Valamilyen szinten mindenki hibbant! Ez csak nézőpont kérdése :P
Másrészt ezt a világot normálisan el lehet viselni ?
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 14:41

Másrészt ezt a világot normálisan el lehet viselni ?

Törölt felhasználó (4389762)

Ugye nem vagy hibbant?

Sziasztok! Szeva Crazy! Valdd be ott engedted el a sarokbanállós fantáziát,mikor felötlött benned,csak egymás mögött fértek el Öcsyvel!

Ugye nem vagy hibbant?
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 09. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a hold sötét oldaláról jöttem.... :P
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 09. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Te tényleg a pokeszban vagy akkor
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:48

Jó reggelt mindenkinek ezen a pokoli pénteken !
Pokoli sok a munka és pokoli kevés az idő...
Van itt minden ... randi , kávé, sarokban állás, kémia, nekem meg a rossz autók jutnak ....

Van itt minden ... randi , kávé, sarokban állás, kémia, nekem meg a rossz autók jutnak ....

Jó reggelt mindenkinek ezen a pokoli pénteken !

Jó reggelt mindenkinek.
Ez a kémia érdekes dolog, mert jórészt a számomra vonzó külső adottságokon múlik. Ehhez jön a férfi hangja és testillata. A baj az, hogy utána az agyam is belép a dologba. Tehát egy szex összejöhet jó kémiával, de a többi már kétséges, ha nem fog meg az egyénisége is. Én így működöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 07:58

Ez a kémia érdekes dolog, mert jórészt a számomra vonzó külső adottságokon múlik. Ehhez jön a férfi hangja és testillata. A baj az, hogy utána az agyam is belép a dologba. Tehát egy szex összejöhet jó kémiával, de a többi már kétséges, ha nem fog meg az egyénisége is. Én így működöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Jó reggelt. Nem éppen kipihenve de annál nagyobb lendülettel péntek. Ez a kémia dolog olyan érdekes. Milyen százalékban találjátok el, hogy működik e? A sarokba mellettem van mindig hely, de beszélgetni ott nem szabad csak muotgatni
Jó reggelt!
Ma pihisen,nincs meló,gyakorló pénteket tartottam tegnap.
Irda,ment egy kis energia,szorítsd a hónod alá
A sarokban állás nekem is piszkálta a fantáziámat...
Vegyészként mindig müxik a kémia nálam
Hosszabb csevegés,ismerkedés után szerintem jó eséllyel rá lehet érezni,be szokott jönni.
Örülök a sikeres Katja randinak,még sok ilyent
Elképzeltem hogy csillognak azok a hatalmas gyönyörű szemek..hmm...
Rixy, biztosan minden oké lesz
Ma pihisen,nincs meló,gyakorló pénteket tartottam tegnap.
Irda,ment egy kis energia,szorítsd a hónod alá

A sarokban állás nekem is piszkálta a fantáziámat...

Vegyészként mindig müxik a kémia nálam

Örülök a sikeres Katja randinak,még sok ilyent

Elképzeltem hogy csillognak azok a hatalmas gyönyörű szemek..hmm...
Rixy, biztosan minden oké lesz

Sziasztok nappalisok szép napot mindenkinek
Ma még egy nagy levegővel végignyomjuk a melót és utána jöhet a megérdemelt pihenés
Akinek kell annak még csuriban tartom az ujjam és sok szerencsét neki
Katja örülök h bejött a találka majd mesélhetnél kicsit ha lehet
https://www.youtube.com/watch?v=68dS54yPsVU
Ma még egy nagy levegővel végignyomjuk a melót és utána jöhet a megérdemelt pihenés
Akinek kell annak még csuriban tartom az ujjam és sok szerencsét neki
Katja örülök h bejött a találka majd mesélhetnél kicsit ha lehet

https://www.youtube.com/watch?v=68dS54yPsVU
Jó reggelt. Nem éppen kipihenve de annál nagyobb lendülettel péntek. Ez a kémia dolog olyan érdekes. Milyen százalékban találjátok el, hogy működik e? A sarokba mellettem van mindig hely, de beszélgetni ott nem szabad csak muotgatni
JóReggelt ♡♡
Tökjó randink volt tegnap. Volt kémia és meztelenkedés
Hasonló jókat hétvégére neked is Rixy!
Tökjó randink volt tegnap. Volt kémia és meztelenkedés

Hasonló jókat hétvégére neked is Rixy!

Köszönöm a drukkolást, persze a Csokicsajnak is. Ha csak a kémia nem basz oda, nem lesz gond . .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 08:12

Szervusztok kispajtások
Én egyből megtartom ma a pénteket is
Majd jól szorítok mindenkinek,Katjáéknak mára,Rixynek meg hétvégére.A kávé része nekem is meglesz,már csak a többit kell összehoznom..majd randizok az asszonykámmal

Én egyből megtartom ma a pénteket is

Majd jól szorítok mindenkinek,Katjáéknak mára,Rixynek meg hétvégére.A kávé része nekem is meglesz,már csak a többit kell összehoznom..majd randizok az asszonykámmal

Jó reggelt és teát mindenkinek
Hű, micsoda forgalom volt tegnap itt a nappaliban

Hű, micsoda forgalom volt tegnap itt a nappaliban

Egész napos Ballószög? Az a Navke rendezvény?
Bíztunk benne, hogy jó okod van a távollétre
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 13:37
Bíztunk benne, hogy jó okod van a távollétre

Már térdelek is a sarokba, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem, pedig hiányoztatok ám, meg meséltem volna is de na vagy offline vagy online, egyszerre nem megy a kettő mert nekisétálok a falnak telefonnal a kezemben
De itten izgi randik is voltak ám, sima kávézós is meg amiben majdnem ittunk kávét
A szauna nekem se fekszik, de ha lesz egésznapos ballószög arra megyünk
LAssan fogy a kávém és gyűlik a munka...megyek mert holnap péntek...és ha péntek, akkor...

Jó reggelt! Kihírdetem a pénteket! Ellenkezni felesleges!
Azt hiszem én életemben először sarokba akarok állni
Azt hiszem én életemben először sarokba akarok állni

Örülünk hogy ismét látunk,annak meg főleg hogy izgin telt
Gyorsan pénteket
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 13:37

Gyorsan pénteket

Már térdelek is a sarokba, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem, pedig hiányoztatok ám, meg meséltem volna is de na vagy offline vagy online, egyszerre nem megy a kettő mert nekisétálok a falnak telefonnal a kezemben
De itten izgi randik is voltak ám, sima kávézós is meg amiben majdnem ittunk kávét
LAssan fogy a kávém és gyűlik a munka...megyek mert holnap péntek...és ha péntek, akkor...

Hát na...úgy igen..
Nekem retro "bádogbögrém" van kávésnak,szerintem az sem porcelán
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 14:01

Nekem retro "bádogbögrém" van kávésnak,szerintem az sem porcelán

Az én kávémon van. Csodás porcelán(nak néz ki, de szerintem nem az
)

Az én kávémon van. Csodás porcelán(nak néz ki, de szerintem nem az
)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem tudom....az kávémon sosincs ruha,bármikor iszom
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)