Vidámat
Csajszik,kávé,bundás miegymás
Jól indul

Csajszik,kávé,bundás miegymás

Jól indul

Kávét lassan kortyolgatós csodaszép reggelt nektek! Ma úgy érzem minden snapszer bemondást kontrázni fogok délelőtt, de ha jól alakul, a következő kávém is veletek lesz majd. Remélem addig az ideiglenes snapszer és bundaskenyér asztalunk is meg mozdul mert a 3as partinál sokkal jobb a 4es.
Sziasztok szép reggelt
Egy jó kávé, sok sok finom bundáskenyér, jó társaság, csodaszép hölgy
Ez csakis egy szép nap kezdete lehet
Egy jó kávé, sok sok finom bundáskenyér, jó társaság, csodaszép hölgy
Ez csakis egy szép nap kezdete lehet

JóReggelt♡♡
Ma korán indul a nap, köszi a kávét, jó ez a zsugás, majd megtanulok tőle kártyázni
Ipari mennyiségű bundáskenyér az asztalon, igyekezzetek, mert kihül
Szép napot ♡♡
Ma korán indul a nap, köszi a kávét, jó ez a zsugás, majd megtanulok tőle kártyázni

Ipari mennyiségű bundáskenyér az asztalon, igyekezzetek, mert kihül

Szép napot ♡♡
Crazy meddig bírsz mozdulatlanul hanyatt feküdni? Ezek a csajszik a te hasadon fognak bundás kenyerezni és snapszerozni édeshármasban

Vannak ilyen született őszinte lelkek. Rögtön kiteríted a lapjaid
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Zsuga-Bubus kávé is felkerült a kávé lapra. Van hosszú változat, nevezzük kabátosnak és rövid, az a rutinos zsuga kávé
Ha már nincs ruha a vesztesen, akkor a nyertes felvesz valamit... Milyen rossz lehet már egy partyban ha öltözik a másik
Elég motiváló szerintem.

Ha már nincs ruha a vesztesen, akkor a nyertes felvesz valamit... Milyen rossz lehet már egy partyban ha öltözik a másik

Valóban az. Kár, hogy snapszerezni valószínűleg nem tud
. Jó éjszakát. Nagyon kellemes itt a társaság. Jövök holnap is a kávémért. Puszi
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szemre való a hölgy

Jó éjt neked is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 21:29

Egész jól kapisgáltam hogy meztelenül kell kezdeni...
Örülök hogy végre pörgött a nappali
Gyertek ám holnap is,Öcsy remek kávét süt reggel
Mára L,hamar lesz korán...jó éjt

Tudtommal Manson ebből a pohárból már nem iszogathat. Pedig micsoda pohár
Képbeszúrás még nem megy nekem se
De képzeljétek őt egy nagy pohárba
Képbeszúrás még nem megy nekem se

Egész jól kapisgáltam hogy meztelenül kell kezdeni...

Ha már szóba került a fűző itt van rögtön Dita Von Teese a fűzők szerelmese
Legyen jó neki Mrs Marilyn Manson

Ja, hogy lábon kell, hát ezért néztek rám oly bután a bankban...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 20:33

Valóban nem volt rajtam még,de még a fűzővel sem szemeztem sosem...
Én is szexinek tartom egy szép formás lábon....várjunk,kényelmetlen... biztosan lábon próbáltad? A bankrablós fejen viselet az tuti hogy kényelmetlen,a filmekben is gyűrött a fülük meg ferde az orruk tőle..

Én is szexinek tartom egy szép formás lábon....várjunk,kényelmetlen... biztosan lábon próbáltad? A bankrablós fejen viselet az tuti hogy kényelmetlen,a filmekben is gyűrött a fülük meg ferde az orruk tőle..

Vetközös snapszernál én is jártam már rosszul egy párnál. Már mi pasik csak egy fasza ültünk, a hölgy meg még teljesen felöltözve! Persze megint a srác vesztett, a csaj meg nyert. Most mit veszel le szegezte neki a kérdést a hölgy! Nincs mit. Akkor amíg rajtam van valami a vesztes a másodiknak puszit dob a nemi szervére! Na végül furcsán, de nagyon kellemesen sikeredett az este.
Valóban nem volt rajtam még,de még a fűzővel sem szemeztem sosem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 19:55

Törölt felhasználó (4382602)

Nem tudható... volt már rajtad? De baromi kényelmetlen, uh hiába szexi meg minden... Naturizmus tőlem se áll távol. Majd max mi felfelé öltözünk
Hát igen ha a kártyához nincs kedve lehet más fedett pályás sportot is választani amiben
szintén először a vetközésé vagy esetlegesen a vetköztetésé a főszerep a játék elején
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
szintén először a vetközésé vagy esetlegesen a vetköztetésé a főszerep a játék elején

Én meg csak vetkőztem, és a snapszerről csak hallottam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 19:48

Én sem vetkőzős snapszeroztam még sosem... tényleg eltekinthetnénk a harisnyától,én milyen hülyén néznék már ki harisnyában?
Tényleg,ha én eleve meztelenül kezdek,akkor hogyan tudok kikapni?

Erre mondják h az esélytelenek nyugalmával kezdheted a játékot abban a tudatban
h ugyis nyerhetsz van olyan játékszabály amit megkerülhetsz másokat áthághatod
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 27. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 27. hétfő 19:48
h ugyis nyerhetsz van olyan játékszabály amit megkerülhetsz másokat áthághatod

Én sem vetkőzős snapszeroztam még sosem... tényleg eltekinthetnénk a harisnyától,én milyen hülyén néznék már ki harisnyában?