Jo reggelt mindenkinek!
Hozhatsz kartyat en benne vagyok.
Szex nem volt mostansag.
Meg varok kicsit a megfelelo partnerre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 07:22

Hozhatsz kartyat en benne vagyok.
Szex nem volt mostansag.

Törölt felhasználó (4382602)

Ma reggel star warsos bögrébe töltöttem a kávét, hátha velem lesz az erő
hát a napi ellazító szexnek tényleg ránckisimító hatása van. Mondjuk még utána egy snapszerparti már felérhet pár havi pszichoterápiával is. Nagyon rég nem játszottam, szombaton vigyek a partra?

Ma reggel star warsos bögrébe töltöttem a kávét, hátha velem lesz az erő
hát a napi ellazító szexnek tényleg ránckisimító hatása van. Mondjuk még utána egy snapszerparti már felérhet pár havi pszichoterápiával is. Nagyon rég nem játszottam, szombaton vigyek a partra?

Jó reggelt! A mai nap is lendületes lesz, alapozzunk egy jó kávéval.
A kártya jó sport. Mostanában kevés az edzés sajna, pedig jól esne.
A kártya jó sport. Mostanában kevés az edzés sajna, pedig jól esne.
Ne is említsd...
Itt ültem balettszerkóban,a cicanaci bevágott egész nap,oszt nem jött senki...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 26. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt ültem balettszerkóban,a cicanaci bevágott egész nap,oszt nem jött senki...

Benézek
nagy port vert a medvetánc senkit nem látok

Üdvözlet!
Medvetánc majd később,addig igyatok kávét
Medvetánc majd később,addig igyatok kávét

Jo reggelit!
Popesz a munkaszeken. A kerti munka sajnos nem az en mufajom. Biztosan kikapcsol. Ami engem lelazit az pl a kartyazas. Snapszer, romi. No es a szex, ha mar itt tartunk.
Popesz a munkaszeken. A kerti munka sajnos nem az en mufajom. Biztosan kikapcsol. Ami engem lelazit az pl a kartyazas. Snapszer, romi. No es a szex, ha mar itt tartunk.

Jó reggelt!Kávét készítettem, extrákat Katja rakja rá, medvetánc csak rendelésre

Rám negatívan hat a kerti munka,csak ha végzek az okoz örömet
Popesszal az ég felé? Ha úgy csinálnám egyből elbújna a nap és vihar kerekedne
Én sem voltam Gárdonyban,nudizni csak itthon. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 25. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 25. kedd 19:33

Popesszal az ég felé? Ha úgy csinálnám egyből elbújna a nap és vihar kerekedne

Én sem voltam Gárdonyban,nudizni csak itthon. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 25. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Sziasztok! Délegy szokás szerint szuper volt, nagyon későn bírtuk csak rávenni magunkat az indulásra... Szombaton lehet kinézünk ha az idő engedi. Szívem szerint a vasárnapot is kint tölteném, de nem úgy fest az idő. Milyen Gárdony? Sose voltunk még... Ma egyébként miközben popóval az ég felé gazoltam a virágoskertemet újfent rájöttem, hogy a kerti munka terápiás... Jó pénzért lehet hozzám jönni gazolni és stresszt levezetni

Biztosan háttal ültem...
No,minnyá mellédbújok,én is punnyadásilag vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 25. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 25. kedd 19:27

No,minnyá mellédbújok,én is punnyadásilag vagyok

Törölt felhasználó (4389762)

Szia Mackó!
Én vagyok. Csak punnyadok a kanapén a nappaliban. Hát nem látsz engem?

Sziasztok! Délegy szokás szerint szuper volt, nagyon későn bírtuk csak rávenni magunkat az indulásra... Szombaton lehet kinézünk ha az idő engedi. Szívem szerint a vasárnapot is kint tölteném, de nem úgy fest az idő. Milyen Gárdony? Sose voltunk még... Ma egyébként miközben popóval az ég felé gazoltam a virágoskertemet újfent rájöttem, hogy a kerti munka terápiás... Jó pénzért lehet hozzám jönni gazolni és stresszt levezetni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 16:22

Szia Irda!
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.

Szia Mackó!

Nagy a csend...ugye nem rosszalkodtok?

Jó reggelt,remek napot!
Katja,köszi a jegest+ágyast,cserébe tettem árnyékot a nyírfa alá,meg faragtam belőle egy balalajkát

Katja,köszi a jegest+ágyast,cserébe tettem árnyékot a nyírfa alá,meg faragtam belőle egy balalajkát

Sziasztok
Mindenkinek szép napot bár # balfaszkedd van de attól még telhet jól ez is és remélem úgy is lesz
Katja nagyon köszönöm a jegeskávét életmentő volt és nagyon jól esett
A Simon & Garfunkelt is csipem de most ezt szeretem jobban
The Sound Of Silence
Mindenkinek szép napot bár # balfaszkedd van de attól még telhet jól ez is és remélem úgy is lesz
Katja nagyon köszönöm a jegeskávét életmentő volt és nagyon jól esett

A Simon & Garfunkelt is csipem de most ezt szeretem jobban
The Sound Of Silence
Jó reggelt!
Ma kicsit korábban keltem, nem akartam hangoskodni a kávéfőzővel 3-kor
Már Miskolcon kortyolom Katja kávéját
Ma kicsit korábban keltem, nem akartam hangoskodni a kávéfőzővel 3-kor

Már Miskolcon kortyolom Katja kávéját

JóReggelt!♡♡
Kávé lefőzve, vaníliafagyi és jég behűtve a jegeskávéhoz
A szabisoknak egy kupica ágyas is, egyszer élünk
Kávé lefőzve, vaníliafagyi és jég behűtve a jegeskávéhoz

A szabisoknak egy kupica ágyas is, egyszer élünk

Az én énekem csak ébresztésre használható,altatót nem tudok..
Ringatásban viszont jó vagyok
Én sem bánom hogy hűvösebbek az éjszakák,nagyon tudok szenvedni a hőségben,meg bújós is vagyok,olyankor nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 20:47

Ringatásban viszont jó vagyok

Én sem bánom hogy hűvösebbek az éjszakák,nagyon tudok szenvedni a hőségben,meg bújós is vagyok,olyankor nem jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Koszi a jo velemenyt macko. Jo, hogy huvosebb van. Talan az alvas is konnyebb lesz mar. Hol a dj-nk?
Koszi a jo velemenyt macko. Jo, hogy huvosebb van. Talan az alvas is konnyebb lesz mar. Hol a dj-nk?