Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2280 2281 2282 2283 2284 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3124   2007. 05. 09. szerda 14:12
Moncy Moncy VIP
*ZZZZZZVÍÍÍÍÍÍRRRMMMMMM.....
ZZZZZZZZVÍÍÍÍÍRÜÜÜÜÜMMM.....
VRÁÁÁÁÁOOOOMMM-VROM-VROMMM...* ahogy wili írta...

(Hát Én ezt a sportot naggggyon ceressem!)

Anno zsenge koromban kéziztem, ping-pongoztam, meg vittek mindenféle úszóversenyekre, persze nincs egy nyamvadt díjjam sem...

Maradt szabadidős sportnak a kerékpár, az úszás, a tánc, és a séta...

Ejtőernyőzést kipróbálnám, de hát a létra első fokán tériszonyom van...
A síeléssel is úgy voltam h. túl csúszik, inkább szánkó...

Evezni meg evezzen a f... om, inkább megyek motoros csónakon wink

Lovon egyszer ültem úgy 2 másodpercig, amíg a másik felén földet nem értem...
#3123   2007. 05. 09. szerda 14:09
surdapapa surdapapa
majd nézz fel az iwiw-re küldtem üzit!
#3122   2007. 05. 09. szerda 14:08
X Törölt felhasználó (24620)
Nyelv?
Angolt mindenképp, de még kettőt jó lenne. (nekem speciel a japán tetszik, de régen az olasznak is tetszett a dallama)

Hangszer?
Pfúh, hát én még a dorombhoz is hülye vagyok... de mondjuk hegedűt... Kicsit már unom, hogy mindenki gitáron játszik...

Sport?
Hmmm... A karatét kéne folytatnom de a kajak is szép... gyereket biztos nem küldeném karatéra... láttam már pár gyereket, aki valamilyen küzdősporton nőtt fel, aztán agresszív, üresfejű, öntelt hülyegyerek volt (itt a GG-n is megfordult egy ha emlékeztek rá)...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 09. szerda 13:43
Még egy kérdés: egy ismerősöm azt mondta, hogy mikorra a gyerekei felnőnek, jó lenne, ha elsajátítanának
1 nyelvet,
1 hangszert, és
1 sportot.

Ti milyen nyelvet, hangszer, sportot választanátok magatoknak és milyet gyerekeiteknek? Miért?

kerdes kerdes
#3121   2007. 05. 09. szerda 14:04
Moncy Moncy VIP
Hát nem is tudom.. első hallásra elég csúnyának tűnt...
De ha jól meggondolom... Ha már a disznó börke elfér benne akkor a káposzta csíkok is wink

Kösz most ne majd este.. most elmegyek úszikálni wink wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 13:57
osztán a káposztás bablevesnél meg mé' fújoltá Te fehérszemély?

akkor tölthetek?
#3120   2007. 05. 09. szerda 14:00
surdapapa surdapapa
ha csak 1-et:

-nyelv: orosz, sokunkat tanítottak, de alig tud vki. és nagyon nagy piac!!!
-hangszer: punci, ha jól használja élvezetes lesz az élete! eplus2
-sport: talán vizilabda
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 13:43
Még egy kérdés: egy ismerősöm azt mondta, hogy mikorra a gyerekei felnőnek, jó lenne, ha elsajátítanának
1 nyelvet,
1 hangszert, és
1 sportot.

Ti milyen nyelvet, hangszer, sportot választanátok magatoknak és milyet gyerekeiteknek? Miért?

kerdes kerdes
#3119   2007. 05. 09. szerda 13:57
surdapapa surdapapa
osztán a káposztás bablevesnél meg mé' fújoltá Te fehérszemély?

akkor tölthetek?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 09. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 13:50

" Épp a napokban gondoltam arra, hogy megkérdezem, ki mit tesz az egészségéért? Ki érzi úgy, hogy egészségesen él?"

Na hát kérem szépen... Én abszolut egészségesen étkezem: ha kakasherepörit akarok enni csakis túróscsuszával készítem... Bármit képes vagyok megenni, legyen az jóóóó bő zsírban sütött krumpli, jóóóó tojásos nokedli, jóóóó kis töltöttkáposzta, jóóóó zsíros oldalas, de a főzelékeket, zöldségételeket, tésztaféléket is imádom, az édességeket is...
És persze a fagyi... az viszont kell a csontoknak. Üdítőt viszont egyáltalán nem iszom, csakis mentes vizet, és a saját gyártmányú szörpöket (na jó néha elcsábulok a Cappy iránt) wink
Nem vagyok válogatós, se nem sanyargatom magam semilyen diétával.

Azért mozgáshiányom sincs: most egy darabig a hastánc csak heti 1 alkalomra redukálódik, de helyette visszahoztam a heti 1x-i úszást

"Ki van tisztában azzal, hogy sok mindenen kéne változtatnia ezen a téren? És mi ennek az akadálya?"

A cigiről kellene lemondanom... hogy mi az akadálya? Hát h. nincs akaraterőm... A jégerről nem mondok le a világ minden kincséért sem, mert az teljesen természetes, egészséges gyógynövény ital
#3118   2007. 05. 09. szerda 13:50
Moncy Moncy VIP

" Épp a napokban gondoltam arra, hogy megkérdezem, ki mit tesz az egészségéért? Ki érzi úgy, hogy egészségesen él?"

Na hát kérem szépen... Én abszolut egészségesen étkezem: ha kakasherepörit akarok enni csakis túróscsuszával készítem... Bármit képes vagyok megenni, legyen az jóóóó bő zsírban sütött krumpli, jóóóó tojásos nokedli, jóóóó kis töltöttkáposzta, jóóóó zsíros oldalas, de a főzelékeket, zöldségételeket, tésztaféléket is imádom, az édességeket is...
És persze a fagyi... az viszont kell a csontoknak. Üdítőt viszont egyáltalán nem iszom, csakis mentes vizet, és a saját gyártmányú szörpöket (na jó néha elcsábulok a Cappy iránt) wink
Nem vagyok válogatós, se nem sanyargatom magam semilyen diétával.

Azért mozgáshiányom sincs: most egy darabig a hastánc csak heti 1 alkalomra redukálódik, de helyette visszahoztam a heti 1x-i úszást

"Ki van tisztában azzal, hogy sok mindenen kéne változtatnia ezen a téren? És mi ennek az akadálya?"

A cigiről kellene lemondanom... hogy mi az akadálya? Hát h. nincs akaraterőm... A jégerről nem mondok le a világ minden kincséért sem, mert az teljesen természetes, egészséges gyógynövény ital
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:02
Jó reggelt!

Épp a napokban gondoltam arra, hogy megkérdezem, ki mit tesz az egészségéért? Ki érzi úgy, hogy egészségesen él? Ki van tisztában azzal, hogy sok mindenen kéne változtatnia ezen a téren? És mi ennek az akadálya?

kerdes
#3117   2007. 05. 09. szerda 13:43
X Törölt felhasználó (21812) Admin
1 nyelvet,
1 hangszert, és
1 sportot.

kerdes kerdes
#3116   2007. 05. 09. szerda 13:34
WildHorse WildHorse VIP
Dobnék egy százast a kis behúzható nyelvtálcájára , utána megcsavarnám az orrát a játékszimulátornak, hogy nyelje el a pénzt és utána már lövöldözhetnék a játék gépfegyverrel! nyes eplus2 violent
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:22
Mai kérdésem ,mit csinálnátok ha az őserdő közepen találkoznátok vele??

#3115   2007. 05. 09. szerda 13:30
WildHorse WildHorse VIP
Hej Shiva! Két kézzel kevesbbsed van! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 09. szerda 01:47
náhhh, sz_r sz_r sz_r sz_r!!!!!
Maradok a CS2-nél... pedig a 3-a olyanokat tud... :( hüpp...

Mindenesetre a régivel is elszüttyögtem:
(kárdezték, hogy mi leszek, ha nagy leszek... mondom; "ployhisztor!" nyes )

Emmeg olyan Beeblebrox-os nyes

#3114   2007. 05. 09. szerda 11:55
CPT CPT
Surdikám tudod te is, hogy nem a gg függőséggel volt a gond, de ne is beszéljünk erről. Ha tudok jövök, és olvasok, és ha úgy érzem, hogy írnom kell, hidd el nem fogom vissza magam smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 10:40
de az utóbbi időben jobban ráérsz, mert gyógyítgatod a gége függőséged!
végre benéztél ismét hozzánk, bár jobb volt, mikor lakó voltál!
#3113   2007. 05. 09. szerda 10:58
X Törölt felhasználó (24620)
Engem leginkább a passzív extrémsportok (ha van ilyen meghatározás) érdekelnek. Pl. kipróbálnám az ejtőernyőzést, a zorbozást... a bungeeban már annyira nem vagyok biztos, de van még pár jó móka.
Pl. falmászás. Az már nem is passzív. Igaz, az előző kettő sem teljesen.
Amit viszont hülyeségnek tartok így elsőre, az a quadozás. Ül a négykerekűn, aztán szántja fel az erdőt, vagy a vetést.... náááh.
Nézni, sportot? Te jó ég, abban mi a jó. Amikor van valami komoly tét – mint pl. az olimpia – akkor tényleg érdemes nézni a mieinket, de egyébként sógoromat sem tudom megérteni. Leül vasárnap a TV elé és:
*ZZZZZZVÍÍÍÍÍÍRRRMMMMMM.....
ZZZZZZZZVÍÍÍÍÍRÜÜÜÜÜMMM.....
VRÁÁÁÁÁOOOOMMM-VROM-VROMMM...*
azt' ezzel eltelik a délelőtt.
Idegen csapatnak meg pláne nem értem mit lehet szurkolni.

Viszont a kajak nagyon jó dolog... Tavalyelőtt ilyenkortájt, mikor szóbelire kellett készülnöm, sokszor inkább lementem a partra vállamon a kajakkal és eltűntem az emberek közül egy órára. És láttam kacsákat, szárcsákat, szép lagúnákat és ettem akácfavirágot.
Futni semmilyen körülmény közt... Futni csak funkcionálisan egyébként fusson az akit üldöznek, vagy akinek megy a busza... nekem spec. orrsövényferdülésem van, úgyhogy egy kisebb igénybevételnél, már használhatatlan az orrom levegőfelvételre... :( Doki mondta, hogy fel kéne vágatni, és akkor tudnék rendesen sportolni.
Karatét is azért függesztettem fel. :( :( :( De egyszer még folytatnom kell, mert nagyszerű dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:28
Beszéltünk már arról, hogy ki mit sportol, sportolt?
Kit érdekelnek az extrém sportok (rafting ilyesmi)?
Ki nyert valamilyen sportágban akármilyen versenyt?
Ki milyen sportot szeret nézni?

kerdes kerdes
#3112   2007. 05. 09. szerda 10:40
surdapapa surdapapa
de az utóbbi időben jobban ráérsz, mert gyógyítgatod a gége függőséged!
végre benéztél ismét hozzánk, bár jobb volt, mikor lakó voltál!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:07
Jó reggelt!

Én egészségesen élek, egészséges dolgokat eszek. Persze mértékkel, de mindenből. Nameg sportolok is.
Igazából csak azon kéne valahogy változtatni, hogy ez ne foglalja el a teljes hetemet, és másra is legyen időm.
#3111   2007. 05. 09. szerda 10:38
surdapapa surdapapa
hogy hogyan készül?

azt hiszem, h én láttam róla filmet.

már kisgyermek korban tesznek a szájukba korongot. és ahogy növekednek mindig nagyobbat nagyobbat.

ugyanez a helyzet a női nyakkarikákkal mikor 30-40 centis nyakat csinálnak nekik ...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 09. szerda 09:53
magyarázzátok meg nekem a száját!

ami lotyókám kérdéseit illeti: nem teszek semmit érte, max. annyi, hogy nem kólázunk és nincs chips kajálás, egyébként meg utálom a párolt zöldségeket...viszont igyekszem változatosan főzni, hogy mindenből jusson egy kicsi a szervezetünkbe...nem zsírosan, nem túl sósan (sőt!totál sótlanul is tudok alkotni hehe )nem túl fűszeresen...és ha valamit be kell hozni innen-onnan, akkor a gyerekeimet ugráltatom, hogy ők mozogjanak rendszeresen eplus2
viszont tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy hogyan kéne élnünk egészségesen, csak hát az akaraterő hiánya nagy úr smile
sport: sajna a szülői szigor vagy tőrödés hiánya miatt gyerekkoromban nem tettem, szülés előtt abba kellett hagyni a tai chit a testemben keringő energiák miatt, és azóta sem kezdtem újra

de eltekintve a hosszabb utaktól, sok helyre gyalog megyek...régebben képes voltam 3-4 buszmegállót lesétálni, csak hogy ne kelljen várnom a megállóban (ez már nem sport volt, hanem egészséges életmód smile )
#3110   2007. 05. 09. szerda 10:34
surdapapa surdapapa
ki mit tesz az egészségéért? -sajnos nem sokat
KKi van tisztában azzal, hogy sok mindenen kéne változtatnia ezen a téren? -Én
mi ennek az akadálya? -lustaság és az, h szeretem a finom kajákat!

Beszéltünk már arról, hogy ki mit sportol, sportolt? -úri-buli focimeccsek; évente rászánom magam a futásra, de max 3-4 alkalom lesz belőle.
Kit érdekelnek az extrém sportok (rafting ilyesmi)? -eszméletlen és értelmetlen baromságnak tartom (de számomra egy gyalogtúra is extrém sport!), inkább gyurka bátyám felfújható korcsmájában sörözök, míg a többiek raftingolnak(Villonyos! lehet a paintballal szembeni ellenszenvem is ebből fakad!)
Ki nyert valamilyen sportágban akármilyen versenyt? -én vmi asztaliteniszt, de nem is emlékszem mit is (talán ált iskolai verseny volt)
ki milyen sportot szeret nézni? -szinte mindent, de első sorban jó foci; magyar sikersportágak; magyar érdekeltségű nemzetközi csapatsportok; de még a magyar jégkorong; kosárlabda is jöhet.

de pár éve nem vagyok hajlandó nézni magyar focit, csak a nemzetközi tétmeccseinket, mind klub, mind válogatott meccs esetében.

tehát alapból sportbuzi vagyok!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:02
Jó reggelt!

Épp a napokban gondoltam arra, hogy megkérdezem, ki mit tesz az egészségéért? Ki érzi úgy, hogy egészségesen él? Ki van tisztában azzal, hogy sok mindenen kéne változtatnia ezen a téren? És mi ennek az akadálya?

kerdes
#3109   2007. 05. 09. szerda 10:24
surdapapa surdapapa
ez is guszta!
ellenben a gabonapelyhekkel!

Pillécskének: pedig tudod mily finomak a vadátelek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 09. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 07:08
Reggelt!
Eztetetet beszúrom és húzok!Szép napot mindenkinek!
#3108   2007. 05. 09. szerda 10:22
surdapapa surdapapa
maradt belőle mára is? mert nekem jöhet!

Lotyókám!
hisz ez én voltam: "és egy nagyon helyes fiatalember" eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 08. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 08:16
Jóóó reggelt!

Ki az ágyból 7alvók... itt a reggeli crazya

#3107   2007. 05. 09. szerda 10:18
surdapapa surdapapa
én a saját részem álltam volna, de hát tudod a többiek smúcigok! nyes

Gyurka bátyám!
csak vigyázva a melóval, mert az káros az egészségre!

Pillécske? és fekete kendőt felvettél volna?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 07. hétfő 21:30
Nincs fotó... Surdi csak hitegetett az ajándék aparátussal wow3

Ágynak dőlök.. húz a gravitáció...
Jó éjt mindenkinek wave
#3106   2007. 05. 09. szerda 09:54
VenCovek VenCovek
Nem valami barátságos a tekintete!
Meg még a kalasnyikov is ... wow1
Hát, rácsodálkoznék az biztos.
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

#3105   2007. 05. 09. szerda 09:53
MmePrune MmePrune VIP Admin
magyarázzátok meg nekem a száját!

ami lotyókám kérdéseit illeti: nem teszek semmit érte, max. annyi, hogy nem kólázunk és nincs chips kajálás, egyébként meg utálom a párolt zöldségeket...viszont igyekszem változatosan főzni, hogy mindenből jusson egy kicsi a szervezetünkbe...nem zsírosan, nem túl sósan (sőt!totál sótlanul is tudok alkotni hehe )nem túl fűszeresen...és ha valamit be kell hozni innen-onnan, akkor a gyerekeimet ugráltatom, hogy ők mozogjanak rendszeresen eplus2
viszont tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy hogyan kéne élnünk egészségesen, csak hát az akaraterő hiánya nagy úr smile
sport: sajna a szülői szigor vagy tőrödés hiánya miatt gyerekkoromban nem tettem, szülés előtt abba kellett hagyni a tai chit a testemben keringő energiák miatt, és azóta sem kezdtem újra

de eltekintve a hosszabb utaktól, sok helyre gyalog megyek...régebben képes voltam 3-4 buszmegállót lesétálni, csak hogy ne kelljen várnom a megállóban (ez már nem sport volt, hanem egészséges életmód smile )

... 2280 2281 2282 2283 2284 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!