JóReggelt♡♡
Végre péntek, kicsi meló és partyhétvége...
Ja, nem
Végre péntek, kicsi meló és partyhétvége...
Ja, nem

Reggelt!
Ilyenkor bezzeg milyen hamar eljön a péntek...
Áhh,én rendetlen medve vagyok,holnap is megyek egy vidéki melóra

Ilyenkor bezzeg milyen hamar eljön a péntek...

Áhh,én rendetlen medve vagyok,holnap is megyek egy vidéki melóra

Jó reggelt! Csak nem péntek? Egy jó kávé, behunyjuk a szemünket és mire kinyitjuk vége is a munkának
Crazy ne feszülj bele nagyon, egy rendes medve a szabiján ki se jön a barlangjából

Crazy ne feszülj bele nagyon, egy rendes medve a szabiján ki se jön a barlangjából

Jó reggelt,megemlékezős napot.
Az idő remek,mire lejár a szabim,egész kellemes napsütéses napok lesznek
Az idő remek,mire lejár a szabim,egész kellemes napsütéses napok lesznek

Jó reggelt! Kávé, napsütés, csütörtök. Ez várható mára. Kezdetnek jó
A mai nap a megemlékezésé...

A mai nap a megemlékezésé...
FittBear-Ball Crazy opcióval
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 03. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 07:08

Utána néztem a FittStange cuccnak...hát na...kell oda kondi,én kicsit lazábbnak gondoltam
Tutkó alakformálós,bár neked esetleg csak átmozgatásilag,karbatartásilag kellhet
Mellesleg nem kicsit szexy, belemerültem a vidikbe ahogy a popsis nénik terpesztgettek ...

Tutkó alakformálós,bár neked esetleg csak átmozgatásilag,karbatartásilag kellhet

Mellesleg nem kicsit szexy, belemerültem a vidikbe ahogy a popsis nénik terpesztgettek ...

Utána néztem a FittStange cuccnak...hát na...kell oda kondi,én kicsit lazábbnak gondoltam
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 02. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 02. kedd 19:58

Haho
Minden kávét megittam, összes rúdon pörögtem-Maci módra
Hol vagytok?

Hol vagytok?
Csuda reggelt,remek napot
Nappalis kávézó nyitva,kávé lesütve,napsütés:on,részemről mindent megtettem a remek naphoz

Nappalis kávézó nyitva,kávé lesütve,napsütés:on,részemről mindent megtettem a remek naphoz

Szia csajszi
Én pont itt vagyok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 02. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 02. kedd 19:58

Én pont itt vagyok

Haho
Hol vagytok?

Hol vagytok?
Haho
Hol vagytok?

Hol vagytok?
Rúdon pörgés jobban áll csajsziknak, inkább csak a nézésnél maradok,azt szeretem és nem is tudok közben fejre esni
Remélem az 2 nap lelépés pihiről szólt,nem melóról
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 01. hétfő 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 01. hétfő 06:12

Remélem az 2 nap lelépés pihiről szólt,nem melóról

Jó reggelt! Egy kávé a másnapos mackógyereknek?
Jól pörögsz a rúdon Crazy, de inkább hagyjuk meg a csajsziknak
Mi leléptünk 2 napra, de ma már itthoni hasznos tevékenységek jönnek.

Vidámat!
Az ilyen hétfőkkel ki vagyok békülve
Szevasz Géza!

Az ilyen hétfőkkel ki vagyok békülve

Szevasz Géza!
Jó reggelt! Egy kávé a másnapos mackógyereknek?

Bekukucska
Hát azért na....azt hittem hogy gyereknap alkalmából gondoltok rám,oszt megleptek valamivel...

Hát azért na....azt hittem hogy gyereknap alkalmából gondoltok rám,oszt megleptek valamivel...

Hijjnye...nekem az bejövős,persze csak nézni...
Komoly vagy csak szóvicc?
Nem hiszem,muti meg
Mikor fiatal voltam,és kellett a pénz...én is próbálkoztam rúdtánccal...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Komoly vagy csak szóvicc?
Nem hiszem,muti meg

Mikor fiatal voltam,és kellett a pénz...én is próbálkoztam rúdtánccal...

Én FittStange-val edzek
(Rúd) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 10:35

(Rúd) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Oszt de el van tűnve mindenki.Csak nem böhöm lasztis gyakorlatokat nyomtok?
Am megtudtam hogy fitballnak hívják,és alakformálós gyakorlatokat tolnak vele a csajszik,persze nem így
Én nem merném használni,mi van ha benézek valami gyakorlatot,aztán a fejemet formázom ilyenre?

Am megtudtam hogy fitballnak hívják,és alakformálós gyakorlatokat tolnak vele a csajszik,persze nem így

Én nem merném használni,mi van ha benézek valami gyakorlatot,aztán a fejemet formázom ilyenre?

Oszt de el van tűnve mindenki.Csak nem böhöm lasztis gyakorlatokat nyomtok?

Vidámat!
Csuda napot kívánok szintén
Csuda napot kívánok szintén