Jó reggelt,remek csénteket
No,ha ennyi panasz van akkor minnyá dobok néhány lapát napfényt,hamarosan érkezik,figyeljétek

No,ha ennyi panasz van akkor minnyá dobok néhány lapát napfényt,hamarosan érkezik,figyeljétek

JóReggelt!
Jegeskávés jegesmedvés nap van.
Szerintem előpakolom a karácsonyi dekorációt is
Jegeskávés jegesmedvés nap van.
Szerintem előpakolom a karácsonyi dekorációt is

Szia Öcsy! A kávédba nem lehet belekötni,de az ösdzebújás azért jobb,ezért még a korai kávéról is lemondtam mostanában!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 11. csütörtök 05:26

Jó reggelt! Úgy látom jót tesz a nappalinak ha Crazy süti a kávét
Ma nem 3-kor keltem, így nem ússzátok meg a kávémat
Cséntek, amolyan kitartás-kávé most jól esik.
Crazy, Kismók integettem tegnap! Felétek jártam. Megyek 3 hét múlva is
Meg van a hangulata amikor június 10. napján az autóban fűtök
Oké, hogy ez van, de nem esik jól. Viszont remek alkalom az összebújásra

Jó reggelt! Úgy látom jót tesz a nappalinak ha Crazy süti a kávét
Cséntek, amolyan kitartás-kávé most jól esik.
Oké, hogy ez van, de nem esik jól. Viszont remek alkalom az összebújásra

Én még bakancsban s farmerban. Tavaly már május közepén bakancsról szandálra lehetett váltani... most nem...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 10. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 15:30

Meg legyünk fiatalosabbak,fiúk! Én már legalább tíz napot dolgoztam térdnadrágban!
Sokat nem tudunk még erről a vírusról. Ködösítés megy.
Az emberek többségében most azt tudatosul, hogy túl lett lihegve. Ha jön egy igazán komoly vírusocska, nem sokan veszik majd komolyan... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 10. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 19:52
Az emberek többségében most azt tudatosul, hogy túl lett lihegve. Ha jön egy igazán komoly vírusocska, nem sokan veszik majd komolyan... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 10. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Néhány "óvintézkedést" már rohadtul untam én is,és feleslegesnek tartottam,remélem hogy már vége lesz,bár őszre jósolják hogy visszatér a kórrsag, biztosan benne van a műsor újságban
Szerencsére nyitnak a vendéglátóhelyek,üdülők,határok stb,lehet nyaralást tervezni,ti terveztek valamit?
Szerintem nálunk csak valami spontán "ugorjunk el vhová" dolog lesz csak idén.

Szerencsére nyitnak a vendéglátóhelyek,üdülők,határok stb,lehet nyaralást tervezni,ti terveztek valamit?
Szerintem nálunk csak valami spontán "ugorjunk el vhová" dolog lesz csak idén.
Néhány "óvintézkedést" már rohadtul untam én is,és feleslegesnek tartottam,remélem hogy már vége lesz,bár őszre jósolják hogy visszatér a kórrsag, biztosan benne van a műsor újságban
Szerintem nálunk csak valami spontán "ugorjunk el vhová" dolog lesz csak idén. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 10. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 19:42

Szerintem nálunk csak valami spontán "ugorjunk el vhová" dolog lesz csak idén. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 10. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Dolgoztam majdnem egész idő alatt. Nem bánom,hogy az öklözés helyett megint kezét foghatok az ismerősökkel!
Dolgoztam majdnem egész idő alatt. Nem bánom,hogy az öklözés helyett megint kezét foghatok az ismerősökkel!
Sok lépcsőzésben ki is melegedsz..így könnyű
Én meg olyan bájos vagyok mint a munkába vezető út..mi a tosszal villogjak..?
Megvan! Az xxxxl-es homlokommal,az fénylik is!
Seráfütty,egészség legyen meg malacorr
Melóügyben is oké már minden? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 10. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 18:23

Én meg olyan bájos vagyok mint a munkába vezető út..mi a tosszal villogjak..?
Megvan! Az xxxxl-es homlokommal,az fénylik is!

Seráfütty,egészség legyen meg malacorr

Melóügyben is oké már minden? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 10. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Crazy! Fáztam,fáztam,de a sok lépcsőzéstől a lábaim legalább elég jók! Azzal villogok,amivel lehet!

Háát,izé,a másodvirágzásomat élem,vagy mi a szösz! Fogy a malacorr rendesen!

Szia Crazy! Fáztam,fáztam,de a sok lépcsőzéstől a lábaim legalább elég jók! Azzal villogok,amivel lehet!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 10. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 17:21

Szeva,#régnemlátott Kutyu!
Azt kihagytad hogy ebből 4 napon fáztál is
Persze,jön a nyár,már itt van a kanyarban,nyavajgunk még hogy meleg van
Malacorr készlet van még?

Szeva,#régnemlátott Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 10. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 15:30

Meg legyünk fiatalosabbak,fiúk! Én már legalább tíz napot dolgoztam térdnadrágban!
Sziasztok! Ne adjátok fel,jön az a Nyár! Egész jó helyen élünk,sok szélsőség elkerül minket,rakjátok csak el a meleg holmikat!!

Vagy idén el sem kell csomagolni a meleg holmit, jól jöhet az még júliusban...

Szia csajszi.
A télikabát viselésnek is lesz előnye,lesz mit levenni ha meleg van
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 10. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 09:20
A télikabát viselésnek is lesz előnye,lesz mit levenni ha meleg van

Sziasztok♡♡♡
Az idei nyárnak csúfolt évszak fontos kelléke lesz a télikabát. Sportja meg a favágás
Asszem kigooglezok egy képet a Napról, mert már nem is emlékszem hogy néz ki....
Az idei nyárnak csúfolt évszak fontos kelléke lesz a télikabát. Sportja meg a favágás

Asszem kigooglezok egy képet a Napról, mert már nem is emlékszem hogy néz ki....

Sziasztok♡♡♡

Szeva fővadász!
Lehet "teázni"
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 10. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 10. szerda 08:35
Lehet "teázni"

Törölt felhasználó (3802852)

Jóóóóóó reggelt!!!!!!
Végre esik.......
Végre esik.......
Jóóóóóó reggelt!!!!!!
Végre esik.......
Végre esik.......