Inkabb most palinkat kerek. Vegyigyumi...

Jo reggelt Fiuk!
Ezen a masik oldalon barangolva belefutottam jo par alletkerti lakoba. Ohh. Itt mar ismerem a bolondokat, ott uj bolondokra leltem....
Ezen a masik oldalon barangolva belefutottam jo par alletkerti lakoba. Ohh. Itt mar ismerem a bolondokat, ott uj bolondokra leltem....

Jó reggelt! Ez a hétvége elég visszavonulósra sikerült. Csak a kávéért jött mindenki biztos, ezért főztem frisset az új hét tiszteletére.
Szép napot!
Szép napot!
Nagyon máshol van mindenki...
Remélem nincs betegség senkinél.
Hoztam lázmérőt,biztos ami biztos
Remélem nincs betegség senkinél.
Hoztam lázmérőt,biztos ami biztos

Jó reggelt,jó reggelt
Éljenek a barátságok meg az extrák,az összebújás is
Egész kellemes a kislány a mai vidiben,még a mosolya is bejövős

Éljenek a barátságok meg az extrák,az összebújás is

Egész kellemes a kislány a mai vidiben,még a mosolya is bejövős

Jó reggelt! Készítettem egy barátkozós összebújós kávét.
After ezek szerint fordítva is működik, extrák barátsággal
Még korán van és sötét. Kéne világosodni. Mint a napi videó is mutatja
After ezek szerint fordítva is működik, extrák barátsággal

Még korán van és sötét. Kéne világosodni. Mint a napi videó is mutatja

Jo reggelt!
Akkor anyuval iszom majd, meg a legjobb baratnommel. Ferfit csak havert ismerek, akit sokra tartok. Erdekes, mert szexkapcsolatbol lett jo baratom. Megallapitottuk, hogy nem passzolunk, o erre en arra, de utana is sokat dumaltunk, igy lett baratsag...Kulonos az elet. Jo lenne marlatni vegre egy nekem valo jellemes, egyedulallo fickot, akivel a perverzioink is hasonloak.
Akkor anyuval iszom majd, meg a legjobb baratnommel. Ferfit csak havert ismerek, akit sokra tartok. Erdekes, mert szexkapcsolatbol lett jo baratom. Megallapitottuk, hogy nem passzolunk, o erre en arra, de utana is sokat dumaltunk, igy lett baratsag...Kulonos az elet. Jo lenne marlatni vegre egy nekem valo jellemes, egyedulallo fickot, akivel a perverzioink is hasonloak.

Jó reggelt!
Ez nagy bölcsesség
Szép napot bizony!
Ez nagy bölcsesség

Szép napot bizony!

Jó reggelt! Ha nem is a legdrágább, de minimum megfizethetetlen a kávé amit a számodra fontos emberek társaságában tudsz elfogyasztani.
Szép napot!
Szép napot!
A legtobb kave keseru....Meg en sem ittam. De megkostolnam szivesen 1x.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 13. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 12:24
Törölt felhasználó (4293192)

Azt mondják az a legdrágább. De hogy finom e azt nem tudom. Keserédes

Azt mondják az a legdrágább. De hogy finom e azt nem tudom. Keserédes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 13. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 11:23

Törölt felhasználó (4389762)

Macskaszarosat.

Bögréset..

Macskaszarosat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 13. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 08:09

Törölt felhasználó (4293192)

Én inkább arra lennék kíváncsi hogy vajon a két elnök milyen kávét iszik, így reggelnte.

En is gratulalok neked. Mondjuk nem is vartam mast toled....
)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 11. 13. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 07:59

Jó reggelt! Köszi a kávét, mind megittam ám és főztem, hogy legyen az utánnam érkezőknek.
A nappali már csak ilyen. Feldobunk két szép nőt és két politikust, na kiért nyúlunk elkapni?
Biztos vagyok benne, hogy a párod sem esne le Villy
A hétfői gyakorlati vizsga sikeres volt, majdnem ránk zárta a fürdőt a vírus. A szóbeli hétfőn lesz és eddig úgy néz ki megtartják.
A nappali már csak ilyen. Feldobunk két szép nőt és két politikust, na kiért nyúlunk elkapni?

A hétfői gyakorlati vizsga sikeres volt, majdnem ránk zárta a fürdőt a vírus. A szóbeli hétfőn lesz és eddig úgy néz ki megtartják.
Szeva Öcsy!
Gratula.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 11. 13. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 07:59
Gratula.

Jó reggelt! Köszi a kávét, mind megittam ám és főztem, hogy legyen az utánnam érkezőknek.
Biztos vagyok benne, hogy a párod sem esne le Villy

Most Marco Rosso is tanulhat magyarul

Én pl nem tudnék nem magyar hölgyet elképzelni magam mellett... Esetleg nagyon gyorsan meg kéne tanulnia magyarul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 13. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 08:29
Törölt felhasználó (4389762)

Minek? A magyar ferfiak izgalmasak es nagy atlagban vonzoak is. De eltem kulfoldon es azt kell mondjam, hogy pl.Ausztriaban is komolyabban veszik a parkapcsolataikat es csaladjukat a ferfiak. Volt kint parkapcsolatom, meg ismerkedtem is ott mikor ott tanultam.
Minek? A magyar ferfiak izgalmasak es nagy atlagban vonzoak is. De eltem kulfoldon es azt kell mondjam, hogy pl.Ausztriaban is komolyabban veszik a parkapcsolataikat es csaladjukat a ferfiak. Volt kint parkapcsolatom, meg ismerkedtem is ott mikor ott tanultam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 13. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 07:52
Törölt felhasználó (823610)

De legalább magyar párt választhatott volna...
Én inkább arra lennék kíváncsi hogy vajon a két elnök milyen kávét iszik, így reggelnte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 17:13

Törölt felhasználó (823610)

Gondoltam ez a fórum alkalmas e téma megvitatására.