Hát ha már Scooter akkor ezeket csipem tölük nagyon jaj a régi Total Dance fesztiválok
Endless Summer
Rebel Yell
Fire
Back In The U.K. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:20
Endless Summer
Rebel Yell
Fire
Back In The U.K. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon bírom Jucit, de ha ezt a számát meghallom, csomókban hullik a hajam
De miután a balfaszkedd überbalfaszra sikeredett, én most leöblítem Scooterrel (imádom ezt a pasit ♡)
Vacsira vadlazac lesz salátával - mert mindjárt megyek nyaralni, kell a forma, szóval a nyírfa alatt terítek

De miután a balfaszkedd überbalfaszra sikeredett, én most leöblítem Scooterrel (imádom ezt a pasit ♡)

Vacsira vadlazac lesz salátával - mert mindjárt megyek nyaralni, kell a forma, szóval a nyírfa alatt terítek

Én nagyon bírom Jucit, de ha ezt a számát meghallom, csomókban hullik a hajam
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:08

Szép napot mindenkinek a nappaliban
Katja köszönöm a kávét elfogyasztottam de jó lenne látni téged a nyírfád alatt kevés v éppen semmi ruhában
A lányoknak Hernádi Juci
Irda az én fantáziámat is rendesen megmozgatta ez a négykézláb szürcsölgetés
imádom amikor a művésznő így kikattan volt h előadás közben történt húúúú nagy élmény volt love Hernádi Jucus
Mindenkinek élvezetekben gazdag napot # balfaszkedd-et is kipipáltuk
Katja köszönöm a kávét elfogyasztottam de jó lenne látni téged a nyírfád alatt kevés v éppen semmi ruhában

A lányoknak Hernádi Juci

imádom amikor a művésznő így kikattan volt h előadás közben történt húúúú nagy élmény volt love Hernádi Jucus

Szép napot mindenkinek a nappaliban
A lányoknak Hernádi Juci

A lányoknak Hernádi Juci

Bajornál a pont: "-Nem kell ragaszkodni a szöveghez"
Zsoltika már tudja

Törölt felhasználó (4382602)

Négykézláb is kávét szürcsölgető szép reggelt nektek! Na majd meglátjuk, milyen a tűrőképessége vagy éppen fantáziája a naturista közösségnek
Zsoltika a lányok megőrülnek a helyes szórendért, és a helyesírásért...alany, állítmány, tárgy...jójó Hernádi Juditnak se jön össze mindigHernádi Judit

Négykézláb is kávét szürcsölgető szép reggelt nektek! Na majd meglátjuk, milyen a tűrőképessége vagy éppen fantáziája a naturista közösségnek
Zsoltika a lányok megőrülnek a helyes szórendért, és a helyesírásért...alany, állítmány, tárgy...jójó Hernádi Juditnak se jön össze mindigHernádi Judit

Sziasztok♡♡♡
Látom, nem főzött senki kávét, akkor majd én. Ebéd utánra kellemes. A kertben szervírozom, a szerelmem-nyírfám alatt. Az idő pazar, ne öltözzetek be
Látom, nem főzött senki kávét, akkor majd én. Ebéd utánra kellemes. A kertben szervírozom, a szerelmem-nyírfám alatt. Az idő pazar, ne öltözzetek be

Ööö...biztosan szoktak itt pasit keresni?

Aki akar sexleni irjon lanyok mai nap fojaman fel fel nezek uzit irjatok
Jó reggelt mindenkinek
Csokicsaj örülök h minden rendben de ha szólsz tartottam volna föléd Umberrella
Csokicsaj örülök h minden rendben de ha szólsz tartottam volna föléd Umberrella

Jo reggelit mindenkinek!
Tegnap Noe lettem 1 orara. Este kavarogtam Budapest utcain es kuszobig merult a kocsim a vizben. Imatkoztam, hogy ne adja meg magat az elektronika...sok auto vesztegelt mar az ut szelen. En hazaertem szerencsesen. Uhhh. Felelmetes volt a sok villamlassal kiserten.
Tegnap Noe lettem 1 orara. Este kavarogtam Budapest utcain es kuszobig merult a kocsim a vizben. Imatkoztam, hogy ne adja meg magat az elektronika...sok auto vesztegelt mar az ut szelen. En hazaertem szerencsesen. Uhhh. Felelmetes volt a sok villamlassal kiserten.
Jó reggelt és remek napot!
Már csak egyet kell aludni a vakációig
Négykézlábas lányok a nudin? Hmm...
Akinek az elzavarás jut eszébe az ne menjen a napra ..
Már csak egyet kell aludni a vakációig

Négykézlábas lányok a nudin? Hmm...

Akinek az elzavarás jut eszébe az ne menjen a napra ..

Gondolod, hogy negykezlab zavarnank az uri kozonseget?
Szerintem inkabb otleteik tamadnanak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 17:24
Szerintem inkabb otleteik tamadnanak....

Hát ez is egy páratlan ékszer volt... Mármint nem az eszmei értéke nagy az ékszernek hanem a gyógyulási hajlama a területnek, úgyhogy lehet a veszteség nagyobb is lesz... Katja légyszíves szólj rá tékozló fülvevalóidra, hogy ne vigyék bele a rosszba az én ékszereimet
ja és kedves vagy Csokilány de ha ezt elkezded keresni lehet kitiltanak minket dél1ről

De mindegy is jöjjön a # balfaszkedd és legyünk közelebb egy nappal a pihenéshez
https://www.youtube.com/watch?v=9F_BqGR4JpA

https://www.youtube.com/watch?v=9F_BqGR4JpA
De legalább akkor mindent meg tudsz tanulni amire most nincs lehetőséged a meló miatt mindenre van időd
Mindenben meg lehet találni a jót például ha a ma ismétlődne milyen jó lett volna kimenni nudizni meló helyett úgy h tudod nem veszthetsz el semmit az életedből csak hozzáadhatsz
I Got You, Babe
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenben meg lehet találni a jót például ha a ma ismétlődne milyen jó lett volna kimenni nudizni meló helyett úgy h tudod nem veszthetsz el semmit az életedből csak hozzáadhatsz
I Got You, Babe

tudtam, hogy számíthatok rátok. de ha nem is lesz meg, legalább fogjátok a kezem amíg kapok egy újat

Kivéve az Időtlen időkig filmről van szó
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva!
Egy seggfej hétfő sem tart örökké
Szerencsére
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 17:44
Egy seggfej hétfő sem tart örökké

Sziasztok szép napot mindenkinek
Véget ért a #seggfejhétfő szarabb része újra itthon és ha már az ékszer került szóba
Tarantino és a Piercing
Véget ért a #seggfejhétfő szarabb része újra itthon és ha már az ékszer került szóba
Tarantino és a Piercing

Ezek szerint,az ékszerek kedvelik a vízközeli helyeket...ez is lehet támpont a kereséshez...

Ha ilyen veszélyes és kalandos keresés van kilátásban muszáj segítenem benne
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 17:24

Hát ez is egy páratlan ékszer volt... Mármint nem az eszmei értéke nagy az ékszernek hanem a gyógyulási hajlama a területnek, úgyhogy lehet a veszteség nagyobb is lesz... Katja légyszíves szólj rá tékozló fülvevalóidra, hogy ne vigyék bele a rosszba az én ékszereimet
ja és kedves vagy Csokilány de ha ezt elkezded keresni lehet kitiltanak minket dél1ről

Sziasztok szép napot mindenkinek
Tarantino és a Piercing
Tarantino és a Piercing