Jó reggelit!
Szép napra ébredtünk....

Szép napra ébredtünk....
Jó reggelt!
Jaajj de péntekem van...#kampósbotosöregszmájli..
Vidám napot
Jaajj de péntekem van...#kampósbotosöregszmájli..
Vidám napot

Jó reggelt! Péntek

Hát ha azt akarod, hogy hányjak...
Nálam más szempontok játszanak. Persze nem árulom el mik, mert úgy csalhatnál.
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 11:40
Nálam más szempontok játszanak. Persze nem árulom el mik, mert úgy csalhatnál.

áháááá ! Pályázat ! Akkkor tudom mi a tender elnyerésének titka !!! Úgy kell aláírni, hogy M.Lölőőőő
DDD

áháááá ! Pályázat ! Akkkor tudom mi a tender elnyerésének titka !!! Úgy kell aláírni, hogy M.Lölőőőő
DDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 10:40

Törölt felhasználó (4389762)

Azt mindig a zsűri dönti el. Egyéb jó tulajdonságokkal is lehet plusz pontokat szerezni a zsürinél. De a pályázatot szükséges írásban benyújtani.

Azt mindig a zsűri dönti el. Egyéb jó tulajdonságokkal is lehet plusz pontokat szerezni a zsürinél. De a pályázatot szükséges írásban benyújtani.
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 15. csütörtök 09:49

Jó reggelt mindenkinek a vizes pokolban...
)))
Kávét kérek szépen én is .... Zene óriásiiiiiii! Nekem most háttérben a Dallas megy a tvben.... várnak rám az olajos motorok....
Kár hogy nem vagyok túl szegszi..... :P

Kávét kérek szépen én is .... Zene óriásiiiiiii! Nekem most háttérben a Dallas megy a tvben.... várnak rám az olajos motorok....
Jó reggelt mindenkinek a vizes pokolban...
)))

Sziasztok Fiúk!
Nekem jöhet a kv és a zene is.
Még szombaton is munka lesz, de majd jövő hét végén kipihenem magam. Addig jó lenne találni egy szexi szeretőt....

Nekem jöhet a kv és a zene is.
Még szombaton is munka lesz, de majd jövő hét végén kipihenem magam. Addig jó lenne találni egy szexi szeretőt....

Sziasztok mindenkinek szép reggelt és napot
Bekukucskálok csak egy kicsit mert utána indul a meló
Egy Gézázás
Mindenkinek egy kis felvidítós zene
https://www.youtube.com/watch?v=WYekSotyFpA
Bekukucskálok csak egy kicsit mert utána indul a meló

Egy Gézázás

Mindenkinek egy kis felvidítós zene

https://www.youtube.com/watch?v=WYekSotyFpA
Jó reggelt
Az erő még mindig csak ébredezős módban nálam..

Az erő még mindig csak ébredezős módban nálam..

Jó reggelt! Kávé rajtra készen, várja az ébredő erőt

Szerintem Alex jó arc. Bírom.

Maci, én nem durvulok fájdalmasan. Direkt olyan porszívót vettem, ami a macskát is hagyja aludni
After, tökjó ez a zene, még nem hallottam, köszi! Alexet tudom ki, nekem tetszett az Eurovision zenéje.

After, tökjó ez a zene, még nem hallottam, köszi! Alexet tudom ki, nekem tetszett az Eurovision zenéje.
Köszönöm.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 14. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Igeeeen.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 14. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Erre gondoltál?
ByeAlex Emlékszem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 16:54

ByeAlex Emlékszem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Katja!
Próbáltam belinkelni bye alex emlékszem rád zenéjét, de béna vagyok hozzá. Most nagy kedvencem ez a szám.
Én már pihenek épp és hallgatom az új favorit zenéim....
Próbáltam belinkelni bye alex emlékszem rád zenéjét, de béna vagyok hozzá. Most nagy kedvencem ez a szám.
Én már pihenek épp és hallgatom az új favorit zenéim....
Kézcsók #KedvesKatja
Nagyon szorgalmas és házias vagy
Kösz a bunda tisztítást is,meg azt is hogy nem a hagyományos kiporolós módszerrel végezted
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 16:49

Nagyon szorgalmas és házias vagy

Kösz a bunda tisztítást is,meg azt is hogy nem a hagyományos kiporolós módszerrel végezted

Sziasztok ♡♡
Látom a kávéról lemaradtam. De sebaj, a kandallóban lobog a tűz, a medvebőrt kiporszívóztam, és hagytam nektek behűtött Mimoza Koktélt
Dobjuk fel ezt a fáradt szerdát
Tetasi, ha erre jársz, küldj egy felvidítós zenét Afternek! ♡
Látom a kávéról lemaradtam. De sebaj, a kandallóban lobog a tűz, a medvebőrt kiporszívóztam, és hagytam nektek behűtött Mimoza Koktélt

Szia Katja!
Én már pihenek épp és hallgatom az új favorit zenéim.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 16:49
Én már pihenek épp és hallgatom az új favorit zenéim.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 14. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡

Sziasztok ♡♡

Igen,amúgy tényleg bírom a mézet és édesszájú is vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 11:41

Szuper. Akkor már készítem is. Teszek bele neked mézet is. Azt szeretik a Mackók.