Bekukucs meg jó étvágyat is.
Ne siettessük a segfejhétfő eljövetelét,élvezzük még a szabadnapot.
Ritkán iszom bort,de nálam is a félédes a bejövős.
Ne siettessük a segfejhétfő eljövetelét,élvezzük még a szabadnapot.
Ritkán iszom bort,de nálam is a félédes a bejövős.

Sziasztok ♡♡♡
Öcsyke, félédes a favorit, köszi
Szép vasárnapot!
Pusz
Öcsyke, félédes a favorit, köszi

Szép vasárnapot!
Pusz
Sziasztok jó reggelt mindenkinek holnap ugyan már seggfejhétfő van
de a mai napnak még ki kell élvezni minden pillanatát akár valami hasonló szép helyen
Kokomo
de a mai napnak még ki kell élvezni minden pillanatát akár valami hasonló szép helyen

Kokomo
Jó reggelt.
Jó reggelt! Egy jó habos kávé a hűvös teraszon indítja a napot.
Katja száraz, vagy félédes legyen a sárgamuskotály?
Crazy ez beugratós kérdés volt? Tájidegen a vörös szőlő, így marad a bögyösvörös! Csak lassan, mert könnyen fejbevág
Kutyu neked száraz furmint?
Biztos ami biztos, küldök néhány palack aszút is a többi nappalisnak is
Katja száraz, vagy félédes legyen a sárgamuskotály?
Crazy ez beugratós kérdés volt? Tájidegen a vörös szőlő, így marad a bögyösvörös! Csak lassan, mert könnyen fejbevág

Kutyu neked száraz furmint?
Biztos ami biztos, küldök néhány palack aszút is a többi nappalisnak is

Ejnye Géza, szóljál már egy szót
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2020. 08. 08. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Afternek is felajánlottam,ha nem megy az alvás,akkor szívesen mesélek neki és elringatom.
Egyből elmúlt neki,és jól alszik
Nyugodtan ébressz fel legközelebb,aztán mesélek meg ringatok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 08. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 08:39
Egyből elmúlt neki,és jól alszik

Nyugodtan ébressz fel legközelebb,aztán mesélek meg ringatok

1kor felébredtem, azóta figyelek. Átvettem Aftertől a nemalvási stafétát. De nem akartam zajongani, nehogy felébredjetek
Csendben elfoglaltam magam

Üdv az utánam érkezőknek.
Aktuális muzsika ha többen is csobbanást terveztek:
Pancsoló kislány
Mi estére tervezzük a pacsálást,de lehet hogy addigra nem lesz már kedvünk hozzá
Öcsy,valami jó vöröset hozhatsz nekem,ha nincs félédes,jó lesz a #kétlábúbögyösfaros
Denyót van nálad?
Jó kikapcsot mindenkinek
Aktuális muzsika ha többen is csobbanást terveztek:
Pancsoló kislány
Mi estére tervezzük a pacsálást,de lehet hogy addigra nem lesz már kedvünk hozzá

Öcsy,valami jó vöröset hozhatsz nekem,ha nincs félédes,jó lesz a #kétlábúbögyösfaros

Jó kikapcsot mindenkinek

Sziasztok! Mi már úton. Nemsokára már a vízben és sátor is van úgyhogy ma haza se megyünk... Érdekes fórumokba futni itt bele, próbálok én is néha hozzatenni de néha csak a falak... Na de van jó tapasztalat is. De mára engedjük útjára gyenge ágy teljesítmény miatt minket okoló "nagyfarkúakat" és pár után siránkozó "mi a rajtad? Mekkoramelled? " agytrösztöket... Egy pohár finom szőlő vagy ami csúszik és napocska!! Puszi nektek
Jo reggelit nektek!
Katjanak meg kitartast. En mar jobban alszom. Talan nalad is mulik ez majd hamarosan. Am az elgondolkodtato, hogy nagyon sok ismerosom kuzd huzamosabb ideje ezzel a problemaval, olyanok akiknek sosem volt alvaszavaruk.....
Ma szaladasban leszek, szoval csak felhorpintettem a kavebol. Koszonettel.
Legyetek rosszak. Neha benezek majd.
Katjanak meg kitartast. En mar jobban alszom. Talan nalad is mulik ez majd hamarosan. Am az elgondolkodtato, hogy nagyon sok ismerosom kuzd huzamosabb ideje ezzel a problemaval, olyanok akiknek sosem volt alvaszavaruk.....
Ma szaladasban leszek, szoval csak felhorpintettem a kavebol. Koszonettel.
Legyetek rosszak. Neha benezek majd.

Szia Öcsyke, nekem Muskotályos jöhet
Jó pihenést! ♡♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 08. szombat 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 06:51

Jó pihenést! ♡♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 08. szombat 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Gurítok egy kávét, aztán vadászom valami reggelit. Tokaji hétvége.
Nektek küldjek valami finom bort?

1kor felébredtem, azóta figyelek. Átvettem Aftertől a nemalvási stafétát. De nem akartam zajongani, nehogy felébredjetek
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 08. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 06:52

Mindenkinek Szép napot mára
De korán keltél ma Katja az egyik kávét elvittem köszönöm kellett nagyon h kijöjjek a Walking dead szindrómából
de amíg egy ilyen szépség ajánlja fel az első kávét még a korán reggelt se bánom sőt
A bundáskenyeret ahogy hat a kávé elkezdem és megy az asztalra
De korán keltél ma Katja az egyik kávét elvittem köszönöm kellett nagyon h kijöjjek a Walking dead szindrómából

A bundáskenyeret ahogy hat a kávé elkezdem és megy az asztalra
Szia Mackó
Hát igen hozzám érkezett 3-rom unokatesó akik imádják a bundás kenyeret és ahogy csinálom meg is eszik
szinte rögtön tehát ha én is enni akarok akkor ipari mennyiséget kell csinálnom belőle de
nem baj amíg szól egy jó zene mellettem egy Burj khalifát is felépítek bundás kenyérből
Maria Magdalena (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 08. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 06:56

Hát igen hozzám érkezett 3-rom unokatesó akik imádják a bundás kenyeret és ahogy csinálom meg is eszik
szinte rögtön tehát ha én is enni akarok akkor ipari mennyiséget kell csinálnom belőle de
nem baj amíg szól egy jó zene mellettem egy Burj khalifát is felépítek bundás kenyérből

Maria Magdalena (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 08. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Vidámat
Direkt vártam egy kicsit,hogy ne nekem kelljen bundást csinálni...

Vidámat

Mindenkinek Szép napot mára
de amíg egy ilyen szépség ajánlja fel az első kávét még a korán reggelt se bánom sőt
A bundáskenyeret ahogy hat a kávé elkezdem és megy az asztalra (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 08. szombat 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 08. szombat 05:36

A bundáskenyeret ahogy hat a kávé elkezdem és megy az asztalra (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 08. szombat 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelt♡♡♡
Kávé az asztalon
Az utánam érkezőnek már csak bundáskenyeret kell megcsinálni
Pusz
Kávé az asztalon

Pusz
Jó reggelt! Gurítok egy kávét, aztán vadászom valami reggelit. Tokaji hétvége.
Nektek küldjek valami finom bort?

JóReggelt♡♡♡
Kávé az asztalon
Pusz
Kávé az asztalon

Pusz
Amikor buliból hazafelé még a csajok is azt énekleték az utcán hogy, hiába keféltem elhagyott a nőm
Pocsolyába léptem

Pocsolyába léptem
Szia Édesség! Leander Kills nem rossz,de valaki megmondhatná a srácnak,hogy nem kell minden számban átváltani üvöltözős éneklésre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 20:47
Törölt felhasználó (4389762)

Ohh. Ebbol tulkinalat van. Tudnek meselni. Pl a ferfiak jo ha 10%-a tud puncit nyalni. Bocsi hogy ilyen erotikus temaba csaptam itt hirtelen....