A reggeli kávé mindíg meztelen. Vagy nem? Rosszul időzítek

Szia Drága,
Nyilvános helyre megyünk, szal ruhában leszünk.
Ha lesz meztelenség, holnap kávékor elmesélem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 12:01
Nyilvános helyre megyünk, szal ruhában leszünk.

Ha lesz meztelenség, holnap kávékor elmesélem

Törölt felhasználó (4389762)

Wow. Irigykedem. Kávé meztelenül, az már 2 jó dolog.....
Wow. Irigykedem. Kávé meztelenül, az már 2 jó dolog.....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 07:07

Sziasztok ♡♡♡
Cséntek van, kitartás
After, sajnálom, hogy nem jött össze a randid, pedig én is vártam a szerdádat
Ma nekünk lesz kávézós randi, kíváncsi vagyok. Még sose voltunk ilyen találkozón
Cséntek van, kitartás

Ma nekünk lesz kávézós randi, kíváncsi vagyok. Még sose voltunk ilyen találkozón

Drukkolok. Majd mesélj.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 07:43

Jó reggelt nappalisok. Úgy tűnik be indult ez a randi téma. . . nekem a hétvége lesz izgalmas
Sok sikert hát mindenkinek

Viszont jó a humorod és nem vagy sértődős.
Üdv a nappalinkban.
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 08:43

Üdv a nappalinkban.

Jó reggelt ma is ...
Zavarnak a gyerekjátékok ? Én szeretem a játékokat.... és ha mindig felállna elszédülnék és fájdalmas is lenne.... :P
Zavarnak a gyerekjátékok ? Én szeretem a játékokat.... és ha mindig felállna elszédülnék és fájdalmas is lenne.... :P
Szia,
De rég hallottam...
Szomorú-szép emlékek, köszi ♡♡♡ (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 08:51
De rég hallottam...
Szomorú-szép emlékek, köszi ♡♡♡ (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok és mindenkinek nagyon szép napot itt a nappaliban és azon kívül is
Már csak egy nap és élvezhetjük a hétvégét akinek pedig nem ő élvezze azt a napot nagyon amit érte nyújtanak
Mert a pihenés kikapcsolódás kell
Jöjjön egy régi kedvenc
https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk
Ja és Katja és Csokicsajnak nagyon drukkolok
Hozzon szerencsét Andy Warhol és Prince kettőse
Már csak egy nap és élvezhetjük a hétvégét akinek pedig nem ő élvezze azt a napot nagyon amit érte nyújtanak
Jöjjön egy régi kedvenc

Sziasztok és mindenkinek nagyon szép napot itt a nappaliban és azon kívül is
Jöjjön egy régi kedvenc
Jöjjön egy régi kedvenc

Vannak krampuszok! csak 20e ft egy óra náluk
DDDD
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 07. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 11:02

Pokolban??
Ott krampuszok vannak,olyanokkal meg itt nem találkoztam...
Ott krampuszok vannak,olyanokkal meg itt nem találkoztam...

Jó reggelt ma is ...
Zavarnak a gyerekjátékok ? Én szeretem a játékokat.... és ha mindig felállna elszédülnék és fájdalmas is lenne.... :P (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 12:11
Zavarnak a gyerekjátékok ? Én szeretem a játékokat.... és ha mindig felállna elszédülnék és fájdalmas is lenne.... :P (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jók a képeid az adatlapodon. Az egyiken látszik sok gyerekjáték, a másikon meg, hogy nem áll fel. Szóval egyetértek, tényleg pokol a sok h..... miatt.
Szervusztok kispajtások
Én egyből megtartom ma a pénteket is
Majd jól szorítok mindenkinek,Katjáéknak mára,Rixynek meg hétvégére.A kávé része nekem is meglesz,már csak a többit kell összehoznom..majd randizok az asszonykámmal

Én egyből megtartom ma a pénteket is

Majd jól szorítok mindenkinek,Katjáéknak mára,Rixynek meg hétvégére.A kávé része nekem is meglesz,már csak a többit kell összehoznom..majd randizok az asszonykámmal

Hűha, csak most olvastam az elmúlt napok történéseit. Sajnálom, hogy nem jött össze amit szerettél volna. De biztos hogy ezért oda kell csapni embereknek, akiknek volt bátorságuk képet kirakni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 12:11

Jók a képeid az adatlapodon. Az egyiken látszik sok gyerekjáték, a másikon meg, hogy nem áll fel. Szóval egyetértek, tényleg pokol a sok h..... miatt.
Jó reggelt nappalisok. Úgy tűnik be indult ez a randi téma. . . nekem a hétvége lesz izgalmas

Sziasztok ♡♡♡
Cséntek van, kitartás
Cséntek van, kitartás

A "Mi volt tegnap este?!" -ben vártam volna egy kellemes bejegyzést tőled... Biztos így kell lennie, csak olyan nem jó, hogy nem tudni miért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 11:43

Sziasztok!
Elmarad az izgalom. Fárasztanak némelyek, nem ismerkedem csak értelmesekkel.
Elmarad az izgalom. Fárasztanak némelyek, nem ismerkedem csak értelmesekkel.
Jó reggelt!
Köszi a tegnapi helytállást Crazy, korábban kezdtem dolgozni, mint ahogy a kávé lefőtt.
Csénteki napindító kávé bekészítve.
Köszi a tegnapi helytállást Crazy, korábban kezdtem dolgozni, mint ahogy a kávé lefőtt.
Csénteki napindító kávé bekészítve.
Szeva Crazy,ne is mondd!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 07. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A beöntést kihagytad...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 07. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 18:02

Kiveszőben az udvarlás,ugye? Pedig a legtisztább út,ha egy pasi szeretne "valamit". De mit várhatsz,hisz én pl. agybajt kapok,mikor előkerülnek ezek a témakörök: önszopás,ki nyeli le a sajátját,punciba vagy seggbe(nem popsiba!)..stb

Kiveszőben az udvarlás,ugye? Pedig a legtisztább út,ha egy pasi szeretne "valamit". De mit várhatsz,hisz én pl. agybajt kapok,mikor előkerülnek ezek a témakörök: önszopás,ki nyeli le a sajátját,punciba vagy seggbe(nem popsiba!)..stb
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 16:53

Nem az bánt, hogy nincs randi. Az rossz, hogy ennyire gázos a felhozatal. Ha nem állsz elsőfokú nemi készültségben, akkor már pofavizitre sem hajlandó a másik fél. Szerintem ez bunkóság. Találkozzon vele, akinek két anyja van.

Az a "gyerek meg nem normális ",egyik kedvenc előadómat idézve, aki nem hajlandó Veled pofavizitre...
Kellemes társaság vagy,tünemény megjelenéssel meg miegymás.Úgy kell neki.
Voltak csajszik akikkel szívesen összeültem egy kis csevejre is,szex nélkül,de Múzsákból is hiány van jelenleg...
Majd ha járok a fácános felé balra,akkor jól körbeudvarollak,meg este nyomok egy szerenádot az ablakod alatt

Voltak csajszik akikkel szívesen összeültem egy kis csevejre is,szex nélkül,de Múzsákból is hiány van jelenleg...
Majd ha járok a fácános felé balra,akkor jól körbeudvarollak,meg este nyomok egy szerenádot az ablakod alatt

Nem az bánt, hogy nincs randi. Az rossz, hogy ennyire gázos a felhozatal. Ha nem állsz elsőfokú nemi készültségben, akkor már pofavizitre sem hajlandó a másik fél. Szerintem ez bunkóság. Találkozzon vele, akinek két anyja van.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 07. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 15:30

Szia Édesség,helló nappali! Sajnállak az elmaradt randi miatt,de azért ne mentolosodjon el a Csoki!