Szia Tami,üdv a nappaliban!
Csak egész nyugodtan,úgyis jól jönne pár csevegőpartner
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 10. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 11:52
Csak egész nyugodtan,úgyis jól jönne pár csevegőpartner
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 10. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4469742)
Bocsánat,hogy beleszóltam
Bikiniben? Azt hiszem,nincs az a pénz. De pl. nem értem a fecske-úszógatya ellenzőket. Mert abban látszik mi van,vagy mi nincs??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 10. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 10:34
Szeva Kutyu!
Te nem mondtad hogy nem fogsz bikiniben flangálni...
Na jó,persze hogy nem
Amúgy tényleg, tavasz már a spájban van
Meló? Láttam hogy hétvégén mennyi embernek jutott eszébe hogy pont elfogyott otthon a kanapé meg a szekrény...
Na jó,persze hogy nem
Meló? Láttam hogy hétvégén mennyi embernek jutott eszébe hogy pont elfogyott otthon a kanapé meg a szekrény...
Szia Tami! Üdvözöllek a nappaliban! Ne tünj el,n3zz vissza,mi is be-bekukkantunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 10. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 11:50
Törölt felhasználó (4469742)
Rendben,hívjuk annak
Bocsánat,hogy beleszóltam
Rendben,hívjuk annak
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Kutyu!
Na jó,persze hogy nem
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó,persze hogy nem
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor hívjuk inkább gyakorló tavasznak
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 08:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (43029)
Én bízok benne
Meg amúgy sincs még meteorlógiailag (jesszus...ez a szó) tavasz
Most még csak főpróba van
Bocsi,megduplázta.
Szeva Crazy,szia Angel,helló Öcsy!
Én bízok benne
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 08:51
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Bízzatok a tavaszban! A Medve is kijött a barlangjából,azaz ööö,be se ment,itt van a nappaliban mindíg!
Szeva Crazy,szia Angel,helló Öcsy!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 08:50
Szia csajszi,puszpusz
Én megígérem hogy nem flangálok bikiniben
Ezt én is megigérem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 10. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 08:50
Szia csajszi,puszpusz
Sziasztok! Bízzatok a tavaszban! A Medve is kijött a barlangjából,azaz ööö,be se ment,itt van a nappaliban mindíg!
Szia csajszi,puszpusz
Jó reggelt!
Igen,bizony csalóka ez az idő még,bentröl gyönyörűséges,de ha kimész befagy a .....
Csak óvatosan a lenge öltözetekkel még
Legyen szép napotok,puszi!
Igen,bizony csalóka ez az idő még,bentröl gyönyörűséges,de ha kimész befagy a .....
Csak óvatosan a lenge öltözetekkel még
Legyen szép napotok,puszi!
Jó reggelt,szép napot!
Soha ne bízzatok a kora tavaszban!
Bár ma már kicsit barátságosabb volt a helyzet...
Soha ne bízzatok a kora tavaszban!
Bár ma már kicsit barátságosabb volt a helyzet...
Jó reggelt! Kávé, sütike és szép napot! Most van a tavaszi megfázás ideje, az ember azt hiszi jó idő van, hét ágra süt a nap, oszt majdnem alánadrágot rántottam magamra minap reggel mikor kiléptem az ajtón
Szóval csak óvatosan!
Szóval csak óvatosan!
Sziasztok
Kellemes napot meg vidámat
Kellemes napot meg vidámat
Szép reggelt!
Itt a kávé és a reggeli!
Ma is csodásan süt a nap,használjátok ki ha tehetitek!
Itt a kávé és a reggeli!
Ma is csodásan süt a nap,használjátok ki ha tehetitek!
Köszönöm!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 08. hétfő 17:29
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog nőnapot!
Addig nem mertem jönni,amíg nem szedtem virágot.Melóban ritka tévékenység...
Addig nem mertem jönni,amíg nem szedtem virágot.Melóban ritka tévékenység...

GG-ufsz

vargab
Veronika V