Szóval ma strand volt? Az utolsó hétvége.
Remélem, mindenki leégett!
Remélem, mindenki leégett!

En egesz nap kint leszek. Holnap mar nem tervezem. Bringazos napot tartok szerintem.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 29. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 08:26

After, 111!Meddig tervezitek a strandolást? Mi csak délután megyünk, ott lesztek még?
Üdvözlet
Én is készülödöm már,délután már biztosan mosolygós leszek
Azért szívesen lennék veletek is
Érezzétek magatokat jól ti is

Én is készülödöm már,délután már biztosan mosolygós leszek

Érezzétek magatokat jól ti is

Mi kora délutánig maradunk csak ma sajna... :(. De vasárnap megint megyünk... Azért írj ha kiértetek
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 29. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 08:26

After, 111!Meddig tervezitek a strandolást? Mi csak délután megyünk, ott lesztek még?
Sziasztok. Kávét megittam, naptej bekeszitve. Nemsokára megyünk mi is. Huu hol a kártya
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 06:56
Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelt!
Gezatol csentem integetest nektek.
Az Edesseg csak a szadban olvad, nem a kezedben....egy regi reklam szovege volt.
Akkor ma irany a strand, talan utoljara az evben. Ti is erezzetek jol magatokat.

Az Edesseg csak a szadban olvad, nem a kezedben....egy regi reklam szovege volt.

Akkor ma irany a strand, talan utoljara az evben. Ti is erezzetek jol magatokat.
Jo reggelt!

Oké,de először a nyelvemmel addíg kavargatom,míg az Édesség el nem olvad!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 29. szombat 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 06:22

Jó reggelt! Ma keskenyszájú csészében kaptok kávét, onnan kell kilefetyelni
Szép napot!

Szép napot!
Jó reggelt! Ma keskenyszájú csészében kaptok kávét, onnan kell kilefetyelni
Szép napot!

Szép napot!
Az tuti föleg ha a kényeztetés hatására egyre nedvesebb és nedvesebb
lesz, ilyenkor mindent bele kell adni férfi részről és csak csodálni ahogy eléri a hölgy a gyönyört
mert ez az ami csodássá teszik az életünket, és ők is imádnak figyelni minket közben a visszonzáskor
mert szerelmeskedni a legjobb dolog az életben
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 28. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 19:06
lesz, ilyenkor mindent bele kell adni férfi részről és csak csodálni ahogy eléri a hölgy a gyönyört
mert ez az ami csodássá teszik az életünket, és ők is imádnak figyelni minket közben a visszonzáskor
mert szerelmeskedni a legjobb dolog az életben

Ugye, hogy milyen jó, amikor látod, érzed, hogy élvezi? Kevesebb dolog izgatóbb ennél.
Ugye, hogy milyen jó, amikor látod, érzed, hogy élvezi? Kevesebb dolog izgatóbb ennél.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 28. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 18:30

Köszi,ezt mondja Ő is!
De komolyan! Nekem élmény az izgalma,az élvezete és az is,hogy örül ha egy szerelmezés alatt,két-három nyali is van! A legeslegjobb,hogy oda-odanéz közben és látja rajtam a szenvedélyt

Köszi,ezt mondja Ő is!
De komolyan! Nekem élmény az izgalma,az élvezete és az is,hogy örül ha egy szerelmezés alatt,két-három nyali is van! A legeslegjobb,hogy oda-odanéz közben és látja rajtam a szenvedélyt

Szerencses a Csodanod.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 28. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 18:13

Szégyellem magam helyettük! Azt gondolom,adni legalább olyan jó,mint kapni! Sőt,amikor én adok,kimondottan Jó Pasinak érezhetem magam.

Szégyellem magam helyettük! Azt gondolom,adni legalább olyan jó,mint kapni! Sőt,amikor én adok,kimondottan Jó Pasinak érezhetem magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 28. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 17:52

Hat. Ugy tapasztalom, hogy igen. Sajnos.
Ha egy kicsit beleszólhatok a témába sajnos nem csak ott szegényes a
fantázia, volt régen egy Végtelen Történet című film hát sajnos a 'semmi'
a való világban is hihetetlen pusztítást végzett, és ez kihat az Órális Történetekre is sajnos
Fantázia ország elpusztult
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 28. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 17:52
fantázia, volt régen egy Végtelen Történet című film hát sajnos a 'semmi'
a való világban is hihetetlen pusztítást végzett, és ez kihat az Órális Történetekre is sajnos

Fantázia ország elpusztult

(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 28. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 17:45

Sziasztok! A sok munka miatt,néha csak olvasni van időm,kalandozva erre-arra. Bár egy lépést se tennék más oldalak felé!!! After,a pasik zöme tényleg ilyen idióta lenne puncinyalás és szopi témakörben??
Sziasztok! A sok munka miatt,néha csak olvasni van időm,kalandozva erre-arra. Bár egy lépést se tennék más oldalak felé!!! After,a pasik zöme tényleg ilyen idióta lenne puncinyalás és szopi témakörben??
De jó, hogy nektek a reggel 7 után kezdődik.
Nálam az már szinte a délután.
Nálam az már szinte a délután.