Üdv Csokicsaj és Kutyu!
A bolondok miatt kár bosszankodni...
A bolondok miatt kár bosszankodni...

Hello nappali,szia Csokicsaj! Akkor hiába szúrkoltunk?? Vagy ő,nem Ő??
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 11:05
Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Szerintem is meredek....hiaba a jo beszeloke. Szerintem en szepen lelepek....Ennyit a nem kamu jellemekrol. Szerintem elkeserito mennyi "beteg" ember van. Sokakra raferne egy pszichologiai kezeles.
Szerintem is meredek....hiaba a jo beszeloke. Szerintem en szepen lelepek....Ennyit a nem kamu jellemekrol. Szerintem elkeserito mennyi "beteg" ember van. Sokakra raferne egy pszichologiai kezeles.

Sziasztok!

Vidám napot!
Sajna felém nem járt ilyen Mikulás..pedig ezer örömmel segítettem volna neki,megpakolni a puttonyát...
Többes reg?
Hasonló a véleményem mint Öcsynek,esély növelés,vagy szeret több személyiséggel mutatkozni,hülyíteni másokat.Én semmiképpen nem gondolnám az ilyeneket megbízható embernek...
Kösz Katja a kávés pakolást a medvebőrre,szép fényes lett a bundám,de bögrében jobban kedvelem
Sajna felém nem járt ilyen Mikulás..pedig ezer örömmel segítettem volna neki,megpakolni a puttonyát...

Többes reg?
Hasonló a véleményem mint Öcsynek,esély növelés,vagy szeret több személyiséggel mutatkozni,hülyíteni másokat.Én semmiképpen nem gondolnám az ilyeneket megbízható embernek...
Kösz Katja a kávés pakolást a medvebőrre,szép fényes lett a bundám,de bögrében jobban kedvelem

Jó reggelt! Szorgos-Hétfő kávé? Lassan elfogy a nap és tennivaló akad.
After, oka és magyarázata sok lehet, de célja a találat növelése. Még tömörebben Ön bizalom hiánya. Biztos lottóból is többet ad fel, nem hisz a sorsában, tenni akar érte. Ha az adatok közel azonosak nem hátsó szándék.
Ja, lehet skrizofén is
Kérünk zenét!
Szép napot!
After, oka és magyarázata sok lehet, de célja a találat növelése. Még tömörebben Ön bizalom hiánya. Biztos lottóból is többet ad fel, nem hisz a sorsában, tenni akar érte. Ha az adatok közel azonosak nem hátsó szándék.
Ja, lehet skrizofén is

Kérünk zenét!
Szép napot!
Sziasztok!
Egy kerdes. Szerintetek minek van egy ferfinak ugyanazon a tarskereso oldalon 4-5 rege? Kivancsi vagyok a velemenyetekre....
Egy kerdes. Szerintetek minek van egy ferfinak ugyanazon a tarskereso oldalon 4-5 rege? Kivancsi vagyok a velemenyetekre....

Sziasztok
Szép vasárnapot és kellemes Mikit mindenkinek remélem mindenki kapott ajándékot akár kitette
a csizmáját akár nem, és ha igen remélem nagyon élvezte nem csak a csokit amit leenni egyes
helyekről kimondottan finom és élvezetes, és ha a csoki elfogyott tovább is lehet nyalogatni

És egy kis zene természetesen
https://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ
Szép vasárnapot és kellemes Mikit mindenkinek remélem mindenki kapott ajándékot akár kitette
a csizmáját akár nem, és ha igen remélem nagyon élvezte nem csak a csokit amit leenni egyes
helyekről kimondottan finom és élvezetes, és ha a csoki elfogyott tovább is lehet nyalogatni

És egy kis zene természetesen
https://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ
Szia kedves! Még nem néztem meg, hogy mit hozott a Miki a dosznótoros csizmámba... Elfelejtettem kipucolni, az ablakba eszembe se jutott tenni.... Ja és tej helyett vörösbort, süti helyett tepertőt hagytam elő
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 12. 05. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Beköszönős kávéra is van igény úgy látom.
Tegnap disznóvágós fontos elfoglaltság volt. Nagyon fárasztó, de imádom.
Crazy csak szólok: a medve nem a halálra dolgozós ikon! Az lehet a cickány, az nem bír leállni
Tegnap disznóvágós fontos elfoglaltság volt. Nagyon fárasztó, de imádom.
Crazy csak szólok: a medve nem a halálra dolgozós ikon! Az lehet a cickány, az nem bír leállni

Beköszönős ilyen:

Sziasztok,
Télapós-havas kávé a medvebőrön ♡♡
Télapós-havas kávé a medvebőrön ♡♡
Bekukucskás
Ehh...eléggé hajtósra alakult ez az év vége,mint még sosem..
Jobban várom a Karit mint a gyerekek..
Pont így tálalva szeretem a kávét Vöri
Öcsy elkészíti,én elmosogatok,te bevállalnád a szervírozást?

Ehh...eléggé hajtósra alakult ez az év vége,mint még sosem..

Jobban várom a Karit mint a gyerekek..

Pont így tálalva szeretem a kávét Vöri

Öcsy elkészíti,én elmosogatok,te bevállalnád a szervírozást?

Nagyon köszi! Tudod hogyan kell lelkesíteni a kávéfőzőt
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Én csak az csészealjakkal tudom kicsit változatosabbá tenni a kávé megjelenését, olyan szépet mint a Vöri adott....
Ha előre látom a kávé sorsát... említettem, hogy van házhoz szállítás ilyen esetben?

Ha előre látom a kávé sorsát... említettem, hogy van házhoz szállítás ilyen esetben?

Ja és kávéért kukk a társkeresők képeimet...

Hulla vagyok.. bedarálnak a hétköznapok. De túlélem ééééén
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 19:58

Csénteket mondtam..nem csendéletet....
Szeva Géza!
És puszpusz Vöri,meg #csókosszmájli
Mizu?

Szeva Géza!

Mizu?
Csénteket mondtam..nem csendéletet....
Szeva Géza!
Mizu?

Szeva Géza!

Mizu?
Hellóka mindenkinek.. kávét emlegetett valaki?