Se punci,se kávé..

Jó reggelt,lendületes hetet!
Ha maradt puncis kávé,az jöhet nekem is

Ha maradt puncis kávé,az jöhet nekem is

Ez a szerelem sztori nekem se ütött be. Lehet túl egyszerű vagyok. Akivel jól érzem magam azzal vagyok. És ez tart amíg tart. Most számolnom kellett, 20 éve jók vagyunk.
A tökös kávé hidegen hagyott, de ha van puncis is akkor kérek egy habosat. El-el nyalogatom délelőtt
A tökös kávé hidegen hagyott, de ha van puncis is akkor kérek egy habosat. El-el nyalogatom délelőtt

Jó reggelt! Kávé, tea, aprósüti. Azoknak akik itt vannak és azoknak akik már elmentek.
Szia Crazy!
Hogy telik a vasarnap? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 01. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy telik a vasarnap? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 01. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez becsülendő. Én is így tettem.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 11. 01. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 01. vasárnap 07:53

De jó is lenne . . de sajnos nem így működik. .. Ő szerelmes lett, én viszont nem. Hülyíteni szintén nem fogom .. tehát szépen haza vittem. . .

Na. Mar megint....Mindenki beled szeret? Erdekes.
Nem lenne erdemes megbecsulnod azokat, akik hajlandoak megprobalni megfelelni neked? Meg az is lehet, hogy megszeretned, ha hagynal idot magadnak erre. Szerinted? (Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 11. 01. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 01. vasárnap 07:53
Nem lenne erdemes megbecsulnod azokat, akik hajlandoak megprobalni megfelelni neked? Meg az is lehet, hogy megszeretned, ha hagynal idot magadnak erre. Szerinted? (Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 11. 01. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)

De jó is lenne . . de sajnos nem így működik. .. Ő szerelmes lett, én viszont nem. Hülyíteni szintén nem fogom .. tehát szépen haza vittem. . .

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 31. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 21:08

Törölt felhasználó (4389762)

Szuper. Becsuld meg, aki igy ragaszkodik hozzad es aki a magas elvarasaidnak is sikeresen meg tud felelni. Szerintem el se engedd tobbet.

Jó reggelt teát főztem, kávét is kaphattok, de az lehet pocsék lesz, mert nem értek hozzá. . . .

Reggelt!
Boldog tököt mindenkinek

Boldog tököt mindenkinek

Szuper. Becsuld meg, aki igy ragaszkodik hozzad es aki a magas elvarasaidnak is sikeresen meg tud felelni. Szerintem el se engedd tobbet.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 10. 31. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 20:07

Is is
, nálam volt, miközben én dolgozni jártam egy kipihent éhes nő várt minden könyörülettől mentesen . . .

Is is
, nálam volt, miközben én dolgozni jártam egy kipihent éhes nő várt minden könyörülettől mentesen . . .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 31. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 19:35

Hát..nahát Rixy..ez jó hír
#Örvendős
Három hétig tartott vagy úgy ki lettél facsarva hogy addig tartott talpra állni?
Írtam egy csomó mindent,oszt nem ment el..
#Örvendős

Három hétig tartott vagy úgy ki lettél facsarva hogy addig tartott talpra állni?

Hát..nahát Rixy..ez jó hír
#Örvendős
#Örvendős

Igaza van a medvének nem volt béna. Főleg ha te kezeled
mi (én) inkább erre gondoltam nem a töklámpásra. .
Kívánok egy nagyon jó bulit nektek estére.
Utólag is köszönöm a randi jókívánságokat. Be jött. . .
Ezért is tűntem el, 3 hétig tartott az első randi, még ide sem volt időm beugrani
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 31. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 15:52

Kívánok egy nagyon jó bulit nektek estére.

Utólag is köszönöm a randi jókívánságokat. Be jött. . .

Jajjmár...
Én a tököst belevalónak gondoltam, a mai napra milyen más jelzőt...?
Ok, béna volt :(
Jajj,dehogy volt béna,csak ugye inkább máshol járt az agyunk
Faragtál tököt?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 31. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 15:52

Faragtál tököt?

Jajjmár...
Jajjmár...
Sziasztok! Korán reggel óta dolgoztam,csak most tudom megosztani veletek a álmomat. Ne higgyetek egy Medvének!!!! Hajótöröröttek szigetén Aftert kényeztettük Crazy-vel. Simik,csókok,nyali..stb. Megegyezünk,elsőként Ő fűzi fel az Édes Puncit és ha elfárad,csere. Így is történt. Várok türelemmel,aztán türelmetlenül,végül szóltam neki. Crazy,most már jöhetnék én??? Rámmordul a Medve:- Még bírom,nem látod? Még bírom!!!

Sziasztok!
Én a hajótörős kávénál maradok,szimpibb mint a tökös
Csajszik,van "úszógumim",mindenki biztonságban lesz..
Remek bulit KedvesKatja,remélem hogy ez összejön már,és ne az utolsó legyen.
A szigeten minden nap buli lesz
Halloween típusú buli,boszis cuccban meg ilyesmi?

Én a hajótörős kávénál maradok,szimpibb mint a tökös

Csajszik,van "úszógumim",mindenki biztonságban lesz..

Remek bulit KedvesKatja,remélem hogy ez összejön már,és ne az utolsó legyen.

A szigeten minden nap buli lesz

Halloween típusú buli,boszis cuccban meg ilyesmi?
A tökös kávét én kihagyom, az a te kezedben áll jól
én meg maradok a teánál.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 10. 31. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 07:53

Jóreggelt ♡
Egy jó kis tökös kávé mára?
Ma este bulizunk egy utolsót, mert itt megint lehúzzák a redőnyt egy hónapra
Asszem megyünk mi is hajótörni
Egy jó kis tökös kávé mára?

Ma este bulizunk egy utolsót, mert itt megint lehúzzák a redőnyt egy hónapra

Asszem megyünk mi is hajótörni