Nem vagyok dilis. Csak a szovegmezoben maradt a hablatyom. Ujra elkuldte a telom. Bocsiiii

Majd osszedobok egy vicces verset neked. Mindenki dolgozik, csak mi lebzselunk a nappaliban? Ahelyett, hogy a teraszon napoznank....

Előre is köszike
Én már lassan készülök a hazamenésre.

Én már lassan készülök a hazamenésre.

Majd osszedobok egy vicces verset neked. Mindenki dolgozik, csak mi lebzselunk a nappaliban? Ahelyett, hogy a teraszon napoznank....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 04. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 12:55

Tényleg tetszett
Írhatnál valami mókásat nekem is
Akkor küldök valami itókát,

Tényleg tetszett
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 12:40

Törölt felhasználó (4389762)

Ennel jobb verseim is vannak, szoktam irni. Otthon, magamnak es komolyabb dolgokrol. De koszonom a biztatast.
Ma szaraztapon vagyok. Csupa peksuti es egy barack.

Ma szaraztapon vagyok. Csupa peksuti es egy barack.
Ennel jobb verseim is vannak, szoktam irni. Otthon, magamnak es komolyabb dolgokrol. De koszonom a biztatast.
Ma szaraztapon vagyok. Csupa peksuti es egy barack. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 04. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 12:31

Ma szaraztapon vagyok. Csupa peksuti es egy barack. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 04. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez remek volt
Nem is tudtam hogy van költői vénád is
Most van ebébed vagy rittyentsek egy rendelt pizzát?

Hát ez remek volt

A borura deru jon, majd ujra boru.
Ilyen ez az egi haboru.
Egyet se keseregj, mig van no, penz, kaja es pia
Igy el ezutan egy hedonista bika.
))
Ilyen ez az egi haboru.
Egyet se keseregj, mig van no, penz, kaja es pia
Igy el ezutan egy hedonista bika.

Derül az ég is rajtad
Ide már el is ért, köszi! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 04. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 07:02

Ide már el is ért, köszi! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 04. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Nem minden medve morgós,nálam csak az ég morgott meg nyomatta a locspocsot..mosolygós ugyan kevésbé voltam ébredés után,de aztán elmúlt.
Szerencsére a herceg engem nem csókolt meg
Remek napot mindenkinek

Nem minden medve morgós,nálam csak az ég morgott meg nyomatta a locspocsot..mosolygós ugyan kevésbé voltam ébredés után,de aztán elmúlt.

Remek napot mindenkinek

Köszi neked remélem megérkezik ide is és igen kell a nyár
Mi lenne velünk férfiakkal ha nem láthatnánk csodaszép hölgyeket fürdőruhában meg nélküle
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 04. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 08:13
Mi lenne velünk férfiakkal ha nem láthatnánk csodaszép hölgyeket fürdőruhában meg nélküle

Szeva!
Itt már erősen fénylik a nap,beszéltem vele,hogy világítson már mindenkinek,mégiscsak nyár van,meckó,napozás,stb.aztán ebben maradtunk.
Itt már erősen fénylik a nap,beszéltem vele,hogy világítson már mindenkinek,mégiscsak nyár van,meckó,napozás,stb.aztán ebben maradtunk.

Szeva!
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 04. kedd 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 07:30

Sziasztok jó reggelt mindenkinek ma itt szakad az eső így medencézés kizárva
De egy kis zenehallgatás mindig felvidít
Walking on sunshine

Walking on sunshine
Sziasztok jó reggelt mindenkinek ma itt szakad az eső így medencézés kizárva
Walking on sunshine

Walking on sunshine
Jó reggelt!
Remek napot mindenkinek

Remek napot mindenkinek

Én ma olyan morgósan keltem azt hittem medve letten
de aztán kiderült, hogy nem. Kávé, bundáskenyér és visszavarázsolódtam, De lehet a herceg csókja kellett hozzá...Ideje lenne egy napfény táncnak mert itt szakad. Pompomokat elő! A vetkőzős zene sajna nem jó mert fel kéne hozzá öltözni...Kavétlebegtető szép reggelt nektek

Jó reggelt! Kipróbáljuk az új, antigravitációs kávét? Lehunyt szemmel kortyolgatni és közben lassan egyre kevésbé hat ránk a föld vonzása... A hatás csak apró pillanatokig tart. Arra pont elég, hogy megmutassa szükségünk van a földre. Én mondjuk nem szeretném ha a reggeli kávém után repülnöm kéne és szívószállal vadásznm le valahol a konyában... Arról ve is beszéljünk, ha egy lágy szellő kiviszi a kertbe a nyitott ajtón

Akkor ezek szerint a meckók után űrhajót építünk,vágom
#máracsá meg jóéjtpussz

#máracsá meg jóéjtpussz

Naná,Édes Nő! Hallottál már a Reményhalról?? Tudod,aki utoljára...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 19:41

Szerintem ez nem a mi eletunkben lesz mar....
Szerintem ez nem a mi eletunkben lesz mar....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 19:14
Törölt felhasználó (4382602)

Oh nem magunkat fogjuk, hanem a földet és minimum kell egy ilyen krízis, hogy a maradék elinduljon gyarmatosítani. Én szeretnék egy kisebb gravitációjú új otthont, mert itt mindenért le kell hajolni ami leesik

Én is úgy gondolom,egyszer biztosan összejön az okoskáknak,régóta melóznak rajta,bár nem hinném hogy azt megélem.Sci-fi rajongóként tetszene részt venni benne,de űrhajós kiképzést tuti nem bírnám,nem szeretem ha pörgetnek ezerrel,meg fejreállítanak és stb
A súlytalanság is mókás dolog lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 18:41

A súlytalanság is mókás dolog lehet

Hát Mackó, ha elég sokáig élsz, akkor egyszer lesz mackó is az űrben. Úgy képzelem, ha nem pusztítjuk el saját magunkat, akkor nem a föld lesz az egyetlen lakókörnyezet, ahol élhetünk majd.