Ok, Tom, szükség is van az akkumulátorok feltöltésére időközönként, mert ebben a rohanó világban nem lehetne máskép élni, túlélni. Csak halkan jegyzem meg, vigyázz az egészségedre, néha azért aludjál többet, nehogy megbosszúlja magát a rohanás.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 10:21

Jó kérdés!
Ezzel nem csak én vagyok így, hanem minden GG-s "szenvedélybeteg"
Egyébként a napi átlag alvási igényem kb. 4-5 óra, azt is van amikor szétszórva (korral járó problem).
(azért van amikor eltűnök pár napra, akkor szoktam feltölteni az akkumulátorjaimat napi 8-10 óra alvással és aktív pihenéssel)
Ezzel nem csak én vagyok így, hanem minden GG-s "szenvedélybeteg"

Egyébként a napi átlag alvási igényem kb. 4-5 óra, azt is van amikor szétszórva (korral járó problem).

(azért van amikor eltűnök pár napra, akkor szoktam feltölteni az akkumulátorjaimat napi 8-10 óra alvással és aktív pihenéssel)

akkor a fiam elszúrja! ő 1,5 éves korától élőbe gyakorolja a csajokkal!
szombaton egy 20 éves gyönyörűséget vett le a lábáról! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 10:25
szombaton egy 20 éves gyönyörűséget vett le a lábáról! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Én nem mondtam, hogy meg van írva! Csak azt mondom, hogy ezt soha nem fogjuk megtudni!
A többi amit írtál, arról egy véleményen vagyunk.
De inkább térjünk át olyan témára, amihez jobban értünk.
így kezdtük:

aztán itt folytatjuk:

A többi amit írtál, arról egy véleményen vagyunk.
De inkább térjünk át olyan témára, amihez jobban értünk.
így kezdtük:

aztán itt folytatjuk:

Mi van ezzel a gg-vel rettentő lassan jön be az oldal, vagy néha be sem jön. Más minden rendesen működik. Nehogy elrontsátok, mert mérges leszek..

azért merészség saját fotót betenni ide!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 11:09

Mi van ezzel a gg-vel rettentő lassan jön be az oldal, vagy néha be sem jön. Más minden rendesen működik. Nehogy elrontsátok, mert mérges leszek..

Bátor vagyok, tényleg szar a net, nehezen jön be a gg, pedig 4Mb a sebességem.

Jajneeeee, legnagyobb ostobaság.
A gyengék egy kapaszkodója, azért, hogy azt hihessék, minden rendben van... vagy van egyáltalán valami haszna?
Volt bnőm lelkét is összetörtem ezzel, mikor kijelentettm, hogy nincs sors.
Minden ami történt velem a múltban meg kellett, hogy történjen, hogy az lehessek aki ma vagyok. De ez nem jelenti azt, hogy előre meg volt írva. Mindegyikből tapasztalatot gyűjtöttem, és változtam, de mindegyikbe "csak úgy belefutotottam".
Ezt a degenerált horoszkópozást sem bírom. (ezzel is összetörtem a volt bnőmet, aki élvezettel bújta át mindig a Somamama-blogot (blöe!), és a nyők lapja asztológiai rovatát) Ami engem meghatároz, az a genetika, a nevelésem, és egy picit a randomitás. ANNYI... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 11:13
A gyengék egy kapaszkodója, azért, hogy azt hihessék, minden rendben van... vagy van egyáltalán valami haszna?
Volt bnőm lelkét is összetörtem ezzel, mikor kijelentettm, hogy nincs sors.
Minden ami történt velem a múltban meg kellett, hogy történjen, hogy az lehessek aki ma vagyok. De ez nem jelenti azt, hogy előre meg volt írva. Mindegyikből tapasztalatot gyűjtöttem, és változtam, de mindegyikbe "csak úgy belefutotottam".
Ezt a degenerált horoszkópozást sem bírom. (ezzel is összetörtem a volt bnőmet, aki élvezettel bújta át mindig a Somamama-blogot (blöe!), és a nyők lapja asztológiai rovatát) Ami engem meghatároz, az a genetika, a nevelésem, és egy picit a randomitás. ANNYI... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Elgondolkodtató kérdés
Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?
Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?

Nem kellett ott senkinek sem szurkolni, nem a győzelem, hanem maga a küzdés volt a cél.
És nem tudom, hogyan felejheti el mindenki, hogy Jerry-t is párszor felrobbantották, kilapíották, megszivatták Tom macskahaverjai... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 08:40

És nem tudom, hogyan felejheti el mindenki, hogy Jerry-t is párszor felrobbantották, kilapíották, megszivatták Tom macskahaverjai... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na egy bolondos kérdés:
kinek szurkoltatok gyerekkorotokban:
1) Tom vagy Jerry?
2) Prérifarkas vagy Kengyelfutó gyalogkakukk?
több ilyen páros nem jut eszembe. Nektek?
kinek szurkoltatok gyerekkorotokban:
1) Tom vagy Jerry?
2) Prérifarkas vagy Kengyelfutó gyalogkakukk?
több ilyen páros nem jut eszembe. Nektek?

jó napot

Egy ajándék, aminek igazán örültem!!!

Rendben, de a párodnak az aláírása nincs rajta, anélkül nem érvényes! Feltételezem nem aláírást kapnál tőle...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendben, de a párodnak az aláírása nincs rajta, anélkül nem érvényes! Feltételezem nem aláírást kapnál tőle...

Jó estét...
Hol a tömeg???Mijeza kihaltságosság????
Azt látom,hogy Hipp a Kowiwal hawerkodik és a többiek....

Helló Gyuri! elalélt a szintársulat ebben a melegben. Kidolgoztad magad?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 19:40

Jó estét...

Szia, Gyuri!
Tényleg nagy itt a punnyadás!
Ilyen nagy a meleg, hogy már a nappaliba is alig jönnek?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 19:40
Tényleg nagy itt a punnyadás!
Ilyen nagy a meleg, hogy már a nappaliba is alig jönnek?

Jó estét...

Sziasztok!
Kidolgoztam magam rendesen...éppen eszegetem majd ugrok egy fejest a kádba...brrr...rámfér....
Elwégzem 1 klíma tanfolyamot utána beszerelek a nappaliba 1 klímát és telt ház lesz....
Kidolgoztam magam rendesen...éppen eszegetem majd ugrok egy fejest a kádba...brrr...rámfér....
Elwégzem 1 klíma tanfolyamot utána beszerelek a nappaliba 1 klímát és telt ház lesz....

Ilyen időjárásban én tiltanám a munkát!

Én is ha lenne 1 amerikai nagybácsim aki befizetné a csekkeket....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Meló utána rohanás otthonra... rohanás itthonra... rohanás táncra... rohanás füvet nyírni...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
Én az elébb szálltam ki a kádból...
jóóó wolt lubickolni....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 21:05
jóóó wolt lubickolni....

Meló utána rohanás otthonra... rohanás itthonra... rohanás táncra... rohanás füvet nyírni...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
Ugye-ugye...gyermekkel sokkal 1szerübb csajozni....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 10:44

akkor a fiam elszúrja! ő 1,5 éves korától élőbe gyakorolja a csajokkal!
szombaton egy 20 éves gyönyörűséget vett le a lábáról!
szombaton egy 20 éves gyönyörűséget vett le a lábáról!