Ehh, miért nem kelek mondjuk 7-kor, ha ma úgyis később kezdek...
Miért viribelek már egy órája...
Jah, mert házit hegesztek... >_<
Jóreggelt

Jah, mert házit hegesztek... >_<
Jóreggelt
Privi ment.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
most egy kicsit díprézsön vagyok

az egykori mester már csak árnyéka önmagának mint az Amadeusban Salieri mester aki a diliházban emlészik vissza a régi szép időkre.....

ezzel a mondatoddal dézsavűűűűt okoztál nekem,mert régen ez amondattöbb srác szájából elhangzot poén szinten és a tanácsaim hatására akinek évekig nem volt nője ma már családapa, de ezt már nem vállalom................
Azóta sok minden megváltozott körülöttem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 23:39

Azóta sok minden megváltozott körülöttem...

Törölt felhasználó (24620)

Taníts még mester!

Én nem tudlak tanítanak majd a lányok meg az élet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 23:39

Taníts még mester!

Taníts még mester!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 23:25

akkor nem nyaltál még lányt 1-1,5 órán keresztül sohasem....

Figyelem, a Vágy Vilmosa elindult, orvosi papríokat, óvszereket kérjük felmutatni!
(Kicsit átalakítottam a vilingert, hogy ne kötődjünk mindig az uncsi sínekhez
)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 17:48

(Kicsit átalakítottam a vilingert, hogy ne kötődjünk mindig az uncsi sínekhez

Én ha lenne egy villamosom vennék egy nagy farmot kiépíteném a síneket egy különleges pályára és gyerekek meg felnőttek utazhatnának rajta nappal és szedném a belépőt és vezetném a villamost
Éjjel meg sex villamost csinálnék belőle és néhány csjt ingyen beengednék a villamosra akik teljesítik a kéréseimet

Éjjel meg sex villamost csinálnék belőle és néhány csjt ingyen beengednék a villamosra akik teljesítik a kéréseimet

másnap az állkapcsom is alig éreztem a nyelvem zsibadt stb................
de megérte mert elmondta nekem alány ,hogy előttem már volt kb 30 pasival de nyalással csak én tudtam a csúcsra juttatni őt
ja és a csaj a fullos kategóriába tartozott régebben modelkedett is..

de megérte mert elmondta nekem alány ,hogy előttem már volt kb 30 pasival de nyalással csak én tudtam a csúcsra juttatni őt

ja és a csaj a fullos kategóriába tartozott régebben modelkedett is..

akkor nem nyaltál még lányt 1-1,5 órán keresztül sohasem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 22:00

még a fáradhatatlan UJJ is egy hasznos dolog lenne
azt figyletem meg, hogy míg az ujjam hosszab távon mindig elfáradt (bér igyekeztem nem foglalkozni vele
), a nyelvemnek sosem volt ilyen gondja

azt figyletem meg, hogy míg az ujjam hosszab távon mindig elfáradt (bér igyekeztem nem foglalkozni vele

nekem csak kéne... :/ :/ :/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 22:33
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Dolgozom :-(
Dolgozom :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:35

Szimpatikus gondolat(ok)... ^_^
miért nem vagy online? :(
miért nem vagy online? :(
még a fáradhatatlan UJJ is egy hasznos dolog lenne
), a nyelvemnek sosem volt ilyen gondja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:31

Admin

Tetszik ez a kérdés. Kell rajta agyalni.
Nos, asszem a legjobb az lenne, ha ismernék minden technikát, amit nő valaha is megtett egy férfinek örömszerzés céljából (összes orális technika, tantra, meg mittomén).
Meg szeretném tudni úgy hullámoztatni a hüvelyizmaimat, hogy semmilyen más mozgásra ne legyen szükség a pasi elélvezéséhez.
Meg szeretnék spriccelősen élvezni.
hirtelen ennyi.
Ja, és Prune-nek tényleg megvan az összes szuperképessége
Nos, asszem a legjobb az lenne, ha ismernék minden technikát, amit nő valaha is megtett egy férfinek örömszerzés céljából (összes orális technika, tantra, meg mittomén).
Meg szeretném tudni úgy hullámoztatni a hüvelyizmaimat, hogy semmilyen más mozgásra ne legyen szükség a pasi elélvezéséhez.

sajna nem emlékszem...ha megtalálod valahol, akkor tedd be
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:30

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

köszönöm, ^_^ akkor majd búgok még valamit.
Volt az a reklám, amikor a csaj telefonon veszekszik, majd kijelenti, hogy elmegy a legelső pasival aki elékerül, közben ezt mind hallja a szomszéd agglegény, aki épp kötényben és gumikesztyűben mosogat, majd mikor a csaj feltépi dühösen a bejárati ajtaját, ott támaszt a fazon a szerelésben, és azt mondja jól elnyújtva, hogy "Jóóóestéééét!
"
Rémlik?
Én is olyan faszi akarok lenni

Volt az a reklám, amikor a csaj telefonon veszekszik, majd kijelenti, hogy elmegy a legelső pasival aki elékerül, közben ezt mind hallja a szomszéd agglegény, aki épp kötényben és gumikesztyűben mosogat, majd mikor a csaj feltépi dühösen a bejárati ajtaját, ott támaszt a fazon a szerelésben, és azt mondja jól elnyújtva, hogy "Jóóóestéééét!

Rémlik?

Szimpatikus gondolat(ok)... ^_^
miért nem vagy online? :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:31
miért nem vagy online? :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

hirtelen ennyi.

hirtelen ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:16

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

tegnap megfogalmazódott bennem: ^_^
Ti milyen szexuális vonatkozású szuperképességet szeretnétek?
Én pl. olyat szeretnék, hogy ha akarom, akkor a hangomtól olyan kéjes érzés öntse el a lányokat, hogy ne bírjanak a lábukon se megállni. (az utána kialakuló fékezhetetlen érzelmek és vágyak már csak hab a tortán)

Én pl. olyat szeretnék, hogy ha akarom, akkor a hangomtól olyan kéjes érzés öntse el a lányokat, hogy ne bírjanak a lábukon se megállni. (az utána kialakuló fékezhetetlen érzelmek és vágyak már csak hab a tortán)

köszönöm, ^_^ akkor majd búgok még valamit.
"
Rémlik?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 21:24

Rémlik?

te will
én bizsergek a hangodtól, főleg az éneklőstől
sajna nem jut eszembe vágyott szuperképesség
asszem mind megvan (hasfogós szmájli)

te will
én bizsergek a hangodtól, főleg az éneklőstől
asszem mind megvan (hasfogós szmájli)
2007. 04. 23. hétfő 21:16

tegnap megfogalmazódott bennem: ^_^

egyszer voltam egy valentin napi bulin, ahol lányoknak csíppi volt, fiúknak meg egy...hmmm...nem is tudom, egy vetkőzös, táncos, csöppet live-show-szerű műsor...de lehet, hogy fordítva volt, és az szólt nekünk, nőknek
a lényeg, hogy a két kigyúrt izomkolosszustól nem lettem sem nedves, sem vágyakozós...
a lány a műsorában maga elé ültetett egy pasit, és a jégkockát, amit a bugyijában vagy még mélyebben megjáratott, a pasi szájához tette
erre az egyik fiúbarátom azt mondta: huh ez milyen fertőzés veszélyes...persze az is lehet, hogy a probléma bennünk volt
bár emlékeim szerint azonkívül, hogy a boom-tequila welcome drinktől mindenkinek jó hangulata lett, és eszméletlenül nagyot táncoltunk, nem maradt senkiben maradandó élményként a szex-műsor
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 10:20

a lány a műsorában maga elé ültetett egy pasit, és a jégkockát, amit a bugyijában vagy még mélyebben megjáratott, a pasi szájához tette

Hölgyeim és uraim mai kérdésem ahogy charlott kezdené
Lepeté meg titeket párotok,baráti társaitok chipendél fiukkal vagy striptizes lányokkal???

Dehogyis!
Én magam leszek a villamos! A vágy Vilmosa
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én magam leszek a villamos! A vágy Vilmosa