Én FittStange-val edzek
(Rúd) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 10:35

(Rúd) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Oszt de el van tűnve mindenki.Csak nem böhöm lasztis gyakorlatokat nyomtok?
Am megtudtam hogy fitballnak hívják,és alakformálós gyakorlatokat tolnak vele a csajszik,persze nem így
Én nem merném használni,mi van ha benézek valami gyakorlatot,aztán a fejemet formázom ilyenre?

Am megtudtam hogy fitballnak hívják,és alakformálós gyakorlatokat tolnak vele a csajszik,persze nem így

Én nem merném használni,mi van ha benézek valami gyakorlatot,aztán a fejemet formázom ilyenre?

Oszt de el van tűnve mindenki.Csak nem böhöm lasztis gyakorlatokat nyomtok?

Vidámat!
Csuda napot kívánok szintén
Csuda napot kívánok szintén

JóReggelt!♡♡♡
Pünkösdi kávé az asztalon
Szép napot!
Pusz
Pünkösdi kávé az asztalon
Szép napot!
Pusz
Hoppá..igazad van..sőt itt egyáltalán nincs is derékfájás
Teljesen jófej csajszi vagy,de ezt tudtuk is,azért mellékeld hozzá ezt lenti gifet,hogy tudja mit kell csinálni vele,nehogy valaki megetesse hogy be kell venni egy pohár vízzel étkezés előtt vagy mittomén
Remélem most csak 1× küldi... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 29. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 11:25

Teljesen jófej csajszi vagy,de ezt tudtuk is,azért mellékeld hozzá ezt lenti gifet,hogy tudja mit kell csinálni vele,nehogy valaki megetesse hogy be kell venni egy pohár vízzel étkezés előtt vagy mittomén

Remélem most csak 1× küldi... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 29. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, STOP!
Hosszúhétvége előtt egy szexoldalon nincs is derékfájás
Veszek ilyen böhöm lasztit, kilazítom magam, aztán elküldöm az eszközt a lovaglós csajnak a másik topicból, lazuljon ő is

Veszek ilyen böhöm lasztit, kilazítom magam, aztán elküldöm az eszközt a lovaglós csajnak a másik topicból, lazuljon ő is

Na, STOP!

....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 29. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha kipróbálod kérek beszámolót és vidit
Ha beválik,én is fogom alkalmazni
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 29. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha beválik,én is fogom alkalmazni

Ki kéne próbálni
Lehet, hogy jó lenne a derekamnak

Lehet, hogy jó lenne a derekamnak

Igen,arra gondoltam
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 29. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyet, mint lentebb a gumilabdás?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 29. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 08:10

Ilyen ficánkolós menyecskén elég lehet megmaradni..
Katja,tudsz ilyen csípőmozgást?

Ilyen ficánkolós menyecskén elég lehet megmaradni..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 29. péntek 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 04:28

Szerintem ilyen ficánkoló menyecskéknél volt először a kötél, mint segédeszköz jelen a szexben

Vidámat!
Hétvége érkezik a harmadik vágányon
Hétvége érkezik a harmadik vágányon

Az új versenyzőknek hagytam kávét

Ma én is
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 29. péntek 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Gruppen Morgen
Pár óra és hosszúhétvége
Kitartás ♡♡♡

Pár óra és hosszúhétvége

Kitartás ♡♡♡
.

Szia szivecskés! Ma megint kéményt állítok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem ilyen ficánkoló menyecskéknél volt először a kötél, mint segédeszköz jelen a szexben
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 28. csütörtök 21:09

Jóccakát!
Holnap péntek

Ezt nem tudom hogy mi a tököm gyakorlat,de vidámnak gondoltam
Tipp?

Holnap péntek

Ezt nem tudom hogy mi a tököm gyakorlat,de vidámnak gondoltam

Tipp?