Huh húzós hét volt mos értem haza a melóból . . . .ismét. . . .

Mondjuk, hogy elfáradt a lábam és leülök mostmár. Nemtudom egyébként mennyi rosszalkodásért mennyi sarokban állás jár.
Csak a türelmem fogy... de nem szeretnék hasonulni a dilisekhez. Én ilyen-olyan okból, de valós élmények megélésére jöttem az oldalra. De tényleg kezd elmenni a kedvem az egésztől. Ennyi hazudozást és lekezelést még életemben nem tapasztaltam eddig. A vicc az, hogy a valós életben azok, akik itt arcoskodnak, azok hozzám sem mernének szólni valszeg....
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 09. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 16:27

Valamilyen szinten mindenki hibbant! Ez csak nézőpont kérdése :P
Másrészt ezt a világot normálisan el lehet viselni ?
)))

Szeva Kutyu!
Hagyjuk a sarkokat ...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 09. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 15:37
Hagyjuk a sarkokat ...

Sziasztok! Szeva Crazy! Valdd be ott engedted el a sarokbanállós fantáziát,mikor felötlött benned,csak egymás mögött fértek el Öcsyvel!

Oké, elment a kedvem a saroktól
Irda szólj, ha letelt a bünti. Mi nem tudhatjuk, mennyit rosszalkodtál
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 09. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 15:37

Sziasztok! Szeva Crazy! Valdd be ott engedted el a sarokbanállós fantáziát,mikor felötlött benned,csak egymás mögött fértek el Öcsyvel!

Valamilyen szinten mindenki hibbant! Ez csak nézőpont kérdése :P
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 14:41

Törölt felhasználó (4389762)

Ugye nem vagy hibbant?

Ugye nem vagy hibbant?
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 09. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a hold sötét oldaláról jöttem.... :P
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 09. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Te tényleg a pokeszban vagy akkor
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:48

Jó reggelt mindenkinek ezen a pokoli pénteken !
Pokoli sok a munka és pokoli kevés az idő...
Van itt minden ... randi , kávé, sarokban állás, kémia, nekem meg a rossz autók jutnak ....

Van itt minden ... randi , kávé, sarokban állás, kémia, nekem meg a rossz autók jutnak ....

Jó reggelt mindenkinek ezen a pokoli pénteken !

Jó reggelt mindenkinek.
Ez a kémia érdekes dolog, mert jórészt a számomra vonzó külső adottságokon múlik. Ehhez jön a férfi hangja és testillata. A baj az, hogy utána az agyam is belép a dologba. Tehát egy szex összejöhet jó kémiával, de a többi már kétséges, ha nem fog meg az egyénisége is. Én így működöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 07:58

Ez a kémia érdekes dolog, mert jórészt a számomra vonzó külső adottságokon múlik. Ehhez jön a férfi hangja és testillata. A baj az, hogy utána az agyam is belép a dologba. Tehát egy szex összejöhet jó kémiával, de a többi már kétséges, ha nem fog meg az egyénisége is. Én így működöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Jó reggelt. Nem éppen kipihenve de annál nagyobb lendülettel péntek. Ez a kémia dolog olyan érdekes. Milyen százalékban találjátok el, hogy működik e? A sarokba mellettem van mindig hely, de beszélgetni ott nem szabad csak muotgatni
Jó reggelt!
Ma pihisen,nincs meló,gyakorló pénteket tartottam tegnap.
Irda,ment egy kis energia,szorítsd a hónod alá
A sarokban állás nekem is piszkálta a fantáziámat...
Vegyészként mindig müxik a kémia nálam
Hosszabb csevegés,ismerkedés után szerintem jó eséllyel rá lehet érezni,be szokott jönni.
Örülök a sikeres Katja randinak,még sok ilyent
Elképzeltem hogy csillognak azok a hatalmas gyönyörű szemek..hmm...
Rixy, biztosan minden oké lesz
Ma pihisen,nincs meló,gyakorló pénteket tartottam tegnap.
Irda,ment egy kis energia,szorítsd a hónod alá

A sarokban állás nekem is piszkálta a fantáziámat...

Vegyészként mindig müxik a kémia nálam

Örülök a sikeres Katja randinak,még sok ilyent

Elképzeltem hogy csillognak azok a hatalmas gyönyörű szemek..hmm...
Rixy, biztosan minden oké lesz

Sziasztok nappalisok szép napot mindenkinek
Ma még egy nagy levegővel végignyomjuk a melót és utána jöhet a megérdemelt pihenés
Akinek kell annak még csuriban tartom az ujjam és sok szerencsét neki
Katja örülök h bejött a találka majd mesélhetnél kicsit ha lehet
https://www.youtube.com/watch?v=68dS54yPsVU
Ma még egy nagy levegővel végignyomjuk a melót és utána jöhet a megérdemelt pihenés
Akinek kell annak még csuriban tartom az ujjam és sok szerencsét neki
Katja örülök h bejött a találka majd mesélhetnél kicsit ha lehet

https://www.youtube.com/watch?v=68dS54yPsVU
Jó reggelt. Nem éppen kipihenve de annál nagyobb lendülettel péntek. Ez a kémia dolog olyan érdekes. Milyen százalékban találjátok el, hogy működik e? A sarokba mellettem van mindig hely, de beszélgetni ott nem szabad csak muotgatni
JóReggelt ♡♡
Tökjó randink volt tegnap. Volt kémia és meztelenkedés
Hasonló jókat hétvégére neked is Rixy!
Tökjó randink volt tegnap. Volt kémia és meztelenkedés

Hasonló jókat hétvégére neked is Rixy!

Köszönöm a drukkolást, persze a Csokicsajnak is. Ha csak a kémia nem basz oda, nem lesz gond . .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 08:12

Szervusztok kispajtások
Én egyből megtartom ma a pénteket is
Majd jól szorítok mindenkinek,Katjáéknak mára,Rixynek meg hétvégére.A kávé része nekem is meglesz,már csak a többit kell összehoznom..majd randizok az asszonykámmal

Én egyből megtartom ma a pénteket is

Majd jól szorítok mindenkinek,Katjáéknak mára,Rixynek meg hétvégére.A kávé része nekem is meglesz,már csak a többit kell összehoznom..majd randizok az asszonykámmal

Jó reggelt és teát mindenkinek
Hű, micsoda forgalom volt tegnap itt a nappaliban

Hű, micsoda forgalom volt tegnap itt a nappaliban

Egész napos Ballószög? Az a Navke rendezvény?
Bíztunk benne, hogy jó okod van a távollétre
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 13:37
Bíztunk benne, hogy jó okod van a távollétre

Törölt felhasználó (4382602)

Már térdelek is a sarokba, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem, pedig hiányoztatok ám, meg meséltem volna is de na vagy offline vagy online, egyszerre nem megy a kettő mert nekisétálok a falnak telefonnal a kezemben
De itten izgi randik is voltak ám, sima kávézós is meg amiben majdnem ittunk kávét
A szauna nekem se fekszik, de ha lesz egésznapos ballószög arra megyünk
LAssan fogy a kávém és gyűlik a munka...megyek mert holnap péntek...és ha péntek, akkor...

Jó reggelt! Kihírdetem a pénteket! Ellenkezni felesleges!
Azt hiszem én életemben először sarokba akarok állni
Azt hiszem én életemben először sarokba akarok állni