Jaaajj,benéztem akkor...de most elköszönök mert kihajigál innen a net majd tízedszerre tuok bejönni újra maj megint kihajít...????????????
Jóccakát mindenkinek!
(bazi idegesítő!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:31
Jóccakát mindenkinek!
(bazi idegesítő!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

A cigarettarágóra gondoltam! Azt tiltanám be! Befolyásolhatja a kölköket.
Az,ha vki felnőttfejjel egy bűzbombát csinál magából,az ő dolga,csak ne kerüljön hozzám túl közel!
Az,ha vki felnőttfejjel egy bűzbombát csinál magából,az ő dolga,csak ne kerüljön hozzám túl közel!

A cigarettarágóra gondoltam! Azt tiltanám be! Befolyásolhatja a kölköket.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:26

Te csak ne tiltsd béé a dohányzást...engem megnyugtat...de wálaszolok a kérdésedre ha wissza mehetnék az időben,jól seggbe rúgdosnám magam és nm szoknék rá...

Te csak ne tiltsd béé a dohányzást...engem megnyugtat...de wálaszolok a kérdésedre ha wissza mehetnék az időben,jól seggbe rúgdosnám magam és nm szoknék rá...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:16

Törölt felhasználó (75419)

Most van itthon egy csomag,de nem kívánom. Neked adhatom,ha ideugrassz érte. Csak gyorsan,mert mindjárt megyek zuhizni!
Olyan italport én máig szoktam venni,narancsosat,picike cuki műanyag miniflakonban v miben van és úgy finom,igen,nem is nyalogatva,hanem csak hozzáérinted mindig a nyelved hegyét!És hagyod rajta kicsit.
Húú,én a bocskorszíjt imádom!!!De nagyon! Nálam ezért május 1-jén az év egy fénypontja az,mikor leugrom a parkba és veszek bocskorszííííjat!
A cigirágóval mi is menőztünk
De szerencsére máig nem dohányzom,de én azt betiltanám! de tényleg.
puszillak titeket
Olyan italport én máig szoktam venni,narancsosat,picike cuki műanyag miniflakonban v miben van és úgy finom,igen,nem is nyalogatva,hanem csak hozzáérinted mindig a nyelved hegyét!És hagyod rajta kicsit.
Húú,én a bocskorszíjt imádom!!!De nagyon! Nálam ezért május 1-jén az év egy fénypontja az,mikor leugrom a parkba és veszek bocskorszííííjat!

puszillak titeket
Wan,hogy 77 éwesnek érzem magam de wan,hogy 13 éwesnek...de általában ébren wagyok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:14

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Willy bizonyos kérdésekben olyan megfontolt és felelősségteljes. Ilyenkor úgy érzem, mintha megfordult volna a korkülönbség köztünk az ő javára. És erről egy kérdés jutott eszembe:
Ti hány évesnek érzitek magatokat valójában?

Néha sokkal kevesebbnek,mint valójában,mintha egy kölyök lennék még...néha meg mintha túl sokat éltem volna már meg és érettebbnek érzem magam a többi 19 éveshez képest. Hát,ha a volt iskolai osztálytársakból indulok ki,akkor mindenképp...
Nekem is lenne egy kis kérdésem,ehhez hasonló kicsit:
Hány évesek szeretnétek most a legjobban lenni?Jövő,v múlt...
Van olyan dolog az életetekben,hogyha visszafordíthatnátok az idő kerekét,másképp tennétek?Mi az?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:14
Nekem is lenne egy kis kérdésem,ehhez hasonló kicsit:
Hány évesek szeretnétek most a legjobban lenni?Jövő,v múlt...

Van olyan dolog az életetekben,hogyha visszafordíthatnátok az idő kerekét,másképp tennétek?Mi az?

Admin

Willy bizonyos kérdésekben olyan megfontolt és felelősségteljes. Ilyenkor úgy érzem, mintha megfordult volna a korkülönbség köztünk az ő javára. És erről egy kérdés jutott eszembe:

Most van itthon egy csomag,de nem kívánom. Neked adhatom,ha ideugrassz érte. Csak gyorsan,mert mindjárt megyek zuhizni!
De szerencsére máig nem dohányzom,de én azt betiltanám! de tényleg.
puszillak titeket (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:09

puszillak titeket (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Franciadrazséééééééé, imádom!

Franciadrazséééééééé, imádom!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:07

Kojak nyalóka
Dunakawics
Fransziadrazsé
Wolt wmi karamellás cukor bocis csomagolással
Golyórágó
Sajtos tallér
és wolt wmi wirágos nyalóka ami nyalás közben olyan üwegszerű lett...

Dunakawics
Fransziadrazsé
Golyórágó
Sajtos tallér
és wolt wmi wirágos nyalóka ami nyalás közben olyan üwegszerű lett...
Attól még szülhet neked szép gyerekeket, hogy nem éltek együtt. Jó, ezt csak azért írtam, hogy bosszantsalak, mert tudom, hogy az ilyentől téped a hajad.
(mingyá megyek csetre a nyelvöltögetésért
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:05
(mingyá megyek csetre a nyelvöltögetésért

Törölt felhasználó (24620)

Persze, mert ha becsúszik, akkor mi a francot csinálsz? Főleg, ha még nem is fix, hogy azzal a lánnyal akarom majd leélni az életem... Nem olyan vicces dolog.
Kojak nyalóka
Dunakawics
Fransziadrazsé
Golyórágó
Sajtos tallér
és wolt wmi wirágos nyalóka ami nyalás közben olyan üwegszerű lett... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 21:53

Dunakawics
Fransziadrazsé
Golyórágó
Sajtos tallér
és wolt wmi wirágos nyalóka ami nyalás közben olyan üwegszerű lett... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Erről jutott eszembe: kedvenc édességetek gyerekkorotokból?
Én a Kojak nyalókát imádtam (tudjátok, kívül csokimáz, belül édes, fehér massza), meg azt a cumis gumicukrot, meg azt a kis műanyag tubusban lévő citromital-készítésére alkalmas port - Limó asszem. Soha nem készült belőle ital, mindig lenyaltam a tenyeremről.
És a medvecukrot!!!
Na meg a Krowkát.
No meg persze a Macskanyelvet.
A cigirágóval meg menőztünk - hihihi
A Zizit majdnem kihagytam.
A télifagyit nem szerettem.
Én a Kojak nyalókát imádtam (tudjátok, kívül csokimáz, belül édes, fehér massza), meg azt a cumis gumicukrot, meg azt a kis műanyag tubusban lévő citromital-készítésére alkalmas port - Limó asszem. Soha nem készült belőle ital, mindig lenyaltam a tenyeremről.
És a medvecukrot!!!
Na meg a Krowkát.
Persze, mert ha becsúszik, akkor mi a francot csinálsz? Főleg, ha még nem is fix, hogy azzal a lánnyal akarom majd leélni az életem... Nem olyan vicces dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:02
Admin

Hát, most megint csak azt tudom neked mondani, mint amit szoktam, túl sokat agyalsz.
Jójó, igazad van, én meg túl keveset...

Túrórudi überalles! Ha azt is eladnák, én itthagynám az országot... na jó, azt azért nem, de mikor a kórházban bontogattam tavaly a bocicsokit és észrevettem, hogy nincs rajta szerencsi logo, és hogy "származási hely: Csehország" van a hátán... hááát, egy világ tört bennem össze...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 21:53
Admin

És a medvecukrot!!!
Na meg a Krowkát.
És a medvecukrot!!!
Na meg a Krowkát.
Hát, most megint csak azt tudom neked mondani, mint amit szoktam, túl sokat agyalsz.

De akkor sem értem 'szameg, hát mindketten nagyon jól tudjátok mi történik. Az hogy, bemegy a medve a barlangba, az nem olyan észrevétlen történik...
Ilyen nincs, nem bírom elképzelni...
Jó, igaz, én a szexet sem bírom elképzelni... de mindegy... nem fogom fel... bwráhh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 21:55
Ilyen nincs, nem bírom elképzelni...
Jó, igaz, én a szexet sem bírom elképzelni... de mindegy... nem fogom fel... bwráhh (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jaja, őrültség, de hát ezt a gondolatot gyorsan elnyomja egy másik gondolat...

Jaja, őrültség, de hát ezt a gondolatot gyorsan elnyomja egy másik gondolat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 21:49

Törölt felhasználó (24620)

én akkor sem vállalnám, szerintem őrültség, de az orális élvezetekkel egyet értünk ^_^
És a medvecukrot!!!
Na meg a Krowkát.
A télifagyit nem szerettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 21:47
És a medvecukrot!!!
Na meg a Krowkát.
A télifagyit nem szerettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Szextipp:
Édesszájúak számára tervezték azt a sistergő, perzselő epercukrot, ami garantáltan feldobja az esti nyalakodást.
Ki ne emlékezne a gyermekkor egyik kedvencére, a robbanós cukorkára, ami a nyállal kölcsönhatásba lépve izgalmas sistergést, pattogást és bizsergést okozott? Mára az ártatlan édesség a hálószobába is beférkőzött, és mint érzéki szexjáték vált közismertté és közkedveltté. A hatás mit sem változott, maximum a csomagolás lett dizájnosabb, és persze nem a nyelvre kell tenni, hanem oda, ahol bizseregni szeretnénk.
A cukrot egyszerűen hintsük a partner testére, kényeztetésre váró pontjaira, majd szépen lassan nyalogassuk le onnan. Igazi ínyencek vizet locsolnak a partner erogén területeire, majd megszórják a porral, s hagyják, hogy egy ideig hadd sisteregjen a kedves, majd határozott nyelvmozdulatokkal lenyalják, leszívják az édes oldatot a testről. (Vigyázat, egy esetleges gombafertőzést elkerülendő, a cukor semmiképp ne kerüljön a vaginába)!
Édesszájúak számára tervezték azt a sistergő, perzselő epercukrot, ami garantáltan feldobja az esti nyalakodást.
Ki ne emlékezne a gyermekkor egyik kedvencére, a robbanós cukorkára, ami a nyállal kölcsönhatásba lépve izgalmas sistergést, pattogást és bizsergést okozott? Mára az ártatlan édesség a hálószobába is beférkőzött, és mint érzéki szexjáték vált közismertté és közkedveltté. A hatás mit sem változott, maximum a csomagolás lett dizájnosabb, és persze nem a nyelvre kell tenni, hanem oda, ahol bizseregni szeretnénk.
A cukrot egyszerűen hintsük a partner testére, kényeztetésre váró pontjaira, majd szépen lassan nyalogassuk le onnan. Igazi ínyencek vizet locsolnak a partner erogén területeire, majd megszórják a porral, s hagyják, hogy egy ideig hadd sisteregjen a kedves, majd határozott nyelvmozdulatokkal lenyalják, leszívják az édes oldatot a testről. (Vigyázat, egy esetleges gombafertőzést elkerülendő, a cukor semmiképp ne kerüljön a vaginába)!
én akkor sem vállalnám, szerintem őrültség, de az orális élvezetekkel egyet értünk ^_^
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 12. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 17:54

küldtem néhány kompromittáló hangüzenetet és mailt tegnap előtti dátumokkal
most már nyugodtan félredughatsz
ami a madonnás kérdést illeti...óvszer nélkül lehet nyalni és szopni...az is elég élvezetes...persze a ciklustól is függ
ha éppen ott tart az ember, hogy minimális a kockázat, akkor lehet, hogy bevállalható...de a biztos a szopás/nyalás

ami a madonnás kérdést illeti...óvszer nélkül lehet nyalni és szopni...az is elég élvezetes...persze a ciklustól is függ

Szextipp:
Szerintem én is így járnék. Sajnos akció közben kikapcsol az agyam...
*irul-pirul* (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 15:25
*irul-pirul* (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát azt hiszem, ha tényleg az álomnő lenne az, és az lenne az egyetlen alkalom, a pillanat hevében lehet, hogy elmaradna a védekezés, mégha tudom azt is, hogy ez felelőtlenség.
Korpa (de csak anyám kenyeréből
), hajszálak...
Bár a tegnapi volt izgalmas.
Sajnos a pontos nevét nem tudom, de olyan lámpám van (bátyámé volt a szoba, még ő telepítette), melyen egy kifeszített huzalpáron kapaszkodnak a kis szpotlámpák. Na most az egyik tegnap úgy döntött, hogy neki elég a magaslati levegőből, kipróbálja a szabadesést.
Szétpattant az asztalomon. A nagyját össze is szedtem rögtön, és szerencsére volt is pót-szpot (milyen jópofán hangzik), ám még rengeteg apró szilánk volt, és mikor már kellőképp viszketett tőle a könyököm, akkor felhoztam a porszívót, és a minifejjel, végigtoltam az egész asztalt, és egyúttal a laptop billentyűzetén is végigmentem vele. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 12. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 18:20

Bár a tegnapi volt izgalmas.
Sajnos a pontos nevét nem tudom, de olyan lámpám van (bátyámé volt a szoba, még ő telepítette), melyen egy kifeszített huzalpáron kapaszkodnak a kis szpotlámpák. Na most az egyik tegnap úgy döntött, hogy neki elég a magaslati levegőből, kipróbálja a szabadesést.
Szétpattant az asztalomon. A nagyját össze is szedtem rögtön, és szerencsére volt is pót-szpot (milyen jópofán hangzik), ám még rengeteg apró szilánk volt, és mikor már kellőképp viszketett tőle a könyököm, akkor felhoztam a porszívót, és a minifejjel, végigtoltam az egész asztalt, és egyúttal a laptop billentyűzetén is végigmentem vele. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 12. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)

soha, de soha, de soha többé nem eszem héjas mogyorót a gép előtt!
soha többé nem eszem a gép előtt libazsiros ropogós kenyeret!
soha többé nem ülhet a monitor előtt egyik cicám sem!
soha többé nem ejtem le a billentyűzetet!
gyerekek, ha láttátok volna, mit vakarásztam ki a betűk közül... huh!
nektek mi szorult a betűk közé?
soha többé nem eszem a gép előtt libazsiros ropogós kenyeret!
soha többé nem ülhet a monitor előtt egyik cicám sem!
soha többé nem ejtem le a billentyűzetet!
gyerekek, ha láttátok volna, mit vakarásztam ki a betűk közül... huh!

nektek mi szorult a betűk közé?