Jóccakát!
Holnap péntek

Ezt nem tudom hogy mi a tököm gyakorlat,de vidámnak gondoltam
Tipp?

Holnap péntek

Ezt nem tudom hogy mi a tököm gyakorlat,de vidámnak gondoltam

Tipp?
Bekukucska,pörgetés

Egyszer akartam csak...

Vidámat
Leginkább munkaidőben szeretek kávézni
Igen,már cséntek

Leginkább munkaidőben szeretek kávézni

Igen,már cséntek

JóReggelit ♡♡♡
Cséntek van, kitartás
Cséntek van, kitartás

Jó reggelt! Milyen időben szeret kávézni a Medve? Nem értem a panaszt?!
Reggel kellemes idő volt, na jó, kicsit fújt a szél. Aztán úgy éreztem rögtön leégek, olyan erővel sütött a nap. Aztán jött a zápor és még jégeső is volt
Reggel kellemes idő volt, na jó, kicsit fújt a szél. Aztán úgy éreztem rögtön leégek, olyan erővel sütött a nap. Aztán jött a zápor és még jégeső is volt

Ezért is jó a lakóhajó,egy stégen macerás ezt kivitelezni
Meg még sellőd is volt összebújni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 27. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 11:40

Meg még sellőd is volt összebújni

Törölt felhasználó (4170242)

Minden éjjel fűteni kellett...

Minden éjjel fűteni kellett...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 27. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Anno a mólón 10 márkát adtak darabjáért az Nszk turisták. Angolnázni mindig újságpapírral és rugós drótszákkal mentünk. A jó kis Germina NDK botok egy része még mindig megvan, emlékként.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 27. szerda 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 05:38

Jó reggelt! Horgász kávé? 0.5 pet palackban, bekeverve? Vagy kis gázfőző és kotyogós
Kb.20 éve voltam a Bacsin pecázni. Éjszaka, angolna, minden tiszta takony volt

Ismerős...
Remekül be is tudja tekerni magát a damilba
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 27. szerda 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 05:38

Remekül be is tudja tekerni magát a damilba

Jó reggelt! Horgász kávé? 0.5 pet palackban, bekeverve? Vagy kis gázfőző és kotyogós

Vidámat!
Basz..sosem lesz már jó idő?

Basz..sosem lesz már jó idő?

Talán mert másabb mint a megszokott,meg nagyobb szabad területek vannak,nincs annyira beépítve stb...persze azért komálom itt is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 26. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 26. kedd 20:52

Bevallom, a pecások egy részénel igen divatos terepmintás tárgyaktól s ruháktól meg én idegenkedem...
Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy?

Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy?
Bevallom, a pecások egy részénel igen divatos terepmintás tárgyaktól s ruháktól meg én idegenkedem...
Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 26. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 26. kedd 20:22

Északiként Te is déli partot szereted jobban? Hát ezt meg hogy? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 26. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jó,de az én mátkám nem átlagos...
Persze nem úgy kell elképzelni hogy minden cucca rózsaszín,szívecskés meg mittudomén,hanem a kiválasztásnál főbb szempont volt a szín stb
Mindegy..
Északiként,nekem is jobban bejön a Déli

Persze nem úgy kell elképzelni hogy minden cucca rózsaszín,szívecskés meg mittudomén,hanem a kiválasztásnál főbb szempont volt a szín stb

Na jó,de az én mátkám nem átlagos...
Mindegy..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 26. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 26. kedd 17:57

Csak olyan normál pecás és versenyhorgász nőket ismerek, akik vérig sértődnének azon, ha "csajos" színű, kivitelű horgászmotyókat kapnának.
Délipart-párti vagyok. Ott keresgélünk mindig. Van, hogy csak egy pergető botot kapok kézbe, s go balinozni...

Délipart-párti vagyok. Ott keresgélünk mindig. Van, hogy csak egy pergető botot kapok kézbe, s go balinozni...

Csak olyan normál pecás és versenyhorgász nőket ismerek, akik vérig sértődnének azon, ha "csajos" színű, kivitelű horgászmotyókat kapnának.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 08:34

Többek közt ezért is mellőztem a Balcsis pecát,alig van hely itt a környékben,oda is születni kell sajna..főleg itt az Északin jellemző hogy lassan nincs semmi szabad hely.
Hová szoktatok járni?
Hová szoktatok járni?
Naon tüskés....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 15:29

Szeva Mókus!
Attól függ,honnan nézzük....a múlt hétvége pl elég közel van
Te lőttél már halat?
Attól függ,honnan nézzük....a múlt hétvége pl elég közel van

Te lőttél már halat?

Vidámat!
Nekünk csak 18. Volt,de lehet hogy a drágám 50-nek érzi
Csajos cuccot sikerült szerezni neki akkor,most mást kapott..
Nekünk csak 18. Volt,de lehet hogy a drágám 50-nek érzi

Csajos cuccot sikerült szerezni neki akkor,most mást kapott..

Jó reggelt! Évfordulós kávé duplaösszefonódószivecske meg minden
Szüleimnek is most volt hétvégén. 50!
A csajos pecabot fontos
Meg a csajos horgászláda, külön neki! Kapott az évfordulóra?

Szüleimnek is most volt hétvégén. 50!
A csajos pecabot fontos

Szia csajszi!
Köszike,rajta vagyunk...
Oszt te már rendben? Vagy küldjek valamit, hagymát hónalj alá vagy mittomén?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 17:26
Köszike,rajta vagyunk...

Oszt te már rendben? Vagy küldjek valamit, hagymát hónalj alá vagy mittomén?

Sziasztok♡♡♡
Maci, gratulálok, szép estét, egészségetekre!! ♡♡♡♡
Maci, gratulálok, szép estét, egészségetekre!! ♡♡♡♡