Köszönöm a névnapi köszöntőt! Nem tudom ki küldte privát úton, de nagyon jólesett!
Szia, Pille!
Gratulálok, gyönyörűek a cicusok. Közben a cicusom nyomkodja a fejét a kezemhez, és veszettül dorombol!
Egyik kedvenc helyem a nappali, mégha eddig nem is szóltam hozzá! Egyszer kipróbálom a feltöltést, mert sok szép képem, aninációm van. De először még bele kell jönnöm!
,
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 04. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok, gyönyörűek a cicusok. Közben a cicusom nyomkodja a fejét a kezemhez, és veszettül dorombol!
Egyik kedvenc helyem a nappali, mégha eddig nem is szóltam hozzá! Egyszer kipróbálom a feltöltést, mert sok szép képem, aninációm van. De először még bele kell jönnöm!

a tegnap született kiccicák.

most nem tudom eldönteni, érdemes vagyok-é a köszöntőre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 16:41

Törölt felhasználó (7767)

GYURKA BÁTYÓ ÜZENETE...KATT!
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is.
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is.
Rá se kattogtál a #3152-re, hogy vajon azt szúrtad-é be? Hová rohansz?

Köszönöm!Ígérem +oldom!Most rohan towább....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 14:15

édes
idézek egy általam igen nagyra becsült félisten szavaiból: "az hogy a saját leveles ládásjábol akkart linkelni képet be..és mikor meg jeleniti a képet akkor idéglenesen létre hozza a levelező rendszer a képet de amit ki lép tőrli is"
nah...ez a baj a képeiddel
használj képfeltöltőt

idézek egy általam igen nagyra becsült félisten szavaiból: "az hogy a saját leveles ládásjábol akkart linkelni képet be..és mikor meg jeleniti a képet akkor idéglenesen létre hozza a levelező rendszer a képet de amit ki lép tőrli is"
nah...ez a baj a képeiddel

használj képfeltöltőt

BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN ÜNNEPELTNEK

GYURKA BÁTYÓ ÜZENETE...KATT!
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 13:42
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

gyurka bátyám!
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk!
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk!

túl sokan lakunk itt nők, hoztam még egy "asztalt"

Na még eccer az isten éltessen benneteket!
Jó pihenést a 7végén!
És ne feledjétek: Hajrá Talma!!!
Jó pihenést a 7végén!
És ne feledjétek: Hajrá Talma!!!

a taljántorta alá való "asztal" fiúknak

és jányoknak

és jányoknak

akkor a mi "totemállatunk" kizárólag műpénisz és műpunci lehet!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 14:49

igazad van! nem kell totemállat! de... de azért faraghatnánk fából is... vagy förccsönthetjük is akár!

és mindenkinek köszönet a névnapozásért.

Sziasztok Nappalisok! Még élek, csakhogy ne aggódjatok miattam, ha netán emlékeznétek még rám. Mostanság kevés időm van fórumozni, de a háttárből azért figyelek.
Sok boldogságot és millió puszit minden kedves névnaposnak.

Sok boldogságot és millió puszit minden kedves névnaposnak.

neked is viszont szépeket.
a koktélt már felhörpintettem!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)

igazad van! nem kell totemállat! de... de azért faraghatnánk fából is... vagy förccsönthetjük is akár!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 14:49

pillécske drágám!
a totemállatot le kell ölni ki kell zsigerelni, majd kikészíteni a bőrét, osztán kitömni.
biztosan macsekot akarsz megkínozni?
a totemállatot le kell ölni ki kell zsigerelni, majd kikészíteni a bőrét, osztán kitömni.
biztosan macsekot akarsz megkínozni?
pillécske drágám!
biztosan macsekot akarsz megkínozni? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 14:46
biztosan macsekot akarsz megkínozni? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

totemállat? hm... mondjuk ragadozómadár - szabadság, erő. vagy tán (első gondolatom cica volt...
mi is lehetett volna más?) szóval, vagy tán... passz. a madár tökéletes.

jól bezavartál, hallod-e! itt töröm a fejem: hogyan kapcsolódik a fröccsöntés a vöröshöz, fehérhez...
minő eccerű pedig a megoldás!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 08:06

a fröccsöntésnek én is a híve vagyok!
bár félműveltként művelem! (hehe minő képzavar)
egy másik topicba is kitárgyaltuk, h fehérből illik, de mit ad isten inkább veresbő szeressem, jó kis savanyás veresből!
...most olvasom csak Te másminyő fröccsöntésre gtál!
bár félműveltként művelem! (hehe minő képzavar)
egy másik topicba is kitárgyaltuk, h fehérből illik, de mit ad isten inkább veresbő szeressem, jó kis savanyás veresből!
...most olvasom csak Te másminyő fröccsöntésre gtál!
Boldog névnapot drusza!
Tőlem ne várj virágot
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:33
Tőlem ne várj virágot

basszus, charlotte, rámragadt a hehezésed!
túl sokat vagyunk együtt!

totemállat? hm... mondjuk ragadozómadár - szabadság, erő. vagy tán (első gondolatom cica volt...
mi is lehetett volna más?) szóval, vagy tán... passz. a madár tökéletes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, egy újabb hülyeség:
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)
Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)

Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!

tudom a hiba bennem van!
nem ceretem se a tortát, se a viszkit, se antialkesz nem vok!
ellenbe lányok az orgazmusotok létrehozásában szívesen segédkezek!

Aranyosak vagytok!
Köszönöm szépen mindenkinek aki gondolt Rám!
Ezért kaptok az echte talján tortámból:

Fiúk vendégeim egy vickire:

Lányoknak egyedi orgazmus koktél:

És hát akik anti alkeszok:
Köszönöm szépen mindenkinek aki gondolt Rám!

Ezért kaptok az echte talján tortámból:

Fiúk vendégeim egy vickire:

Lányoknak egyedi orgazmus koktél:

És hát akik anti alkeszok: