Ajaj!
Ma szinte nem is kérettem Magam!
Nem is flörtölgettem!
Hippem, vissza akarom szerezni a bizalmadat, erre Te meg szivatsz napok óta, nem figyelsz Rám!
Egyébként a lelki kényeztetés után, ha kellően feldobsz, jöhet a testi is!
Még a végén átadom Magam a kommunának!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:52

Nem is flörtölgettem!
Hippem, vissza akarom szerezni a bizalmadat, erre Te meg szivatsz napok óta, nem figyelsz Rám!
Egyébként a lelki kényeztetés után, ha kellően feldobsz, jöhet a testi is!
Még a végén átadom Magam a kommunának!

Törölt felhasználó (94621)

Zellinek nem azzal van a baja, őt a szex nem érdekli, csak maga a küzdés, hogy a lelke kényeztetve legyen. engem is dobott, a kommuna áll, mindenki mindenkivel..../persze módjával/

Zellinek nem azzal van a baja, őt a szex nem érdekli, csak maga a küzdés, hogy a lelke kényeztetve legyen. engem is dobott, a kommuna áll, mindenki mindenkivel..../persze módjával/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:46

persze...a szopáshoz nem kell gumi, csak gondoltam utána megint hanyatt vágsz, mint a múltkor is...és hát most nem akarok gyereket...előbb karriert építenék
egyébként zelli nem értelek...először elhúzod a mézes madzagot para előtt, aztán közlöd, hogy érted küzdeni kell, mint ahogy azt hipp teszi, és keresed a megoldást, hogy beszélni tudjatok, de ugyanakkor a chat nem jó, és különben is...ejh...ez csúnya dolog itt a nappaliban...az ősnappali kommuna volt, ott nem kellett küzdeni senkinek senkiért, ott mindenki mindenkié volt...hiába no...változnak az idők

egyébként zelli nem értelek...először elhúzod a mézes madzagot para előtt, aztán közlöd, hogy érted küzdeni kell, mint ahogy azt hipp teszi, és keresed a megoldást, hogy beszélni tudjatok, de ugyanakkor a chat nem jó, és különben is...ejh...ez csúnya dolog itt a nappaliban...az ősnappali kommuna volt, ott nem kellett küzdeni senkinek senkiért, ott mindenki mindenkié volt...hiába no...változnak az idők
persze...a szopáshoz nem kell gumi, csak gondoltam utána megint hanyatt vágsz, mint a múltkor is...és hát most nem akarok gyereket...előbb karriert építenék
egyébként zelli nem értelek...először elhúzod a mézes madzagot para előtt, aztán közlöd, hogy érted küzdeni kell, mint ahogy azt hipp teszi, és keresed a megoldást, hogy beszélni tudjatok, de ugyanakkor a chat nem jó, és különben is...ejh...ez csúnya dolog itt a nappaliban...az ősnappali kommuna volt, ott nem kellett küzdeni senkinek senkiért, ott mindenki mindenkié volt...hiába no...változnak az idők (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:40
..gumi nem köll,vagy már megint gázálarccal akarod a rózsát szagolni?

egyébként zelli nem értelek...először elhúzod a mézes madzagot para előtt, aztán közlöd, hogy érted küzdeni kell, mint ahogy azt hipp teszi, és keresed a megoldást, hogy beszélni tudjatok, de ugyanakkor a chat nem jó, és különben is...ejh...ez csúnya dolog itt a nappaliban...az ősnappali kommuna volt, ott nem kellett küzdeni senkinek senkiért, ott mindenki mindenkié volt...hiába no...változnak az idők (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

mennem kell,este majd olvaslak bennteket

hello bébi
van egy hely a kocsimban...beszállsz? van nálam gumi

hello bébi
van egy hely a kocsimban...beszállsz? van nálam gumi
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:37

vele ellentétben,én nem futok olyan szekér után,amelyik nem akar felvenni...

vele ellentétben,én nem futok olyan szekér után,amelyik nem akar felvenni...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:34

Na látod már a felvételin megbuktál!
Hippem már nagyon régen és kitartóan küzd Értem!
És ezt Én nagyon becsülöm Benne!

Na látod már a felvételin megbuktál!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Para! itt van egy kis serital, meg egy kis rágnivaló kárpótlásként, ezzel már el leszel egy darabig..

nem gond,egy nö,még ha Zelli is az,nem a világ...majd jön más
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:21
Törölt felhasználó (94621)

mi van para? nem jött össze? mondtam jön Szilvia! na segítek, itt a hüppögős!

mi van para? nem jött össze? mondtam jön Szilvia! na segítek, itt a hüppögős!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kell hüppögni! Ugye Hipp?
Ma gyengédségre, simogatásra, lelki kényeztetésre vágyom leginkább!( elalélós szmájli) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma gyengédségre, simogatásra, lelki kényeztetésre vágyom leginkább!( elalélós szmájli) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
hüppögöszmájli...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:09

Ma hű szeretnék lenni, Drága Hippemhez!
Ma nehéz Katát táncba vinni!

Ma hű szeretnék lenni, Drága Hippemhez!

én tudnék javasolni...de biztos akarjátok?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)

javaslat?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 16:02
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a chat nem olyan, mint a honfin!
Egyszerre 8-an is rádkattanhatnak, és azonnal szoptatni akarnak!

Ez a chat nem olyan, mint a honfin!

nekem az is jó,vagy aholt te szeretnél...ha szeretnél...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt írná, hogy menjünk ki chat-re!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 15:50

Zsoltika és köztem ég és föld a különbség
Szilva meg szeret engem,csak támogatná ismerkedési,közeledési próbálkozásaimat

Zsoltika és köztem ég és föld a különbség
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 15:31

Ezért Szilva le fog tiltani, tegnap is így kezdődött Zsoltikával!
Köszönöm Pille, most már Én is látom a képet!
Ami aranyos. Köszi, Para!

Köszönöm Pille, most már Én is látom a képet!
Ami aranyos. Köszi, Para!