minden bizonnyal mennyei emlék...
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 18:20

Hát igen ez igaz de nehéz volt úgy a játékra koncentrálni mikor felnézel a lapból
és szemben ül egy csinos lány aki az egyik kezével a lapot fogja a másikkal pedig a gyönyörű
cicijét próbálja eltakarni hálisten sikertelenül
és szemben ül egy csinos lány aki az egyik kezével a lapot fogja a másikkal pedig a gyönyörű

Hát igen ez igaz de nehéz volt úgy a játékra koncentrálni mikor felnézel a lapból
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 18:13

megtanultuk a játékot, hogy ne nekünk kelljék állandóan vetkezni...

megtanultuk a játékot, hogy ne nekünk kelljék állandóan vetkezni...
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:56

Sziasztok szép napot mindenkinek
A snapszer nagyon rendben van órákig játszottuk sulis koromban, és ahogy a csajok is beszáltak átment vetközős játékba, hát mit ne mondjak voltak olyan csajok aki nem vesztettek és az összes ruhát lenyerték rólunk fiukról
aztán ha ők is akarták a vége felé hagytak minket is nyerni egy két partiban ( amikor kézbe felveszed a negyven,
tizes, ászt az a mámor)
A snapszer nagyon rendben van órákig játszottuk sulis koromban, és ahogy a csajok is beszáltak átment vetközős játékba, hát mit ne mondjak voltak olyan csajok aki nem vesztettek és az összes ruhát lenyerték rólunk fiukról
aztán ha ők is akarták a vége felé hagytak minket is nyerni egy két partiban ( amikor kézbe felveszed a negyven,
tizes, ászt az a mámor)

Sziasztok szép napot mindenkinek
tizes, ászt az a mámor)
tizes, ászt az a mámor)

Jogos,igazad van
Amelyik kényelmes,szerintem az ágyast válaszd,meghajlítva rohadt kényelmetlen,kávé-cigivel meg tele van a kezed

Amelyik kényelmes,szerintem az ágyast válaszd,meghajlítva rohadt kényelmetlen,kávé-cigivel meg tele van a kezed

Kávéval-cigivel, vagy cipővel az ágyban, vagy meghajlítva?
Mostanság nem vagyunk képtelenek...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:42

Mostanság nem vagyunk képtelenek...

Szia Katja.
Hanem kecsesebben?
Először azt hittem hogy a balettost...
Snapszerozni megtanítunk,úgy kell kezdeni ahogy a képen....
Hanem kecsesebben?

üdvözlégy a snapszer negyedikjének.
két perc alatt megtanulod.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:41

Éppenpont ezt csinálom, csak nem ilyen kecsesen
Meg snapszer nélkül, azt nem tudok

Szia Katja.
Hanem kecsesebben?
Hanem kecsesebben?

Éppenpont ezt csinálom, csak nem ilyen kecsesen
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡
Szimpatikus a téma
Takaró alatti snapszer
A fickóra hasonlítok is,ööö..nekem is két fülem van és kb ennyi.Ja és sokkal nagyobb a homlokom
Reggelre csak a bundám maradna az ágy elé terítve szerintem
No de lányok,cipővel az ágyon?? Vegyétek le,a cipőt is

A fickóra hasonlítok is,ööö..nekem is két fülem van és kb ennyi.Ja és sokkal nagyobb a homlokom

Reggelre csak a bundám maradna az ágy elé terítve szerintem

No de lányok,cipővel az ágyon?? Vegyétek le,a cipőt is

egyelőre hármas...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:13

Törölt felhasználó (4382602)

Kettesben vagy emeljük a tétet és 4es partit tartunk??
Kettesben vagy emeljük a tétet és 4es partit tartunk??
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bundaskenyér, kávé, snapszer szuper hármas
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:07

Tessék parancsolj,
Bundáskenyerünk is szokott lenni,de az hamar elfogy.
Szereted?
Szereted?
Végül is elmegy a zöld izé is pókerarcnak a snapszerhoz
Szeretsz kártyázni? (Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:07

Szeretsz kártyázni? (Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

boccs... a látásom csalóka mán...
azt gondoltam, ez a zöld izé napszemcsis...
erre csak pillog...

boccs... a látásom csalóka mán...
azt gondoltam, ez a zöld izé napszemcsis...
erre csak pillog...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 17:03

Persze,tudtam hogy nem te vagy a képen,te sokkal csinibb vagy,és a fejed is magasabban hordod
A snapszerhoz elég hajlékony vagyok,a képen látható műveletet viszont meg sem próbáltam, szerintem úgy maradnék

A snapszerhoz elég hajlékony vagyok,a képen látható műveletet viszont meg sem próbáltam, szerintem úgy maradnék

Tessék parancsolj,
Szereted? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 16:45
Szereted? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok tejjel cukor nélkül köszönöm ja és snapszerozni is tudok
kávé a bárpultnál.
tölts nyugodtan.
aztán egy snapszer?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 16:45

aztán egy snapszer?

Sok tejjel cukor nélkül köszönöm ja és snapszerozni is tudok
Persze,tudtam hogy nem te vagy a képen,te sokkal csinibb vagy,és a fejed is magasabban hordod
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 16:28

nono... a kép minden esetben csak szemléltetés - némi valóságalappal (lábujjhegyen nekem sem menne a hajlás, de talpon megy - kipróbáltam...
amúgy elegendő, ha snapszerozni tudsz.

amúgy elegendő, ha snapszerozni tudsz.