Befigyelős
Se kávé,se többiek..te mit tudsz Géza?
Ugye nem törölted őket?

Se kávé,se többiek..te mit tudsz Géza?

Ugye nem törölted őket?

Jó reggelt!
Szexy csajszit nem találtam,így gyártottam kávét.
Fogyasszátok egészséggel

Szexy csajszit nem találtam,így gyártottam kávét.
Fogyasszátok egészséggel

Szerintem egy szexi csaj jobban ide vonzana...Keressunk egyet. Bar egy ilyen noci engem is inspiralna.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 19:39

Csalogassuk ide akkor teával!
Utánozzuk a tea hangját és stb....

Csalogassuk ide akkor teával!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 14:55

Törölt felhasználó (4389762)

Rixy-t kellene megkerdeznunk. O igazi tea rajongo. Biztos tudna meselni nekunk egy s mast....De mar hanyagol minket sajnos.

Rixy-t kellene megkerdeznunk. O igazi tea rajongo. Biztos tudna meselni nekunk egy s mast....De mar hanyagol minket sajnos.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 11:37

Jónapot meg ilyesmi...
Pörgős seggfej hétfő,sűrűn mondott teringettével...
Igazi tea szertartááás??? Nem igazit sem ismerem...elkortyolom aztán csé....
Én vagyok csak ilyen tudatlan?
Na jó,én még gyerek vagyok,azért hiányosak az ismereteim még. ..

Jónapot meg ilyesmi...

Jó reggelt! Kávé a hosszú január utolsó hétfőjének tiszteletére. Oroszos teát eddig egyszer kaptam. Filter nélkül ázott a tea a csésze alján. Nincs túl apróra morzsolva, ha kiázott leül az aljára. Nem kell kevergetni és akkor ott is marad. Igazi tea szertartáson voltatok már?
Bundáskenyér kimaradt, tojáskrémes piritós volt helyette teával.
Reggelit még nem tudom, de a ebéd túrós tészta
Bundáskenyér kimaradt, tojáskrémes piritós volt helyette teával.
Reggelit még nem tudom, de a ebéd túrós tészta

Geza nalam is torolgethetne, meg tisztabb lenne a kecom. Az orosz tea sima fekete tea kicsit fanyarabb izesitessel, mint szokasos. Viszont mezzel es citrommal megbolonditva kiraly ize van. Nem szamovarban keszitem, nekem nincs olyanom. De a vodkajuk is izlik.
En sem szedek gyogyszert, a termeszetes gyogymodokban probalok megoldast talalni, ha szukseges. Persze vitathatatlan, hogy bizonyos eu-i gondok eseten mar valszeg hatastalanok lennenek.....de addig bevalnak.

En sem szedek gyogyszert, a termeszetes gyogymodokban probalok megoldast talalni, ha szukseges. Persze vitathatatlan, hogy bizonyos eu-i gondok eseten mar valszeg hatastalanok lennenek.....de addig bevalnak.
Szia csajszi és törölgetős Géza
Attól hogy valami orosz,még lehet jó...sőt..
Orosz teáról lövésem sincs hogy milyen,pedig gyerekkoromban mint mindenkinek nálunk is alapfelszerelés volt a Szamovár,használtuk is,de nincs több emlék róla..
Viszont volt kistökös koromban egy mocskos ronda zöld, pedálos Moszkvicsom,azt szerettem,keveset fogyasztott,szerelő sosem látta stb...
Vakcina...én nem igazán vagyok gyógyszer párti,akkor szoktam csak beszedni valamit,ha már jön az ördög értem

Attól hogy valami orosz,még lehet jó...sőt..
Orosz teáról lövésem sincs hogy milyen,pedig gyerekkoromban mint mindenkinek nálunk is alapfelszerelés volt a Szamovár,használtuk is,de nincs több emlék róla..
Viszont volt kistökös koromban egy mocskos ronda zöld, pedálos Moszkvicsom,azt szerettem,keveset fogyasztott,szerelő sosem látta stb...

Vakcina...én nem igazán vagyok gyógyszer párti,akkor szoktam csak beszedni valamit,ha már jön az ördög értem

Sziasztok!
Bundaskenyer volt reggelire.
Tea is lett melle, orosz. Allitolag a vakcinajuk sem rossz, sot jo.... kivarom, mik a visszajelzesek.
Bundaskenyer volt reggelire.

Tea is lett melle, orosz. Allitolag a vakcinajuk sem rossz, sot jo.... kivarom, mik a visszajelzesek.
Beköszönős
No,van palacsinta?

No,van palacsinta?

Jó reggelt, frisss kávé a palacsintához! A fánkért akkor átmegyek a nagyi szobájába
Estére nekem sem jó ha degesz a bendő Sokat forgolódom, mint a farkas a kövekkel a hasában és a világ összes hülye filmjét túlszárnyaló baromságokat vetítek magamnak

Estére nekem sem jó ha degesz a bendő Sokat forgolódom, mint a farkas a kövekkel a hasában és a világ összes hülye filmjét túlszárnyaló baromságokat vetítek magamnak

A sorrendet is eltaláltad
Így jöhet,bár a mazsoláért nem rajongok.
Mostmár éjjelre nem pakolnám degeszre a bendőt,mert ökörségeket álmodok,jó lesz reggelire is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 23. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 23. szombat 13:42

Így jöhet,bár a mazsoláért nem rajongok.
Mostmár éjjelre nem pakolnám degeszre a bendőt,mert ökörségeket álmodok,jó lesz reggelire is..

Törölt felhasználó (4389762)

Sussek neked palacsintat? Milyet kersz?
Kakaos, nutellas, dios, lekvaros es turosmazsolas a felhozatal nalam. En mindet szeressem...
Kakaos, nutellas, dios, lekvaros es turosmazsolas a felhozatal nalam. En mindet szeressem...

Sussek neked palacsintat? Milyet kersz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 23. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 23. szombat 11:05

Jó napot!
Reggeliebéd palacsintával!Hmm..
Szép az élet!Jókor jöttem..

Jó napot!

Sziasztok nappalisok!
10 orat aludtam....szuperul vagyok.
Ma sokmindent elintezek szerintem, ugy feltoltodtem tole.....
Ne lustizzatok tovabb! Kesz a reggeli, meg az ebed is.
10 orat aludtam....szuperul vagyok.

Ma sokmindent elintezek szerintem, ugy feltoltodtem tole.....
Ne lustizzatok tovabb! Kesz a reggeli, meg az ebed is.

Jóreggelt ♡♡♡
Köszi a kávét ♥︎
Fánkot tuti nem sütök, max palacsintát
Gézának meg megy az ágyas, mert két napja takarít
Köszi a kávét ♥︎
Fánkot tuti nem sütök, max palacsintát

Gézának meg megy az ágyas, mert két napja takarít