Csak ilyenek papolnak, másoknak...
Szeva!
Hát..hogy egy netes mémet idézzek..:"Baszok én rá,csak ne tapossa le a kukoricámat"
Hát..hogy egy netes mémet idézzek..:"Baszok én rá,csak ne tapossa le a kukoricámat"
Halihó! Mit szóltok az amerikai választásokhoz? Tombol a demokrácia az agyfékeknél...
Azok a szemek is megérdemlik a világbajnok jelzőt....
Nem volt nagy keletje a poginak,dobostortával pedig nem fogok szórakozni, inkább főzök kávét meg páleszt
Nem volt nagy keletje a poginak,dobostortával pedig nem fogok szórakozni, inkább főzök kávét meg páleszt
Fasza. Ahányszor idenéztem,bekaptam párat Crazy pogácsájából. Majd jó dagi leszek és végképp nem kellek CsokiCsajnak!
Pedig Ő olyan Szép,hogy szerelmezés közben a világbajnok teste ellenère is a szemeiben merülnèk el!
Pedig Ő olyan Szép,hogy szerelmezés közben a világbajnok teste ellenère is a szemeiben merülnèk el!
Sziasztok! Kár a hiányzókért,de legalább több pogi jut!
Szia csajszi
Sajna nem,remélem hogy nem kapott el ő is valami nyavaját...legutóbbi infóm hogy buliba készülnek.Lehet hogy olyan jól sikerült hogy elállt a szava is..
Sajna nem,remélem hogy nem kapott el ő is valami nyavaját...legutóbbi infóm hogy buliba készülnek.Lehet hogy olyan jól sikerült hogy elállt a szava is..
Jo reggelt Macko!
A pogid isteni...
Katjaekrol tudsz valamit? Nagyon elvesztek...:-(
A pogid isteni...
Katjaekrol tudsz valamit? Nagyon elvesztek...:-(
Lendületes csuda napot!
Sütöttem pogácsát,tess.
Sütöttem pogácsát,tess.
Remélem hogy nem
Nappaliba este is lehet ám jönni,csak a neve az..biztosan elfelejtették
Nappaliba este is lehet ám jönni,csak a neve az..biztosan elfelejtették
Hos lovagom. Kicsit elfogultnak tunsz...
Ures a nappali. Mindenki Covidos? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 11. 10. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ures a nappali. Mindenki Covidos? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 11. 10. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Dilis fickó? Az ugye az Igazmondó szinonímája??
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 10. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 10. kedd 15:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 10. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Dilis ficko.
Dilis ficko.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 11. 10. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 10. kedd 15:02
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 11. 10. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia After! Nem médiumok,én híresztelem mindenfelé,hogy Jó Csaj vagy!!
Szia After! Nem médiumok,én híresztelem mindenfelé,hogy Jó Csaj vagy!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 10. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 10. kedd 11:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 10. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Azt irjak szep vagyok. Biztos mediumok mind....
Egyszer én is benéztem vhová és lerohantak sablondumákkal.Tetszik a profilod és tsa..nem volt kitöltve...
Azt irjak szep vagyok. Biztos mediumok mind....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 10. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 10. kedd 10:15
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 10. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia csajszi
Hát igazad van...vagy érzik a ragyogásod+kisugárzásod
Oszt mit írnak?"úúúgy bejössz hogy csak na?"
Szia csajszi
Jo reggelit!
Tegnap felkeveredtem egy masik oldalra. Meg kepem sincs fent, se kitoltott adatlapom, de mar van vagy 70 levelem. Kesz vicc. Igenytelen szerintem irni valakinek, akirol semmi nincs fent.
Tegnap felkeveredtem egy masik oldalra. Meg kepem sincs fent, se kitoltott adatlapom, de mar van vagy 70 levelem. Kesz vicc. Igenytelen szerintem irni valakinek, akirol semmi nincs fent.
Csodálatos szép reggelt
Mostmar kávé mellé kakaót is gyártottam..
Aztán After,jönnek a fantáziás kakaózni vágyó fickók?
Mostmar kávé mellé kakaót is gyártottam..
Aztán After,jönnek a fantáziás kakaózni vágyó fickók?
Mar meggyogyultam. Nem kell tea. Johetnek a fantaziadus ferfiak. Levekeket a postaladamba kerem kuldeni. Valogatni fogok es a legjobb otletet egyutt megvalositjuk.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 19:48
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Bekukucskas
Valóban szimpi After kakózási fantáziája
El is állt a szeva mindenkinek
Én hülye meg teával traktáltam...
Valóban szimpi After kakózási fantáziája
El is állt a szeva mindenkinek
Én hülye meg teával traktáltam...

GG-ufsz

szörp
Shannon