Jóóóó reggelt!
Egy mondattal?
Képtelenség...
Viszont hiányoztál azt hiszem mindanyiunk nevében mondhatom!
Viszont a lényeggel megvártunk: a mai program a lányokkal:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 22:10
Egy mondattal?
Képtelenség...

Viszont hiányoztál azt hiszem mindanyiunk nevében mondhatom!
Viszont a lényeggel megvártunk: a mai program a lányokkal:

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Helló, megjöttem!
Most csak egy kérdésem van:
Össze tudná valaki foglalni nekem az elmúlt hetet pár mondatban? Nincs időm visszaolvasni...

Össze tudná valaki foglalni nekem az elmúlt hetet pár mondatban? Nincs időm visszaolvasni...

Nah, most fejeztem be...
Tudom, mostanság furcsa gondolataim vannak; (katt a teljes méretért!)
Tudom, mostanság furcsa gondolataim vannak; (katt a teljes méretért!)

Jó éjt mindenkinek!

Igen , helló!
(tő
mondatban csak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Helló, megjöttem!

diplomatikus vagy!
(megjegyzem, hogy eszméletlen fxsz két hsz-t nyomtál még be a
kép után, de viszont ezért még nem tudok jobban "belédkötni", hogy tilthassalak!)
jó éjt!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 22:01
(megjegyzem, hogy eszméletlen fxsz két hsz-t nyomtál még be a

jó éjt!

En meg mentem bubukalni,de reg nem röhögtem ilyen jot !
Szep almokat !

Szep almokat !

szia!
éppen ideje volt!
hiányoztál (de, gondolom jól sikerült a nyaralásotok ebben a nagy kánikulában)!
nem lehet összefoglalni, mert nem fér bele 3000 karakterbe...lol..
pusz: tom
éppen ideje volt!
hiányoztál (de, gondolom jól sikerült a nyaralásotok ebben a nagy kánikulában)!
nem lehet összefoglalni, mert nem fér bele 3000 karakterbe...lol..

pusz: tom

Admin

Helló, megjöttem!

Helló, megjöttem!

En meg mentem bubukalni,de reg nem röhögtem ilyen jot !
Szep almokat !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:51

Szep almokat !

megjöttem...és...
kurvára nem értem ezt a képet (talán Katicik után a kontrasztokba elmenne, de itt rontani a levegőt ezzel a
-gel!
kurvára nem értem ezt a képet (talán Katicik után a kontrasztokba elmenne, de itt rontani a levegőt ezzel a

Megyek förödni te...ha mar meghivott ! Es csak nem mehetek hosszualsoban....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:51

megjöttem...és...
-gel!

Hol voltál ilyen sokáig, kispille?

nocsak, nocsak...

nocsak, nocsak...

megjöttem...és...
-gel!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Már indulok is! Ha már ketten is beférünk a zuhiba szerintem nem ártana egy kis dugika sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 19:59

Törölt felhasználó (7767)

Nos, erre az ijedtségre nem árt egy kis zuhi: te meg f1ck0 is elfértek még!

Upps tényleg kétszer írtam le az akkort.(elvoltam gondolkodva).
Ja és félre "felismerttél",mert még soha életemben nem ittam kiskanálból a bort.És így már ki sem fogom próbálni,mert hajlamos vagyok sokat inni és így félő,hogy a detoxon kötök ki,vagy ki tudjatudjatudja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 18:16
Ja és félre "felismerttél",mert még soha életemben nem ittam kiskanálból a bort.És így már ki sem fogom próbálni,mert hajlamos vagyok sokat inni és így félő,hogy a detoxon kötök ki,vagy ki tudjatudjatudja...

Igen biz a'! És még egy szimptóma: aki így zabál alkoholt, azt könnyű felismerni, mert az "akkor" szót duplázva használja!(lol)

Jövök !

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 19:59

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jo megijesztettee.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 17:49

Csak ki ne próbáljátok, az istenért! Más az, ha kiszürcsölöd a dinnyéből az "esszenciát" már magába szívott nedűt, vagy elkezded kikanalazni a "megalkoholizált" dinnyehúst! Míg előbbi esetben csak kisebb/nagyobb mértékű ízváltást érzékelve nyeldekled le a bezsongatott konyakot, s az a szokásos úton, emésztőrendszeri közvetítéssel kopogtat be agysejt-terápiára, addig utóbbi módon az alkohol egyenesen az íny nyálkahártyáján szívódik fel(merthogy "megeszed" és nem megiszod a szeszt), és veszteségek nélkül jut rendeltetési helyére, ahol rettentő nagy ramazurit képes csapni, hiszen a bevitt alkohol 89 %-ban terpeszkedik el a szürkeállomány zónájában, és súlyos alkoholmérgezésre is kilátás lehet. No, most zabáljatok megbolondított dinnyét!

Igen biz a'! És még egy szimptóma: aki így zabál alkoholt, azt könnyű felismerni, mert az "akkor" szót duplázva használja!(lol)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 18:01

Na megint okosabb lettem.
Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz?

Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz?
Na megint okosabb lettem.
Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 17:49

Akkor ezért van az is,hogy /állítólag/ ha kiskanálból iszogatod a bort akkor akkor sokkal hamarabb berúgsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak ki ne próbáljátok, az istenért! Más az, ha kiszürcsölöd a dinnyéből az "esszenciát" már magába szívott nedűt, vagy elkezded kikanalazni a "megalkoholizált" dinnyehúst! Míg előbbi esetben csak kisebb/nagyobb mértékű ízváltást érzékelve nyeldekled le a bezsongatott konyakot, s az a szokásos úton, emésztőrendszeri közvetítéssel kopogtat be agysejt-terápiára, addig utóbbi módon az alkohol egyenesen az íny nyálkahártyáján szívódik fel(merthogy "megeszed" és nem megiszod a szeszt), és veszteségek nélkül jut rendeltetési helyére, ahol rettentő nagy ramazurit képes csapni, hiszen a bevitt alkohol 89 %-ban terpeszkedik el a szürkeállomány zónájában, és súlyos alkoholmérgezésre is kilátás lehet. No, most zabáljatok megbolondított dinnyét!

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)