Jó reggelt,remek pénteket!
Minnyá hétvége!
A marha melóval meg óvatosan

Minnyá hétvége!
A marha melóval meg óvatosan

Jó reggelt! Kávé, kicsitavasz és péntek!
Kicsit meg van zavarva a januárom. Ilyenkor szokott nyugis lenni a vállalkozás, pihi, stb. Most nem nyugis, inkább pörgős
Jól csinálod Kutyu! Azt mondják a Csajszik, hogy tavaszra vágynak... De másnak is nagyon tudnak ám örülni
Valaki nem akar fánkot sütni?
Kicsit meg van zavarva a januárom. Ilyenkor szokott nyugis lenni a vállalkozás, pihi, stb. Most nem nyugis, inkább pörgős

Jól csinálod Kutyu! Azt mondják a Csajszik, hogy tavaszra vágynak... De másnak is nagyon tudnak ám örülni

Valaki nem akar fánkot sütni?

Ezustmetal. Futurisztikus.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 21. csütörtök 11:48

Szia csajszi
A mosolygós jó
Oszt végül milyen körömmintád lett?

A mosolygós jó

Szia csajszi
A mosolygós jó

A mosolygós jó

Jo reggelit nappalisok!
Misolygos nap van ma. Szeressem. Le is csutakolom a szurket. Igy hivom a "mazsas sulyomat" cipelo negykerekum. Mackonak koszi a kv-t.
Loptam Gezatol....
Misolygos nap van ma. Szeressem. Le is csutakolom a szurket. Igy hivom a "mazsas sulyomat" cipelo negykerekum. Mackonak koszi a kv-t.

Jó reggelt,jó csénteket
Hoztam kávét,utólag a hetit is,tavasz előzetest,napsütést,aaaa madárcsicsergést még gyakorolnom kell

Hoztam kávét,utólag a hetit is,tavasz előzetest,napsütést,aaaa madárcsicsergést még gyakorolnom kell

Szeva Kutyu!
Lehet napozik mindenki
Amúgy lehet hogy a kávéhiány miatt aludtunk be...kávé az kell
Lehet napozik mindenki

Amúgy lehet hogy a kávéhiány miatt aludtunk be...kávé az kell

Szia nappali! Mi van,tifusz??? Pedig még a Tavaszt is intéztem,pedig a befagyott nunikat másképpen melegítettem volna be,de jófej voltam. Mindezt kávé nélkül!! Csak mondom ,Öcsy,kávé nélkül!!!

Szerintem valami élénk színű...
Szia! A neved becézve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 19. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 19. kedd 11:57

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Ma kicsit enyhebb volt a reggel. Szerettem a hoesest viszont. Olyan szepen elfedi a csunyasagokat az utcan. Milyen korommintam legyen? Ma ez a kerdes.
Ma kicsit enyhebb volt a reggel. Szerettem a hoesest viszont. Olyan szepen elfedi a csunyasagokat az utcan. Milyen korommintam legyen? Ma ez a kerdes.

Sziasztok!

Jó reggelt,szia Crazy! Csak nem feltankoltál forró leheletet?

Jó reggelt!
Ma azért nem volt olyan cudar hideg..nunák rendben?Nincs befagyva?

Ma azért nem volt olyan cudar hideg..nunák rendben?Nincs befagyva?
Üdv,csajszi és Kutyu!
Hát bizony vacogósan indult a seggfej hétfő,még holnap reggelre is hasonlót ígértek..nunára vigyázz After,kár lenne érte ha befagyna
Remélem hogy már jobban van,pusszantom
Hát bizony vacogósan indult a seggfej hétfő,még holnap reggelre is hasonlót ígértek..nunára vigyázz After,kár lenne érte ha befagyna

Remélem hogy már jobban van,pusszantom

Szia Édesség! Legyen Tavasz,a nunid meg ne az olvadástól legyen nedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 18. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 18. hétfő 13:01

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Hat befagyott a nunam reggel....
Alig tudtam eletre lehelni a kis draga automat. Didergett nagyon. Legyen mar tavasz.
Teat foztem most magamnak kv helyett.

Alig tudtam eletre lehelni a kis draga automat. Didergett nagyon. Legyen mar tavasz.
Sziasztok!

Reggelt!
Hat igen...a bundabugyi az kell...
Hat igen...a bundabugyi az kell...