Sziasztok! Korán reggel óta dolgoztam,csak most tudom megosztani veletek a álmomat. Ne higgyetek egy Medvének!!!! Hajótöröröttek szigetén Aftert kényeztettük Crazy-vel. Simik,csókok,nyali..stb. Megegyezünk,elsőként Ő fűzi fel az Édes Puncit és ha elfárad,csere. Így is történt. Várok türelemmel,aztán türelmetlenül,végül szóltam neki. Crazy,most már jöhetnék én??? Rámmordul a Medve:- Még bírom,nem látod? Még bírom!!!
Sziasztok!
Én a hajótörős kávénál maradok,szimpibb mint a tökös
Csajszik,van "úszógumim",mindenki biztonságban lesz..
Remek bulit KedvesKatja,remélem hogy ez összejön már,és ne az utolsó legyen.
A szigeten minden nap buli lesz
Halloween típusú buli,boszis cuccban meg ilyesmi?
Én a hajótörős kávénál maradok,szimpibb mint a tökös
Csajszik,van "úszógumim",mindenki biztonságban lesz..
Remek bulit KedvesKatja,remélem hogy ez összejön már,és ne az utolsó legyen.
A szigeten minden nap buli lesz
Halloween típusú buli,boszis cuccban meg ilyesmi?
A tökös kávét én kihagyom, az a te kezedben áll jól
én meg maradok a teánál.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 31. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 07:53
én meg maradok a teánál.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 31. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt ♡
Egy jó kis tökös kávé mára?
Ma este bulizunk egy utolsót, mert itt megint lehúzzák a redőnyt egy hónapra
Asszem megyünk mi is hajótörni
Jó reggelt mindenkinek
Jóreggelt ♡
Jó reggelt! Kész a kávé, megisszuk es mehetünk is hajótörni
Na megint egy bolond....szerintem ugyanaz a ficko, csak masik reg. Tok beteg. Meg szerencse, hogy a normal eletemben nem ismerek ilyen diliseket....
Ilyen jól nézünk ki-mármint,mi pasik-kocsányon lógó szemekkel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 30. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 20:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 30. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Ez a lelkesedes inspiralo. Szerintem usszunk. Mielobb erjunk a szep szigetunkre. Mar ugy nudiznek ujra...
Ez a lelkesedes inspiralo. Szerintem usszunk. Mielobb erjunk a szep szigetunkre. Mar ugy nudiznek ujra...
"Benne lennék"!
Szeva Kutyu!
Ha tud,ha nem,kimentjük és megmentjük akkor is...
Ha tud,ha nem,kimentjük és megmentjük akkor is...
Nem is az új izgalom a lényeg,hanem az izgalmas partner! Érezni-éreztetni,hogy Jó,hogy Kellesz!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 30. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 16:44
Ugye milyen szuper lenne? Mindig lenne uj izgalom. A fiuk legyenek heterok, de a csajok biszexek. En ezt szeretnem...
Szeva Crazy! Remélem After tud,mert én szívesen kimenteném,de a szívmasszázst és a szájból szájba dolgot csak erotikusan tudnám előadni!
De életre csókolnám,az tuti!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 30. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 16:52
De életre csókolnám,az tuti!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 30. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát After...elképzeltem...
Nem megyünk el nappalisok egy tenger hajóútra?
Mi meg Kutyuval megoldjuk a hajótörést valami tutkó és kannibál mentes szigetnél
Úszni tud mindenki?
Mi meg Kutyuval megoldjuk a hajótörést valami tutkó és kannibál mentes szigetnél
Úszni tud mindenki?
Hát After...elképzeltem...
Úszni tud mindenki?
Úszni tud mindenki?
Ugye milyen szuper lenne? Mindig lenne uj izgalom. A fiuk legyenek heterok, de a csajok biszexek. En ezt szeretnem...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 30. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 11:23
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 30. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Édesség!! Tudtad,hogy erekciót okoznak a buja ötleteid??? Elég izgalmas elképzelni ezt a szitut!!
De fiú részről csak heteró alapon.( ugye,srácok??)
Szia Édesség!! Tudtad,hogy erekciót okoznak a buja ötleteid??? Elég izgalmas elképzelni ezt a szitut!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 30. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 10:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 30. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Kutyu!
Koszi a kavet...Elhetnenk egy ilyen nagy kozossegben egyutt. Sok ffi es no, mindenki mindenki parja stb. Na milyen lenne?
Koszi a kavet...Elhetnenk egy ilyen nagy kozossegben egyutt. Sok ffi es no, mindenki mindenki parja stb. Na milyen lenne?
Szia Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 30. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 06:44
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 30. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt,sziasztok! Egye fene,főzöm én a kávét! Hogy a krdveteket meghozzam,tettem oda tejszínhabot és mézet is. Fogyasszátok akár huncutul is!
Jó reggelt,sziasztok! Egye fene,főzöm én a kávét! Hogy a krdveteket meghozzam,tettem oda tejszínhabot és mézet is. Fogyasszátok akár huncutul is!
Mégegy kézcsók
Többiek nem kapnak már ..
Mindenkivel oké minden?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Többiek nem kapnak már ..
Mindenkivel oké minden?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

GG-ufsz

Axel0123
Katerina U