Jó éjt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 23:00
Törölt felhasználó (21812)

Na, mentem aludni. Jó éjt!
Egy baby,de most ezekben az ínséges időkben egy hárem is jól jönne.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:34

öööö...izéééé....egy bébi? vagy esetleg egy új asszony a hárembe?

legjobb diszno ételek hithű iszlámosoknak éterem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:51

az jutott eszembe, hogy vállalkozásba kezdek...akik méltatják a hangomat, azoknak tényleg fel fogok énekelni dalokat, és jó pénzért eladom...a másik businessem pedig az sms küldő szolgáltatás lesz...egyszer az egyik fiúbarátomnak csináltam olyat, hogy a szülinapja előtti 3. naptól minden reggel küldtem neki egy-egy smst különböző szövegekkel...és persze a szülinapi üdvözlettel zártam
ti milyen hasonló jellegű (eleve bukott
) vállalkozásba kezdenétek?

Na, mentem aludni. Jó éjt!
Eleve bukott? Na ez több is van:
Én menza jellegű kajáldát nyitnék, ahol én főzök.
Vagy felénekelnék egy nagylemezt.
Vagy bármi olyat, amihez kémiai tudás kell... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:51
Én menza jellegű kajáldát nyitnék, ahol én főzök.

Vagy felénekelnék egy nagylemezt.

Vagy bármi olyat, amihez kémiai tudás kell... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

az jutott eszembe, hogy vállalkozásba kezdek...akik méltatják a hangomat, azoknak tényleg fel fogok énekelni dalokat, és jó pénzért eladom...a másik businessem pedig az sms küldő szolgáltatás lesz...egyszer az egyik fiúbarátomnak csináltam olyat, hogy a szülinapja előtti 3. naptól minden reggel küldtem neki egy-egy smst különböző szövegekkel...és persze a szülinapi üdvözlettel zártam

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:04

Prune!
A férjem elárulta, hogy kanos lesz a hangodtól. Nem ajánlom, hogy énekelj neki, ha egyszer személyesen, kettesben találkoztok!
Viszont ha hetente felénekelnél nekünk egy dalt, biztos felpezsdülne a szexuális életünk.
Nahát, mekkora ötlet! Prune, a te hangod afrodiziákum!
A férjem elárulta, hogy kanos lesz a hangodtól. Nem ajánlom, hogy énekelj neki, ha egyszer személyesen, kettesben találkoztok!

Viszont ha hetente felénekelnél nekünk egy dalt, biztos felpezsdülne a szexuális életünk.
Nahát, mekkora ötlet! Prune, a te hangod afrodiziákum!

öööö...izéééé....egy bébi? vagy esetleg egy új asszony a hárembe?
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:22

Nálunk is élvezte a lyányom és még egy jó hír legalább is számomra az,hogy hamarossan újra bővül a családom egy kis jövevénnyel.

Majd számolj be a fütyi/punci helyzetről és a statisztikai adatokról, ha megtörténik

Nálunk is élvezte a lyányom és még egy jó hír legalább is számomra az,hogy hamarossan újra bővül a családom egy kis jövevénnyel.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:19

Neeeeeeem, az én lányom is festeni fog tojást, mert most annyira megszerette, hogy alig akarta abbahagyni. Igaz, hogy filctollal festette az előre bepirosított tojásokat, mert ecsettel meg mással még nem tud, de marhára élvezte.
Itt van az az ügyes kis keze, ahogy tojást fest:

Neeeeeeem, az én lányom is festeni fog tojást, mert most annyira megszerette, hogy alig akarta abbahagyni. Igaz, hogy filctollal festette az előre bepirosított tojásokat, mert ecsettel meg mással még nem tud, de marhára élvezte.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:46

ötven év múlva egyedül pille fest majd himes tojást, s egyedül willy jár locsolkodni... :(
kifordul a világ magából...
kifordul a világ magából...
De nem ám, a lovag hideg vérrel győzi a sárkányt
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 13. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)

No de willy bátyám nem eszik a kását ilyen forron
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 21:10

Törölt felhasználó (24620)

Én pedig a lovag, a kétkezes pallossal.

Én pedig a lovag, a kétkezes pallossal.
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 13. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg ez a Sárkány vok és ilyen erkölcsös Nőkre vadászom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

én pedig egy hidegvérű prűd úriember, átlagos szürke emberhez méltó vágyakkal...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
bocs willy, de én mégiscsak egy erkölcsös nő vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 20:37

Törölt felhasználó (24620)

nohát, van valamilyen képrögzítő eszközöd?
és nekem meg sem mutattad magad?

és nekem meg sem mutattad magad?
nohát, van valamilyen képrögzítő eszközöd?
és nekem meg sem mutattad magad? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 20:35

és nekem meg sem mutattad magad? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

olyan elmélyülten olvsatam a nappalit, hogy nem éreztem, hogy egy szúnyog rászállt a kezemre, és megcsípett a szenya...itt:

olyan elmélyülten olvsatam a nappalit, hogy nem éreztem, hogy egy szúnyog rászállt a kezemre, és megcsípett a szenya...itt:

azzal már meglennénk...
na, mentem készülődni. aztán vigyázzatok a nappali rendjére, mig odaleszek!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 13. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

na, mentem készülődni. aztán vigyázzatok a nappali rendjére, mig odaleszek!