Szia!
Köszönöm szépen minden ok! Remélem jól vagytok Ti is itt mindannyian! Kutyu sajnálom hogy a hétvégén is dolgoznod kell! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 18:19
Köszönöm szépen minden ok! Remélem jól vagytok Ti is itt mindannyian! Kutyu sajnálom hogy a hétvégén is dolgoznod kell! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva tenyerezős Géza,és Feric!
Rég jártál erre Feri,jól vagy?
Péntek bizony!
Péntek bizony!

Onnan nem jovok vissza az fix.
Elozo feleseg, uj feleseg 4x. Vicces.
En valahogy nem vagyom osszekoltozni. Szeretek egyedul is lenni. A legjobb egy olyan kapcsolat, ahol mindketten kulon lakunk es ha van kedvunk egymasnal alszunk. De mindenki megtartja az onallo eletteret. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Elozo feleseg, uj feleseg 4x. Vicces.
En valahogy nem vagyom osszekoltozni. Szeretek egyedul is lenni. A legjobb egy olyan kapcsolat, ahol mindketten kulon lakunk es ha van kedvunk egymasnal alszunk. De mindenki megtartja az onallo eletteret. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egyszer elköltöztetlek,viszlek Kanadába!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 18:55

Törölt felhasználó (4389762)

Ez komoly? Ilyen tenyleg van?
Engem is elkoltoztethetnel egy szebb helyre mondjuk....az elozo lakasomba esetleg. Azt szerettem. Ezt nem szeretem sajnos.
Engem is elkoltoztethetnel egy szebb helyre mondjuk....az elozo lakasomba esetleg. Azt szerettem. Ezt nem szeretem sajnos.
Szia Kincsecske! Hogyne lenne,tudod-Se veled,se nélküled... A legszebb az egészben,hogy a pasi előző feleségét is én költöztettem el tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 18:55

Engem is elkoltoztethetnel egy szebb helyre mondjuk....az elozo lakasomba esetleg. Azt szerettem. Ezt nem szeretem sajnos. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 18:33
Engem is elkoltoztethetnel egy szebb helyre mondjuk....az elozo lakasomba esetleg. Azt szerettem. Ezt nem szeretem sajnos. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok srácok! Könnyen péntekeztek,nekem Vasárnap is melóznom kell. Egy párt negyedszerre költöztetek össze. Inkább adnák csak ide a pénzt,én meg a lelki szemetesládájuk lennék. Jobb lenne mint &llandóan a bútoraikat fogdosni.

Sziasztok srácok! Könnyen péntekeztek,nekem Vasárnap is melóznom kell. Egy párt negyedszerre költöztetek össze. Inkább adnák csak ide a pénzt,én meg a lelki szemetesládájuk lennék. Jobb lenne mint &llandóan a bútoraikat fogdosni.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 18:19

Péntek bizony!
Péntek bizony!

Péntek bizony!
Péntek bizony!

Sziasztok, szép napot mindenkinek! Holnap már péntek!

Egész biztosan haza is menne veled házimanónak..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 07:49

Kulonos macko...de nekem tetszik. Hazavinnem.

Jónapot,jó kávét!

Kulonos macko...de nekem tetszik. Hazavinnem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 27. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 17:51

Szeva Kutyu!
Hát igen, tegnap reggel valótlant állítottam,töredelmesen bevallom és szánom-bánom..
Így:
Hiszen vannak itt,nem is akármilyen szexik!
Jóvanna...reggel volt még és After ötletelte ki amúgy is hogy keressünk....
Hát igen, tegnap reggel valótlant állítottam,töredelmesen bevallom és szánom-bánom..
Így:

Jo reggelit!
Kave es tea bekeszitve. Bujjatok elo a halobol...
Kave es tea bekeszitve. Bujjatok elo a halobol...

Na jó,mondhatnám azt is hogy téliesítettem
Persze,nem én,de pont ilyen fejem van mikor szánom-bánom...

Persze,nem én,de pont ilyen fejem van mikor szánom-bánom...

KamuCrazy,ez nem te vagy,ez egy pingvinmackó!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 27. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 17:51

Szeva Kutyu!
Így:
Így:

Szeva Kutyu!
Így:
Így:

Szeva Crazy! Lehet elmentek szexi Nőt keresni. Minek? Szerintem Katja és After meglehetősen SZEXI!!! Vagy csak a létszámot akarják felturbózni?
Befigyelős
Se kávé,se többiek..te mit tudsz Géza?
Ugye nem törölted őket?

Se kávé,se többiek..te mit tudsz Géza?

Ugye nem törölted őket?

Jó reggelt!
Szexy csajszit nem találtam,így gyártottam kávét.
Fogyasszátok egészséggel

Szexy csajszit nem találtam,így gyártottam kávét.
Fogyasszátok egészséggel