkor 2 gödröt veszek,meg tudod oldani a szállítást,vagy rendeljem házhoz?

Ha már épp meckót építünk,csináljuk egyet Afternek is,hódolatunk jeléül,aztán meghívatjuk magunkat egy partyra
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hiányoztál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 09:12

Szio Kutyu!
Jo koztetek. Megha igy virtualisan is csak.

Szeva Crazy! Csak kiböjtőltük!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Kutyu!
Alakul
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Alakul

Szio Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Bundaskenyer nagy kedvenc nalam.
Na megyek, meg mielott 35 fok lesz. Ma sajnos nagytakaritas a program, maskor nincs ra ido....igy jartam. Azert neha benezek. Elvezzetek a szep napot.
A szalmat meg elgondolom hova tehetem, a hajamban furcsa lenne...Lehet azonnal vinnenek a dilihazba, amikor meglatnak az utcan szalmaszalakkal a fejemen.
))Mindjuk, ha kalapot farigcsalsz belole nekem Macko, akkor jo lehet.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 08:37
Na megyek, meg mielott 35 fok lesz. Ma sajnos nagytakaritas a program, maskor nincs ra ido....igy jartam. Azert neha benezek. Elvezzetek a szep napot.
A szalmat meg elgondolom hova tehetem, a hajamban furcsa lenne...Lehet azonnal vinnenek a dilihazba, amikor meglatnak az utcan szalmaszalakkal a fejemen.

Szia csokicsajszi
Nagyon hiányzott már a bundáskenyered
Cserébe kapsz szalmát a kontyodba

Szia Mindenki!! Szép Vasárnapot!!!
HalihóAztarézfánfütyülőDevártunkvissza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 08:12

Jo reggelit mindenkinek.
Kave hideg tejjel ez az uj modi nalam. Neha meg jeget is dobok hozza. Viszont keszitettem bundaskenyeret, nektek is jut.
Kave hideg tejjel ez az uj modi nalam. Neha meg jeget is dobok hozza. Viszont keszitettem bundaskenyeret, nektek is jut.

Kihasználom mert korcsolyázni nem tudok és szar lenne azzal megjelenni a balesetin augusztusban
hogy korcsolyázás közben törtem el valamimet
hogy korcsolyázás közben törtem el valamimet

Használd ki a meckót,amilyen nyár van,holnapután lehet hogy csak korcsolyázni tudsz rajta
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 08:05

Ez igaz de hát mit lehet tenni az egyetlen ami vigasztal a hétvégéért járó több pénz + egy kicsit az h hétköznap látom a munkába vonuló tömeget én pedig visszafekszem aludni még, de ma nincs meló így csobbanok egyet a kis kerti mennyországomban ilyen kánikulában és benneteket olvasva pihenek ma egész nap

Szia csokicsajszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 08:12

Jo reggelit mindenkinek.