Vidámat!
Meló mellőzve mára
Évfordulózunk asszonykával
Amúgy igen,a közös hobbi nagy áldás,bár volt hogy ebben meginogtam egy picit,mikor csajos színű botokat és cuccot kerestünk neki...
Meló mellőzve mára

Évfordulózunk asszonykával

Amúgy igen,a közös hobbi nagy áldás,bár volt hogy ebben meginogtam egy picit,mikor csajos színű botokat és cuccot kerestünk neki...

A visszaengedős 20+ az 10+, csak mellécsaptam.
Bár tavaly elég sok nagy ponttyal akadtam össze, húsz kg feletti is volt, kettő. Ami vadvízről lévén szó, igen jó... Valamiért mindig megtalálnak a darabosabb halak...
Viszont pontyból pl 3 kg alattit sem tartok meg.
"Nekem a Balaton, a riviéra..." szeretem nagyon, de a körbeépítettsége miatt már inkább strandolni járunk, s csak akkor horgászom, ha vízparti nyaralót bérelünk ott összcsaládilag (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 21:42

Viszont pontyból pl 3 kg alattit sem tartok meg.
"Nekem a Balaton, a riviéra..." szeretem nagyon, de a körbeépítettsége miatt már inkább strandolni járunk, s csak akkor horgászom, ha vízparti nyaralót bérelünk ott összcsaládilag (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Én már a 8 feletti pontyot is visszatettem,20-30 kilós nagyszeműt pedig csak a horgászújságokban láttam
Balatonon pedig angolnát nem szerettem volna fogni,aztán elég sűrűn jött,összekócolva mindent..
Oszt jött a harcsa is tegnap?
Vagy inkább ledőltél a Sellő mellé?

Balatonon pedig angolnát nem szerettem volna fogni,aztán elég sűrűn jött,összekócolva mindent..

A peca a hobbi, vagy a hajózgatás pl... Ha mindezt a kedvesünkkel közösen tehetjük, szerencse, s a világ legjobb élménye.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A kedvesünkkel együtt töltött idő nem hobbi. Az maga az Élet
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 21:00

Törölt felhasználó (4170242)

Érdemes a hobbikra időt szakítani. Nagyon rövid az élet...
Jó reggelt! Kávé a hétvége hőseinek, akik nem rettennek a hétfő hallatán!
Én már a 8 feletti pontyot is visszatettem,20-30 kilós nagyszeműt pedig csak a horgászújságokban láttam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 20:58

A sporthorgászat fogalma relatív. Van amit mindig visszaengedek, compó, sügér, 20 feletti pontyok, de idén már tartottam meg 30-as harcsát, ám ennél sokkal nagyobbat engedtem vissza, szintúgy idén.
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek.
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek.
Érdemes a hobbikra időt szakítani. Nagyon rövid az élet...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 06:57

Nézegettük, tényleg sok van. Ha újra indul a sulim, akkor a szombatjaim ugrottak, úgyhogy a tervezés is nehezebb. Bakancslista

A sporthorgászat fogalma relatív. Van amit mindig visszaengedek, compó, sügér, 20 feletti pontyok, de idén már tartottam meg 30-as harcsát, ám ennél sokkal nagyobbat engedtem vissza, szintúgy idén.
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 23. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 21:46
Tényleg érdemes kipróbálni a lakóhajózást. Más világ. Élmény. Olyan, mintha vízparti nyaralója lenne az embernek. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 23. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt elhiszem
Jöttek bőven?
Pont akartam kérdezni,hogy sporthorgász vagy,vagy elviszed,de így kilőve a sport,hacsak kóstolás után nem dobtad vissza
Egy jófajta harcsa rendesen meg tudja mozgatni az embert,nem adja magát könnyen..
Régen sokat lógattunk asszonykával mi is,a végén már jobban szerette mint én,de már olyan régen voltam,hogy cuccomon még a damil is rozsdás lehet...

Jöttek bőven?
Pont akartam kérdezni,hogy sporthorgász vagy,vagy elviszed,de így kilőve a sport,hacsak kóstolás után nem dobtad vissza

Egy jófajta harcsa rendesen meg tudja mozgatni az embert,nem adja magát könnyen..

Régen sokat lógattunk asszonykával mi is,a végén már jobban szerette mint én,de már olyan régen voltam,hogy cuccomon még a damil is rozsdás lehet...

Ötletes
Meglepődtem volna ha nem "japó" találmány lenne
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Meglepődtem volna ha nem "japó" találmány lenne

Igazi kincset találtam. Be is neveztem a kismalac kategóriába

Szia csajszi!
Ne is variáld a pizsit,max úgy lehet hogy a felsőt alulra,alsót meg felülre,de szerintem úgy rohadt kényelmetlen lehet..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 12:18

Ne is variáld a pizsit,max úgy lehet hogy a felsőt alulra,alsót meg felülre,de szerintem úgy rohadt kényelmetlen lehet..

Sziasztok ♡♡♡
Én még pizsiben
Asszem ma nem különösebben variálom az öltözetemet
Én még pizsiben

Sziasztok ♡♡♡
Én még pizsiben
Én még pizsiben

Itt is süt,csak néha eltakarják a felhők
A hóesésen kívül minden volt már reggel óta
Egy biztos,sárkány eregetéshez remek

A hóesésen kívül minden volt már reggel óta

Egy biztos,sárkány eregetéshez remek

Frissítés, itt már kezd sütni a napocska
Esernyő off

Vidám reggelt!

Nézegettük, tényleg sok van. Ha újra indul a sulim, akkor a szombatjaim ugrottak, úgyhogy a tervezés is nehezebb. Bakancslista
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 20:03

Tegyetek, hogy összejöjjön. Sokat hirdetnek. Jó élmény, s a fixen telepítetteket is halas helyen szokták letenni.
Izgalmas masszázs... Én mesélek a kéményről, hogy hogy áll... Te meg nyőgdécselsz a kezem alatt
Na jobb lett? Vagy építsem a kemencét is a kémény alá? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 23. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 11:46

Na jobb lett? Vagy építsem a kemencét is a kémény alá? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 23. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden oldala
Derekas fehérnép vagyok, 3ig ráérek, lepj meg
Közben mesélsz a kéményről is

Derekas fehérnép vagyok, 3ig ráérek, lepj meg

Közben mesélsz a kéményről is

Jó reggelt! A kávé mellé esőkabát is ajánlott ma reggel. De ne tévesszen meg senkit, ez is jó nap lesz

Azt elhiszem
Jöttek bőven?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 19:59

Jöttek bőven?

Finom volt.
Ma éjjel harcsázás. Remélem, ők is tudnak erről.

Ma éjjel harcsázás. Remélem, ők is tudnak erről.
Tegyetek, hogy összejöjjön. Sokat hirdetnek. Jó élmény, s a fixen telepítetteket is halas helyen szokták letenni.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 23. szombat 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 06:26

Jó reggelt! Egy jó kávé? Szépen kel a nap, ma még látni is fogjuk.
Egy Sellő az ágyban, egy süllő a serpenyőben
Nem hangzik rosszul. Nem tagadom, nagyon megmozgatott minket az ötlet ezzel az úszó stéggel.
Egy Sellő az ágyban, egy süllő a serpenyőben