Jó reggelt! Ejj de korán van kávét tudok akciósan
Viszont HellóKitti helyett HellóGézánk van.
Szép napot!

Viszont HellóKitti helyett HellóGézánk van.

Szép napot!

Jó reggelt! Kávé lefőzve, virágok megöntözve. Mondjuk a sütiről nincs ismeretem... Angyali kezek közt milyen csoda született
Na ez rövid hét lesz. De ne tévesszen meg senkit, tartalmas!
Crazy hagyd a regényeket, jöhetnek az ötpercesek
Szép napot!

Na ez rövid hét lesz. De ne tévesszen meg senkit, tartalmas!
Crazy hagyd a regényeket, jöhetnek az ötpercesek

Szép napot!

Vidám reggelt!
Így már egészen barátságos a hétfő,de nem hazudtolta meg magát...írtam egy regényt, aztán az első 5 szó jelent csak meg
Újra nem írom,lusta vagyok, annyira meg nem fontos
Angyalka lehet hogy megint sütit gyárt nekünk,virágokat nem kell locsolni,így valszeg a konyhában sürög-forog
Hajrá levegő meg napfény

Így már egészen barátságos a hétfő,de nem hazudtolta meg magát...írtam egy regényt, aztán az első 5 szó jelent csak meg

Újra nem írom,lusta vagyok, annyira meg nem fontos

Angyalka lehet hogy megint sütit gyárt nekünk,virágokat nem kell locsolni,így valszeg a konyhában sürög-forog

Hajrá levegő meg napfény

Jó reggelt! Ma ne a szokásos sfhétfős sapit vegyétek fel, a szabadhétfőt a Vatikán rendezi a munkáltató felé.
Úgyhogy szabad kávé, szabadsüti és szabad a csók-szabad a szerelem...
Crazy nagy vagy, Gratulálok! Ráadásul egy hétfői napon ilyen csatát megnyerni!
Mi a további titkos terv? Szállítmányozó cég a széplányok/asszonyok legjobb helyre kerüléséért? Még az adóm egy százaléka is a tiéd!
Kutyu meg tudlak érteni, ilyen a terepmunka, mindíg tudod milyen az idő... Meg aztán május végén pulcsiban és bundanaciban a csajszik. Még az utcák sem olyanok.
Angel köszi a sütit! Csókolom a kezedet egésszen a lábadig!
Ha erre jársz vendégem vagy egy jó masszázsra
Szép napot, menjetek ki a levegőre, a nappalit is egybenyitom a terasszal!
Úgyhogy szabad kávé, szabadsüti és szabad a csók-szabad a szerelem...
Crazy nagy vagy, Gratulálok! Ráadásul egy hétfői napon ilyen csatát megnyerni!

Kutyu meg tudlak érteni, ilyen a terepmunka, mindíg tudod milyen az idő... Meg aztán május végén pulcsiban és bundanaciban a csajszik. Még az utcák sem olyanok.
Angel köszi a sütit! Csókolom a kezedet egésszen a lábadig!

Szép napot, menjetek ki a levegőre, a nappalit is egybenyitom a terasszal!
Szia Crazy! Nekem nem a kávétól,hanem ettől a buzi időjárástól hullik ki lassan a hajam!! Géza ellegyezhetné a felhőket,azt csöndben is csinálhatja!!

Kellemes jó reggelt és remek esernyőt,annak aki ma tartja

Szeva Kutyu és többiek!
A Willis gyereknek (magyarosan én csak Bús Vilmosnak hívom) kihullott a haja, remélem hogy nem ettől
A Willis gyereknek (magyarosan én csak Bús Vilmosnak hívom) kihullott a haja, remélem hogy nem ettől

Géza,a kézkrém a tied!! Ennyi lengetéstől már tuti kiszáradt a bőröd!!

Sziasztok! Velem aztán nem csesztek ki! Úgyis lusta lettem volna a kávéval pepecselni,inkább hoztam pár doboz jegeskávét! Ha Bruce Willis-nek bejött,olyan nagy baj nem lehet! Megint készültem islerrel,hátha Angel mégis "odapróbálja"!!! Nagy álmom,hogy odaragad es engem hív segíteni!!!

Látom Géza,tartottad a frontot

Szia csajszi,és mindenki
Ennek örülök,folytatódjon is jól mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 19. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 19. szerda 10:01

Ennek örülök,folytatódjon is jól mindenkinek

Törölt felhasználó (43029)

Mackó ez tetszett,jól indult a nap!

Szép napot Nappali!
Kávé,tea és a finomságok a szokott helyen!
Kicsit borongós az idő,de nem esik (még) legalább!
Azért látszik,hogy itt a jó idő,mindenki a szabadban van nem a nappaliban.Báár,esős időben is üres a nappali! :(
Legyen szép napotok!

Kicsit borongós az idő,de nem esik (még) legalább!

Azért látszik,hogy itt a jó idő,mindenki a szabadban van nem a nappaliban.Báár,esős időben is üres a nappali! :(
Legyen szép napotok!

Mackó ez tetszett,jól indult a nap!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 05. 18. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 18. kedd 19:20

Találtam gyerekkoromból egy puzzle cuccot,akárcsak a viccbéli,hiába írták rá hogy 3-5 év,fél óra alatt kiraktam
Íme:

Íme:

Találtam gyerekkoromból egy puzzle cuccot,akárcsak a viccbéli,hiába írták rá hogy 3-5 év,fél óra alatt kiraktam
Íme:

Íme:

Ehh....bolond autokorrekt,megint megtréfált, átírt és nem vettem észre
Tehát ha ilyen terem a kertedben,akkor :legelni,nyalni meg amivel megkínálsz

Ehh....bolond autokorrekt,megint megtréfált, átírt és nem vettem észre