Szia Irda
Erdei kirándulás remek
Neked is volt acélbetétes korszak?
Azt hiszem fiúk hogy be kell szereznünk egy masszőrágyat is..
Csokicsaj,kellemes bringázást

Erdei kirándulás remek

Azt hiszem fiúk hogy be kell szereznünk egy masszőrágyat is..

Csokicsaj,kellemes bringázást

Sziasztok. Ma egy kis kirándulással indítottunk a hűs erdőben. Kicsit érzem is a combjaim, uh csak óvatosan az ajánlatokkal mert ha masszőrágyat látok már mászok is felfelé
. Öcsy nekem a kezdő meg a MakkMarci már megvolt a Turulmadár alatt, de nagyon szeretnék egy 5 vezért is megmászni. Mindjárt főzöm az ebéd utáni kávét, leülök ide közétek és végighallgatom az összes számot...

Szeva Crazy! Nekem After kedvet csinált! "Szobabringáztam" egy jót! Köztes zene- Vörös István és a prognózis -Olyannak szeress!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 09:46

Csuda napot,fiúk-lányok
Rock,kávé,tojásrántotta,Irda masszír,István király nap...,ez igen

Csuda napot,fiúk-lányok

Bizony h inspirálja és milyen jó jöhet ki belölle
Joan Jett and BlackHearts (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Joan Jett and BlackHearts (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért is jó a Rock! Még a csajokat is inspirálja!!
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:56

Szia Édesség! Szép napot Neked! Bringázás legyen,ne "tekerés"!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:53

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Mar en is eledezem. A kavet koszonom, a tojasrantotta keszul. Ma hazias napom lesz. De delutan bringazas tervezett es annyit elarulhatok, hogy nem egyedul.
)
Mar en is eledezem. A kavet koszonom, a tojasrantotta keszul. Ma hazias napom lesz. De delutan bringazas tervezett es annyit elarulhatok, hogy nem egyedul.

Teljesen igazad van köszi
És még ez is itt van de nem utolsó sorban
The Unforgiven
The Unforgiven II (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)

És még ez is itt van de nem utolsó sorban
The Unforgiven
The Unforgiven II (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek is megitta valaki a kávétokat? Kortyolnék bele és üres... Nem emlékszem rá, hogy megittam volna, egy korty még volt benne

Öcsy volt a fedőnevem
Ezt ne hagyjuk ki: One (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:51

Ezt ne hagyjuk ki: One (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó korán ébredtél és köszönjük a kávét legalább jut mindenkinek aki idejön
a nappaliba szia Kutyu
Jó és élvezetes pihenést neked és mindenkinek aki ezt elolvassa kell h az ember kikapcsoljon a napi robotból
A szuperhőshöz milyen neved volt én a MetalMan-t tudnám elképzelni
És ha már Metallica nagyon szeressűk
Enter Sandman
Nothing Else Matters
Fuel
Welcome Home
Master Of Puppets
a nappaliba szia Kutyu

Jó és élvezetes pihenést neked és mindenkinek aki ezt elolvassa kell h az ember kikapcsoljon a napi robotból

Enter Sandman
Nothing Else Matters
Fuel
Welcome Home
Master Of Puppets
Én nem ünnepelek, megemlékezem... Talán egyszer egy bor mellett jól megvitatjuk az élet nappalin túli fontos dolgait.
Sziasztok!
)

Jó korán ébredtél és köszönjük a kávét legalább jut mindenkinek aki idejön
a nappaliba szia Kutyu
Enter Sandman
Nothing Else Matters
Fuel
Welcome Home
Master Of Puppets (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 05:51
a nappaliba szia Kutyu

Enter Sandman
Nothing Else Matters
Fuel
Welcome Home
Master Of Puppets (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Főztem szabadnapos kávét. Ez után kerülni fog a munkának még a gondolata is, csak a lazulás marad!
Holnap meg lógás, egy kis via ferrata.
Nekem surranós, kockásinges, szakadt farmeros és szimatszatyros volt! Ez a szerkó adott szupererőt! Mondtam már, hogy a Metallica koncertre is berepültem?
Életre szóló élmény
111 neked is áll a relax masszázs ajánlatom, a nappali fő masszőreként
Csak ne este fél 11-kor
Nekem surranós, kockásinges, szakadt farmeros és szimatszatyros volt! Ez a szerkó adott szupererőt! Mondtam már, hogy a Metallica koncertre is berepültem?

Jó reggelt, sziasztok! Szépen megittátok a kávét! Állhatok neki a második adagnak! Sebaj! Figyu,van olyan is,hogy Iron Maidens,keressetek rájuk! Nem rontottam el a nevüket.
Szia csajszi
Felébredtem a friss kávé remek illatára köszönöm elfogyasztom majd visszafekszem
Valóban jó munkát neked teljen el gyorsan és gyere vissza közénk
Boldog szülinapot Magyarország
István, a király 1990 Eredeti szereposztásban teljes előadás (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:13
Felébredtem a friss kávé remek illatára köszönöm elfogyasztom majd visszafekszem
Valóban jó munkát neked teljen el gyorsan és gyere vissza közénk
Boldog szülinapot Magyarország
István, a király 1990 Eredeti szereposztásban teljes előadás (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelt ♡♡♡
Besurrantam lábujjhegyen kávét főzni, hogy ti, szabinaposak tudjatok aludni, de Öcsy megelőzött
Én ma István a király napot tartok, tegnap már leporoltam a zenét, ma frissen csillogóan fog szólni.
Jó munkát nekem, jó pihit nektek!
És persze a mai lényeg:
Boldog szülinapot Magyarország! ♡♡♡
Besurrantam lábujjhegyen kávét főzni, hogy ti, szabinaposak tudjatok aludni, de Öcsy megelőzött

Én ma István a király napot tartok, tegnap már leporoltam a zenét, ma frissen csillogóan fog szólni.
És persze a mai lényeg:
JóReggelt ♡♡♡
És persze a mai lényeg:

És persze a mai lényeg:
Jó reggelt! Főztem szabadnapos kávét. Ez után kerülni fog a munkának még a gondolata is, csak a lazulás marad!
Életre szóló élmény
Csak ne este fél 11-kor

Szia
Ez esetben jó pihenést neked és szívesen adnék egy simogatos masszást olyan ellazítósat de nagy a veszélye az elalvásnak
Felőlem mehet a rock ha a többiek is benne vannak, gimiben volt acélbetétes bakancsos korszak persze,
de akkor még a csajszik is simán jöttek acélbetétes bakancsban
Fear of the Dark
How Can I Live (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 22:23
Ez esetben jó pihenést neked és szívesen adnék egy simogatos masszást olyan ellazítósat de nagy a veszélye az elalvásnak
Felőlem mehet a rock ha a többiek is benne vannak, gimiben volt acélbetétes bakancsos korszak persze,
de akkor még a csajszik is simán jöttek acélbetétes bakancsban
Fear of the Dark
How Can I Live (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Ma nagyüzemi vendégeskedés volt felénk. Elfáradtam jól esne egy masszázs vagy csak egy kis simogatás... Este még a parazsló tüzet nézve bele bele hallgattam a zenéitekbe. Tetszik, hogy minden nap kicsit más. Majd tartsunk egy rockosabb napot is. Kinek volt acélbetétes korszaka?