Wilikaaaa,te "gyagyás"!!!
Ez nagyon tetszett...jól kezdödik a reggel...
Jó reggelt mindenkinek!

Ez nagyon tetszett...jól kezdödik a reggel...

Jó reggelt mindenkinek!

Már képzelem is:
Gyurika rossz volt az oviban, rágógumit tett Moncy kiscsoportos lány hajába, ami dupla vétség, mert nem hogy a lányokat összerágózni, de eleve rágózni sem szabad. Igyekszik csínytalanságát elsumákolni, de a minden lében kanál Tomika csúnyám beárulta.
Szegény Gyurika a sarokban kuporogva nézi a felé közelítő Szilvi óvónénit, aki a nagy melegre és feszülő kebleire való tekintettel egy-egy pattintással kigombol két gombot felül a szűk, fehér óvónői köpenykéjén. Egy fújással eltereli raknocátlan hajtincseit arcáról, melyen néha egy csepp izzadság gördül végig, le egészen a dekoltázsáig. Nagyon szigorúan néz, Gyurika tudja, hogy ezúttal nem ússza meg. Letérdel a megszeppent Gyurikával szemben és a szemébe néz...
"Rossz voltál, nagyon rossz. Nem szégyenled magad? Majd megtanítalak. Meg én! Büntetésből doktorosdit játszunk Pillécskével...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:34
Gyurika rossz volt az oviban, rágógumit tett Moncy kiscsoportos lány hajába, ami dupla vétség, mert nem hogy a lányokat összerágózni, de eleve rágózni sem szabad. Igyekszik csínytalanságát elsumákolni, de a minden lében kanál Tomika csúnyám beárulta.
Szegény Gyurika a sarokban kuporogva nézi a felé közelítő Szilvi óvónénit, aki a nagy melegre és feszülő kebleire való tekintettel egy-egy pattintással kigombol két gombot felül a szűk, fehér óvónői köpenykéjén. Egy fújással eltereli raknocátlan hajtincseit arcáról, melyen néha egy csepp izzadság gördül végig, le egészen a dekoltázsáig. Nagyon szigorúan néz, Gyurika tudja, hogy ezúttal nem ússza meg. Letérdel a megszeppent Gyurikával szemben és a szemébe néz...
"Rossz voltál, nagyon rossz. Nem szégyenled magad? Majd megtanítalak. Meg én! Büntetésből doktorosdit játszunk Pillécskével...

Sziasztok,mentem aludni...

Ui.:-remélem Prunéról lesz erotikus álmom...

félretéve néhány idegesítő tanácsodat, semmi bajom veled.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:31

Ez a helyes út.
Bővebben holnap,már fáradt vagyok.
(a kezdeti nehézségek ellenére, aszem mi jól kifogunk jönni egymással)Jó éjt mindenkinek!
(a kezdeti nehézségek ellenére, aszem mi jól kifogunk jönni egymással)Jó éjt mindenkinek!

Sziasztok,mentem aludni...

Ez a helyes út.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:23

Törölt felhasználó (24620)

persze hogy gondolkodom, Hiszen ember vagyok, megvan az a képességem, hogy gondolkodjak!
És ha gondolkodom rajta, akkor meglátom a problémákat a dologban
Jó, amíg hagyom, hogy gyógyuljanak a fején a sebek a palacsintasütőmtől, addig megkaphatod.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerinted!
Amíg nm figyelsz már rejá is röppentem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:20
Amíg nm figyelsz már rejá is röppentem...

nyaral egy hétig
addig én foglalkozom Prune asszonysággal

persze hogy gondolkodom, Hiszen ember vagyok, megvan az a képességem, hogy gondolkodjak!
És ha gondolkodom rajta, akkor meglátom a problémákat a dologban (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:21
És ha gondolkodom rajta, akkor meglátom a problémákat a dologban (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)

csak azért bonyolult,mert gondolkodsz rajta és te bonyolítod...
különben azt hiszem magyarúl és eléggé szabatosan fogalmaztam...
csak azért bonyolult,mert gondolkodsz rajta és te bonyolítod...
Elutazott 1 hétre...hogy howa,én nmtom...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nyaral egy hétig
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Halgassak a... mijeimre?! Nááh, ez nekem bonyolult...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:17

neeeeem,hagyd,hogy magávalsodorjon,ne gondolkozz,halgass az érzelmeidre...
meg tudja valaki mondani,hol van Charlotte?
Nah,két wén csataló!
Teljesen összekeweritek Wilikát...
Teljesen összekeweritek Wilikát...

Kifejtenéd bővebben kérlek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
neeeeem,hagyd,hogy magávalsodorjon,ne gondolkozz,halgass az érzelmeidre...
Bocs, kisherceg!
A kulcs,
Közösség!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:06
A kulcs,
Közösség!

Kösz... mindegy...
Kösz... mindegy...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Pic.át!
Attól még férfi maradsz mert bewállalod az érzéseid...
Régen még hittél a szerelembe???Haha!
Mennyire fogsz még hinni benne...(Yoda mester) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:54
Attól még férfi maradsz mert bewállalod az érzéseid...
Régen még hittél a szerelembe???Haha!
Mennyire fogsz még hinni benne...(Yoda mester) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Jah, régen még hittem a szerelemben... olyan egyértelműnek tartottam.
Azóta kezdek férfias lenni?
Azóta kezdek férfias lenni?