szia!
éppen ideje volt!
hiányoztál (de, gondolom jól sikerült a nyaralásotok ebben a nagy kánikulában)!
nem lehet összefoglalni, mert nem fér bele 3000 karakterbe...lol..
pusz: tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 22:10
éppen ideje volt!
hiányoztál (de, gondolom jól sikerült a nyaralásotok ebben a nagy kánikulában)!
nem lehet összefoglalni, mert nem fér bele 3000 karakterbe...lol..

pusz: tom

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Helló, megjöttem!
Most csak egy kérdésem van:
Össze tudná valaki foglalni nekem az elmúlt hetet pár mondatban? Nincs időm visszaolvasni...

Össze tudná valaki foglalni nekem az elmúlt hetet pár mondatban? Nincs időm visszaolvasni...

Helló, megjöttem!

En meg mentem bubukalni,de reg nem röhögtem ilyen jot !
Szep almokat !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:51

Szep almokat !

megjöttem...és...
kurvára nem értem ezt a képet (talán Katicik után a kontrasztokba elmenne, de itt rontani a levegőt ezzel a
-gel!
kurvára nem értem ezt a képet (talán Katicik után a kontrasztokba elmenne, de itt rontani a levegőt ezzel a

Megyek förödni te...ha mar meghivott ! Es csak nem mehetek hosszualsoban....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:51

megjöttem...és...
-gel!

Hol voltál ilyen sokáig, kispille?

nocsak, nocsak...

nocsak, nocsak...

megjöttem...és...
-gel!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Már indulok is! Ha már ketten is beférünk a zuhiba szerintem nem ártana egy kis dugika sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 19:59

Törölt felhasználó (7767)

Nos, erre az ijedtségre nem árt egy kis zuhi: te meg f1ck0 is elfértek még!

Upps tényleg kétszer írtam le az akkort.(elvoltam gondolkodva).
Ja és félre "felismerttél",mert még soha életemben nem ittam kiskanálból a bort.És így már ki sem fogom próbálni,mert hajlamos vagyok sokat inni és így félő,hogy a detoxon kötök ki,vagy ki tudjatudjatudja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 18:16
Ja és félre "felismerttél",mert még soha életemben nem ittam kiskanálból a bort.És így már ki sem fogom próbálni,mert hajlamos vagyok sokat inni és így félő,hogy a detoxon kötök ki,vagy ki tudjatudjatudja...

Igen biz a'! És még egy szimptóma: aki így zabál alkoholt, azt könnyű felismerni, mert az "akkor" szót duplázva használja!(lol)

Jövök !

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 19:59

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jo megijesztettee.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 17:49

Csak ki ne próbáljátok, az istenért! Más az, ha kiszürcsölöd a dinnyéből az "esszenciát" már magába szívott nedűt, vagy elkezded kikanalazni a "megalkoholizált" dinnyehúst! Míg előbbi esetben csak kisebb/nagyobb mértékű ízváltást érzékelve nyeldekled le a bezsongatott konyakot, s az a szokásos úton, emésztőrendszeri közvetítéssel kopogtat be agysejt-terápiára, addig utóbbi módon az alkohol egyenesen az íny nyálkahártyáján szívódik fel(merthogy "megeszed" és nem megiszod a szeszt), és veszteségek nélkül jut rendeltetési helyére, ahol rettentő nagy ramazurit képes csapni, hiszen a bevitt alkohol 89 %-ban terpeszkedik el a szürkeállomány zónájában, és súlyos alkoholmérgezésre is kilátás lehet. No, most zabáljatok megbolondított dinnyét!

Igen biz a'! És még egy szimptóma: aki így zabál alkoholt, azt könnyű felismerni, mert az "akkor" szót duplázva használja!(lol)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 18:01

Na megint okosabb lettem.
Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz?

Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz?
Na megint okosabb lettem.
Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 17:49

Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak ki ne próbáljátok, az istenért! Más az, ha kiszürcsölöd a dinnyéből az "esszenciát" már magába szívott nedűt, vagy elkezded kikanalazni a "megalkoholizált" dinnyehúst! Míg előbbi esetben csak kisebb/nagyobb mértékű ízváltást érzékelve nyeldekled le a bezsongatott konyakot, s az a szokásos úton, emésztőrendszeri közvetítéssel kopogtat be agysejt-terápiára, addig utóbbi módon az alkohol egyenesen az íny nyálkahártyáján szívódik fel(merthogy "megeszed" és nem megiszod a szeszt), és veszteségek nélkül jut rendeltetési helyére, ahol rettentő nagy ramazurit képes csapni, hiszen a bevitt alkohol 89 %-ban terpeszkedik el a szürkeállomány zónájában, és súlyos alkoholmérgezésre is kilátás lehet. No, most zabáljatok megbolondított dinnyét!

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem már elmúlt...
Tegnap úgy berúgtam,hogy hajj-jajj
Még annyira sose.
Úgyhogy most kicsi szünetet tartok,meg hát én sem sz**om a pénzt
.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap úgy berúgtam,hogy hajj-jajj

Még annyira sose.
Úgyhogy most kicsi szünetet tartok,meg hát én sem sz**om a pénzt

Ami kesik nem mulik ! Meg csak most kezdödik a szezon...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 14:48

Szia, Szoni!
Igen valahogy úgy!
Bár olyan nagyon sokat még nem voltam "bedinnyézve"!
Igen valahogy úgy!

Szia, Szoni!
Igen valahogy úgy!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 14:35
Igen valahogy úgy!

Szia Zelli !
Tehat egy dinnyecske,ket deci konyak...a dinnyet megzabalni...es utanna? -be vagyunk "dinnyezve" ?
Tehat egy dinnyecske,ket deci konyak...a dinnyet megzabalni...es utanna? -be vagyunk "dinnyezve" ?

Szia Zelli !
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 11:53

Konyak+sárgadinnye változat is jó!
Na, nem kell azt képzelni, hogy az egész dinnyeszezonban be vagyok állva!
Na, nem kell azt képzelni, hogy az egész dinnyeszezonban be vagyok állva!

Anyám régen házi-Cinzanót akart csinálni!
Mazsolára kellett alkoholt önteni, meg cukrot szórni! Hetekig érlelte!
Bődületesen rosszra sikeredett!(boás szmájli)
Más ha a gyümi alkoholban ázik, és az is más ha a az alkohol a gyümölcshúsba kerül! Szerintem kicsit más az ízhatás!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 14:14
Mazsolára kellett alkoholt önteni, meg cukrot szórni! Hetekig érlelte!
Bődületesen rosszra sikeredett!(boás szmájli)
Más ha a gyümi alkoholban ázik, és az is más ha a az alkohol a gyümölcshúsba kerül! Szerintem kicsit más az ízhatás!

Végy egy fél literes üveget...
Tegyél bele gyümiket... aztán önts rá szeszt...
Pár hét.. és készítheted a lavórt écaka az ágy mellé
Tegyél bele gyümiket... aztán önts rá szeszt...
Pár hét.. és készítheted a lavórt écaka az ágy mellé