Hát hol van a cicanaci?
Nem gúnyolódok,én is használok ha olyan az idő és kint melózom
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 12. 22. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem gúnyolódok,én is használok ha olyan az idő és kint melózom

"hála istennek.."
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 12. 22. kedd 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 22. kedd 16:11

Sziasztok ezen az újabb napon a pokolban
mondjuk ha a nap nem is süt de legalább karácsonyi muzsikák hallatszanak mindenhonnan ..... :P

Na legalább te nem fázol
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2020. 12. 22. kedd 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 22. kedd 16:11

mondjuk ha a nap nem is süt de legalább karácsonyi muzsikák hallatszanak mindenhonnan ..... :P

Jó reggelt
Én is így látom,a naptejet nyugodtan lehet mellőzni,viszont nincsenek szúnyogok

Én is így látom,a naptejet nyugodtan lehet mellőzni,viszont nincsenek szúnyogok

Jó reggelt! Még pár nap és lekapcsol a világ. Addig is kávékorlátlanul. És kitartás! A naptej ma sem fog kelleni.
Jó reggelt és lendületes napot!
Nekem roppant rövidnek tűnt az éjszaka..
Szerintem abból bajok lesznek ha megvárom a napot,kb egy hete nem láttam már,ma sem esélyes a tali vele

Nekem roppant rövidnek tűnt az éjszaka..

Szerintem abból bajok lesznek ha megvárom a napot,kb egy hete nem láttam már,ma sem esélyes a tali vele

Jó reggelt! Különleges hétfő, nagyon fekete kávé, a leghosszabb éjszaka után. Várom, hogy felkeljen a nap.
Várj, míg felkel majd a nap!
Várj, míg felkel majd a nap!
Bekukucska
Jól elvan tűnve mindenki...
Fenyőt loptok, vagy nekem keresgéltek ajándékot?

Jól elvan tűnve mindenki...

Fenyőt loptok, vagy nekem keresgéltek ajándékot?

Jó reggelt!
Már csak néhányat kell aludni, aztán pihi!
A pörgés közben is kell egy kis kv szünet..
Már csak néhányat kell aludni, aztán pihi!

A pörgés közben is kell egy kis kv szünet..

Jó reggelt! Óvatosan az év végi hajtással, nehogy úgy elfáradjatok, hogy ne tudjatok pihenni

Remek reggelt,csuda hétvégét!
Úgy érzem hogy kevés lesz a vízparton, a fürdőnaci a fejen viselet...öltözzetek melegebben,vagy nudizzatok a kandalló mellett

Úgy érzem hogy kevés lesz a vízparton, a fürdőnaci a fejen viselet...öltözzetek melegebben,vagy nudizzatok a kandalló mellett

A víz ott is ugyanolyan hideg lehet mint a Balcsin,hipp-hopp összekapja a plimplit

Jó reggelt! Gatyát a fejemre húzom a nudin, hogy megmaradjon az inkognítóm
Lehet csak a Dunáig jutok el szombaton. Ott meg csak olajos hal van valami baromarcú miatt
Szép napot! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 20:00

Lehet csak a Dunáig jutok el szombaton. Ott meg csak olajos hal van valami baromarcú miatt

Szép napot! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Én maradnék a hekknél...
Hozzál Öcsy,én meg hozok úszósapkát

Remek reggelt
Máris péntek van
Akkor hétvégén Balcsi?

Máris péntek van

Akkor hétvégén Balcsi?

Én maradnék a hekknél...

Remek ötlet! Menjünk hekkezni, meg fröccsözni a Balcsira