Jó reggelt nappali! Most már biztos, hogy 90évesen is kikúszok nudista strandra legalább egyszer
Remélem Dél1 addigra akadálymentesítve lesz
Node ez egy szerda, ami már majdem kispéntek...hétvégén meleg lesz <3

Jó reggelt! Akkor jöhet az őszi kávé készlet? Mondjuk a lombseprűs? After neked külön készítettem Jönafűtésszerelőésnemlesszegyvagyon kávét!
Az iskolásoknak kedvez az időjárás. Én nagyon nem szerettem a meleg szeptemberi sulikezdést, olyan megerőszakolós volt.
Az iskolásoknak kedvez az időjárás. Én nagyon nem szerettem a meleg szeptemberi sulikezdést, olyan megerőszakolós volt.
Hát ez jó kérdés. Biztos a sok idős, nem szép testű nudistától megijedt a napocska.

Ki kapcsolta ki a nyarat?
Nálunk a kérdés május óta relevans...
Egy hete már fűtünk is.....
Nálunk a kérdés május óta relevans...
Egy hete már fűtünk is.....

Sziasztok. Hosszú nap (pár perc szusszanás itt veletek)... Nagyon vicces volt látni ma, amikor youtubon akartam zenét hallgatni, hogy totál megváltozott a nekem ajánlott lejátszási lista
Ma már levelekkel van tele a medence... Ki kapcsolta ki a nyarat???

JóReggelt ♡♡♡
Jo reggelit!
Tegnap koran kidoltem, most meg mar eberen lebzselek...
Koszonom a tippeket. Megjatszom.
Ma hosszu kedd jon, sok feladattal.
Tegnap koran kidoltem, most meg mar eberen lebzselek...
Koszonom a tippeket. Megjatszom.

Ma hosszu kedd jon, sok feladattal.
Neked a sörcsapod nyikorog? Jól jönne egy Bajor menyecske mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! A kávé kész, jöhet a kedd!
A hangos kazán-szelleműzők hol vannak ilyenkor? Sajnos jó esély van a vízkőre és a kazán koráról nomeg a szerelő képességeitől függően lehet nagyobb a baj.
A hangos kazán-szelleműzők hol vannak ilyenkor? Sajnos jó esély van a vízkőre és a kazán koráról nomeg a szerelő képességeitől függően lehet nagyobb a baj.
Hát én olyan jót nevettem. Éljen a nappali!

Valszeg csak a vízkő mókázik itt-ott,baj nem lehet belőle.
Fürödj jó hangos zene mellett,aztán nem hallod
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 17:38
Fürödj jó hangos zene mellett,aztán nem hallod

Törölt felhasználó (4389762)

Dehogy hirdetek...most vontam ki magam a forgalomból. Kicsit elegem lett. Most nem ismerkedem tovább egyelőre.
Egy vízszerelő sem ér rám. Szerdáig hideg vízben zuhanyzok szerintem, mert ijesztő hangok jönnek a vezetékekből, ha megnyitom a meleg vizet.
Egy vízszerelő sem ér rám. Szerdáig hideg vízben zuhanyzok szerintem, mert ijesztő hangok jönnek a vezetékekből, ha megnyitom a meleg vizet.

Ha vizet hord,olyan nem is kell...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 16:52

Egyébként másra is ki tudod cserélni? Mondjuk melegvízhordó menyecske? Olyanod van?

Dehogy hirdetek...most vontam ki magam a forgalomból. Kicsit elegem lett. Most nem ismerkedem tovább egyelőre.

Egyébként másra is ki tudod cserélni? Mondjuk melegvízhordó menyecske? Olyanod van?

Kezdjük az ideális megoldás felől az akudozást: az új víztároló másfél éve várja a beépítést
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól függ hogy mire szeretnéd
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Figyu! Nekem az indirekt tárolómat is ki tudod távcserélni?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen világ ez, még a víz is elromlik és szerelő kell hozzá
Hirdess a fizetés természetben fórumon! Bár lehet van elég bajod nélküle is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 07:38

Hirdess a fizetés természetben fórumon! Bár lehet van elég bajod nélküle is

Jo reggelt mindenkinek!
En mar dolgozos kavet szurcsolok.
Meg keresek egy jo vizszerelot...
En mar dolgozos kavet szurcsolok.
Meg keresek egy jo vizszerelot...

Jajj dehogy felvágásnak szántam,távgyógyításra gondoltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 08:31

Macko ne vagj fel. Te mindenhez is ertesz?

Macko ne vagj fel. Te mindenhez is ertesz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 31. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 31. hétfő 08:00

Sziasztok
Sf hétfő...
Igen Öcsy
Mi a gond After?
Küld el postán,megcsinálom
Egyik szakmám.

Sf hétfő...

Igen Öcsy

Mi a gond After?
Küld el postán,megcsinálom

Egyik szakmám.