JóReggelt ♡♡♡
Beugrottam egy kis hazai kávéra
Most valahogy nem várom a hétvégét
Beugrottam egy kis hazai kávéra

Most valahogy nem várom a hétvégét

Sziasztok! Ne punnyadjatok! Kávét lefőztem,ne hagyjátok kihűlni!! Szép napot,még ha hétfő is van!

Nekem is jöhetne a kávé! De ha csak a cicijeidet nézhetném közelről, az is megtenné! Puszi rájuk
Akkor egy unnepi habos kavet talalok neked. Erezd nagyon jol magad Macko.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 19. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 09:34

Sziasztok
Kérek!
Megyek szülinap partyra,kellemesen Nektek is
Bringázás?

Kérek!

Bringázás?
Nekem is jöhetne a kávé! De ha csak a cicijeidet nézhetném közelről, az is megtenné! Puszi rájuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 09:32
Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelt!
Ures a nappali? Akkor leheveredek a kanapera es tv-t nezek. Majd szoljatok, ha kertek kavet.
Ures a nappali? Akkor leheveredek a kanapera es tv-t nezek. Majd szoljatok, ha kertek kavet.

Sziasztok
Kérek!
Bringázás?

Kérek!

Bringázás?
Jo reggelt!

Kosziiiii♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 18. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 18. péntek 08:13

Szia csajszi és többiek
Ma pl nem igazán van kerékpározós idő,reméljük hétvégén jobb lesz.Nem vagyok képben a bringás lehetőségekkel,de Velenceis jól hangzik.Majd beszélek az időjárással hogy ügyes legyen és kellemesen teljen a hétvégéd

Ma pl nem igazán van kerékpározós idő,reméljük hétvégén jobb lesz.Nem vagyok képben a bringás lehetőségekkel,de Velenceis jól hangzik.Majd beszélek az időjárással hogy ügyes legyen és kellemesen teljen a hétvégéd

Szia csajszi és többiek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 18. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 18. péntek 07:44

Jo reggel mindenkinek!
Akkor csinalok kavet, felporgetost egy utolso hajrara penteken.

Jo reggel mindenkinek!

Te melyik orszag idojaras elorejelzeset nezed?
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:20

Az ablakon most kinézve, illetve az előrejelzéseket tekintve nem nagyon lesz jó idő.
Az ablakon most kinézve, illetve az előrejelzéseket tekintve nem nagyon lesz jó idő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 09:21

Sziasztok nappalisok!
Loptam integetest Gezatol. ♡-t meg Katjatol.
Hetvegen bringa ido lesz ugy latom. Szerintetek hova erdemes elautiznom, hogy tekerjek egy jot? En most a Velencei-tora gondoltam esetleg.

Hetvegen bringa ido lesz ugy latom. Szerintetek hova erdemes elautiznom, hogy tekerjek egy jot? En most a Velencei-tora gondoltam esetleg.
Az ég áldjon meg Csokicsaj!! Ahol lehet tandemezni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 09:21

Sziasztok nappalisok!

Sziasztok nappalisok!

Jó reggelt!
Szerelem csütörtök és boldogodás?
Hát...mosolygósat akkor

Szerelem csütörtök és boldogodás?

Hát...mosolygósat akkor

Gyere sűrűbben ide a nappaliba! Aki nem kellő tisztelettel beszél a szép és okos hölgyeinkkel azt megetetjük a medvével
(Ez egy válasz Erdeinimfa üzenetére (2020. 09. 15. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 22:31

Kisse tanacstalanul idepofatlankodom...
Van egy ferfi (?), akivel evekkel ezelott volt egy pocsek talalkam. Azota “zaklat”. Itt is. Allitasa szerint ismer itt valakit es ki fog tiltatni. Megteheti?
Van egy ferfi (?), akivel evekkel ezelott volt egy pocsek talalkam. Azota “zaklat”. Itt is. Allitasa szerint ismer itt valakit es ki fog tiltatni. Megteheti?
Jó reggelt! Akkor csapassuk azt a szerelmetes-csütörtöki-mindenkinek-jár-a-boldogság kávét!
Az üzenetem első része poén,a második része nem.Rádfér már egy kis boldogság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 18:53

De ti foglaltak vagytok. Hat hol tudnek en veletek estenkent jokat beszelgetni?

De ti foglaltak vagytok. Hat hol tudnek en veletek estenkent jokat beszelgetni?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 09. 16. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 17:46

Szia Édesség! Eddíg is tudhattad volna,hogy vannak! Pl. Mi Crazy-vel,akik őszintén örülünk a "jókedvednek"!!!