Talán mert másabb mint a megszokott,meg nagyobb szabad területek vannak,nincs annyira beépítve stb...persze azért komálom itt is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 26. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 26. kedd 20:52

Törölt felhasználó (4170242)

Bevallom, a pecások egy részénel igen divatos terepmintás tárgyaktól s ruháktól meg én idegenkedem...
Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy?

Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy?
Bevallom, a pecások egy részénel igen divatos terepmintás tárgyaktól s ruháktól meg én idegenkedem...
Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 26. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 26. kedd 20:22

Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 26. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jó,de az én mátkám nem átlagos...
Persze nem úgy kell elképzelni hogy minden cucca rózsaszín,szívecskés meg mittudomén,hanem a kiválasztásnál főbb szempont volt a szín stb
Mindegy..
Északiként,nekem is jobban bejön a Déli

Persze nem úgy kell elképzelni hogy minden cucca rózsaszín,szívecskés meg mittudomén,hanem a kiválasztásnál főbb szempont volt a szín stb

Na jó,de az én mátkám nem átlagos...
Mindegy..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 26. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 26. kedd 17:57

Csak olyan normál pecás és versenyhorgász nőket ismerek, akik vérig sértődnének azon, ha "csajos" színű, kivitelű horgászmotyókat kapnának.
Délipart-párti vagyok. Ott keresgélünk mindig. Van, hogy csak egy pergető botot kapok kézbe, s go balinozni...

Délipart-párti vagyok. Ott keresgélünk mindig. Van, hogy csak egy pergető botot kapok kézbe, s go balinozni...

Csak olyan normál pecás és versenyhorgász nőket ismerek, akik vérig sértődnének azon, ha "csajos" színű, kivitelű horgászmotyókat kapnának.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 08:34

Többek közt ezért is mellőztem a Balcsis pecát,alig van hely itt a környékben,oda is születni kell sajna..főleg itt az Északin jellemző hogy lassan nincs semmi szabad hely.
Hová szoktatok járni?
Hová szoktatok járni?
Naon tüskés....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 15:29

Szeva Mókus!
Attól függ,honnan nézzük....a múlt hétvége pl elég közel van
Te lőttél már halat?

Te lőttél már halat?

Vidámat!
Nekünk csak 18. Volt,de lehet hogy a drágám 50-nek érzi
Csajos cuccot sikerült szerezni neki akkor,most mást kapott..
Nekünk csak 18. Volt,de lehet hogy a drágám 50-nek érzi

Csajos cuccot sikerült szerezni neki akkor,most mást kapott..

Jó reggelt! Évfordulós kávé duplaösszefonódószivecske meg minden
Szüleimnek is most volt hétvégén. 50!
A csajos pecabot fontos
Meg a csajos horgászláda, külön neki! Kapott az évfordulóra?

Szüleimnek is most volt hétvégén. 50!
A csajos pecabot fontos

Szia csajszi!
Köszike,rajta vagyunk...
Oszt te már rendben? Vagy küldjek valamit, hagymát hónalj alá vagy mittomén?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 17:26
Köszike,rajta vagyunk...

Oszt te már rendben? Vagy küldjek valamit, hagymát hónalj alá vagy mittomén?

Sziasztok♡♡♡
Maci, gratulálok, szép estét, egészségetekre!! ♡♡♡♡
Sziasztok♡♡♡
Szeva Mókus!
Te lőttél már halat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 12:48

Te lőttél már halat?

Törölt felhasználó (3802852)

Hello fiatalok!
Remélem nem a zavarosban horgásztok???
Kitartást, messze a 7vége!
Hello fiatalok!
Többek közt ezért is mellőztem a Balcsis pecát,alig van hely itt a környékben,oda is születni kell sajna..főleg itt az Északin jellemző hogy lassan nincs semmi szabad hely.
Hová szoktatok járni? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 07:47
Hová szoktatok járni? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

A visszaengedős 20+ az 10+, csak mellécsaptam.
Bár tavaly elég sok nagy ponttyal akadtam össze, húsz kg feletti is volt, kettő. Ami vadvízről lévén szó, igen jó... Valamiért mindig megtalálnak a darabosabb halak...
Viszont pontyból pl 3 kg alattit sem tartok meg.
"Nekem a Balaton, a riviéra..." szeretem nagyon, de a körbeépítettsége miatt már inkább strandolni járunk, s csak akkor horgászom, ha vízparti nyaralót bérelünk ott összcsaládilag

"Nekem a Balaton, a riviéra..." szeretem nagyon, de a körbeépítettsége miatt már inkább strandolni járunk, s csak akkor horgászom, ha vízparti nyaralót bérelünk ott összcsaládilag
Vidámat!
Meló mellőzve mára
Évfordulózunk asszonykával
Amúgy igen,a közös hobbi nagy áldás,bár volt hogy ebben meginogtam egy picit,mikor csajos színű botokat és cuccot kerestünk neki...
Meló mellőzve mára

Évfordulózunk asszonykával

Amúgy igen,a közös hobbi nagy áldás,bár volt hogy ebben meginogtam egy picit,mikor csajos színű botokat és cuccot kerestünk neki...

A visszaengedős 20+ az 10+, csak mellécsaptam.
Bár tavaly elég sok nagy ponttyal akadtam össze, húsz kg feletti is volt, kettő. Ami vadvízről lévén szó, igen jó... Valamiért mindig megtalálnak a darabosabb halak...
"Nekem a Balaton, a riviéra..." szeretem nagyon, de a körbeépítettsége miatt már inkább strandolni járunk, s csak akkor horgászom, ha vízparti nyaralót bérelünk ott összcsaládilag (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 21:42

"Nekem a Balaton, a riviéra..." szeretem nagyon, de a körbeépítettsége miatt már inkább strandolni járunk, s csak akkor horgászom, ha vízparti nyaralót bérelünk ott összcsaládilag (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Én már a 8 feletti pontyot is visszatettem,20-30 kilós nagyszeműt pedig csak a horgászújságokban láttam
Balatonon pedig angolnát nem szerettem volna fogni,aztán elég sűrűn jött,összekócolva mindent..
Oszt jött a harcsa is tegnap?
Vagy inkább ledőltél a Sellő mellé?

Balatonon pedig angolnát nem szerettem volna fogni,aztán elég sűrűn jött,összekócolva mindent..

A peca a hobbi, vagy a hajózgatás pl... Ha mindezt a kedvesünkkel közösen tehetjük, szerencse, s a világ legjobb élménye.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A kedvesünkkel együtt töltött idő nem hobbi. Az maga az Élet
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 21:00

Érdemes a hobbikra időt szakítani. Nagyon rövid az élet...
Jó reggelt! Kávé a hétvége hőseinek, akik nem rettennek a hétfő hallatán!
Én már a 8 feletti pontyot is visszatettem,20-30 kilós nagyszeműt pedig csak a horgászújságokban láttam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 20:58

A sporthorgászat fogalma relatív. Van amit mindig visszaengedek, compó, sügér, 20 feletti pontyok, de idén már tartottam meg 30-as harcsát, ám ennél sokkal nagyobbat engedtem vissza, szintúgy idén.
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek.
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek.
Érdemes a hobbikra időt szakítani. Nagyon rövid az élet...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 06:57

Nézegettük, tényleg sok van. Ha újra indul a sulim, akkor a szombatjaim ugrottak, úgyhogy a tervezés is nehezebb. Bakancslista

A sporthorgászat fogalma relatív. Van amit mindig visszaengedek, compó, sügér, 20 feletti pontyok, de idén már tartottam meg 30-as harcsát, ám ennél sokkal nagyobbat engedtem vissza, szintúgy idén.
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 23. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 21:46
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 23. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt elhiszem
Jöttek bőven?
Pont akartam kérdezni,hogy sporthorgász vagy,vagy elviszed,de így kilőve a sport,hacsak kóstolás után nem dobtad vissza
Egy jófajta harcsa rendesen meg tudja mozgatni az embert,nem adja magát könnyen..
Régen sokat lógattunk asszonykával mi is,a végén már jobban szerette mint én,de már olyan régen voltam,hogy cuccomon még a damil is rozsdás lehet...

Jöttek bőven?
Pont akartam kérdezni,hogy sporthorgász vagy,vagy elviszed,de így kilőve a sport,hacsak kóstolás után nem dobtad vissza

Egy jófajta harcsa rendesen meg tudja mozgatni az embert,nem adja magát könnyen..

Régen sokat lógattunk asszonykával mi is,a végén már jobban szerette mint én,de már olyan régen voltam,hogy cuccomon még a damil is rozsdás lehet...